• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: ja lovim komunisty radlici na aute.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SARF: ono hlavne nebylo tak lehke ztratit praci a strechu nad hlavou, coz je hlavni pricina bezdomovectvi jako takoveho. ale povez, kolik hodin denne bojujes proti nebezpeci komunismu? jiste ti na cihlach a cementu zalezi, aby se zase nekradl!
    SARF
    SARF --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: to by se za permanentní vlády levice stát nemohlo. Všichni by po večerech a víkendech kradli cihly a cement, nikdo by se nenudil.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Je treba pockat, az nam doroste prvni polistopadova generace, nezkazena komunismem! A hlavne, neustale bojovat proti komunismu, protoze jen neoliberalni svoboda jednotlivce je to prave!

K vraždě bezdomovce v Brně se přiznali tři mladíci. Ubili ho z nudy - iDNES.cz
    http://brno.idnes.cz/...zdy-bezdomovce-v-brne-pco-/brno-zpravy.aspx?c=A131021_102835_brno-zpravy_eko
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SARF: neni, ale vzdy mi nekdo nejakou posle - takze zatm nouzi netrpim.
    SARF
    SARF --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: co se pozvánek týká, máš docela spotřebu :--) Není to třeba jubilejní desátá reinkarnace? Abychom ti kolektivně poblahopřáli dřív než si tě všimne někdo z adminů.

Jinak s výsledky voleb jsem spokojenej v tom smyslu, že jsem to očekával horší. Naštěstí se podařilo eliminovat vliv komunistů a poslat na smetiště dějin prezidentskou lůzu /spoz možná definitivně, Bobo zase příště bude kandidovat, i kdyby to měla být DSSS/. Na pravici ods dostala co si zasloužila, plus varování pro topku. Ale vyhlídky jsou chabý, jedna bramoboračka vystřídala druhou, což je pravidelně někdy od roku 1996 a při tomhle volebním systému to ani jinak nebude. Radost z toho může mít jen pan profesor, kterej bude vydávat další díly "V zemi, kde se nevládne", který se po čase neprodají ani v levných knihách, aniž by to mělo vliv na honorář.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    to je resurektovanej zilog?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: jak se to vezme. spatne proto, ze mnoho bodu z jejich programu by tato zeme potrebovala vzit v potaz jako sul. a dobre proto, ze v tuto dobu jeste vitezstvi levice neni prizniva konstelace.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: ja nevolil vubec:-p takze ti ta tva konstrukce pada do klina.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: hehe, doufam ze jsi s vysledky voleb spokojeny :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Moment, ted jsem se zamyslel a ztratil jsem se. Ze tady neni nikdo, kdo volil komouse, komouse nebo komouse, to je dobre, nebo spatne?
    IF_
    IF_ --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Ehm nekdo si da na zadek sam:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja volim Adolfa Hitlera a znovupripojeni Rakouska k Uhrum.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    prisel jsem proto, ze jsem dostal pozvanku, a nehodim ji jen tak z okna, kdyz je evidentni, ze vasi kone dostali na zadek jeste vice :P. predpokladam, ze cssd, kscm ani babise tu nikdo z mistnich uvedomelcu nevolil.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hele zilog a nemel jsi v planu prudit trochu vic? je to preci jen jedinej duvod proc jsi sem prisel. a vyraz diku jsi mohl snad vyjadrit dopisem na Hrad ne?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    jak pravi klasik - pravici spojuji penize, levici rozdeluji ideje. ale myslim, ze v pristich volbach uz nepomuze ani knize.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jinak aby nedoslo k mylce jsem nadmiru spokojen s vysledky:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: u me dobry:) CSSD v PICI, SPOZ v propadlisti dejin.:D
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SARF: to i mne. zemana ano, spoz je divna partaj. ale podekovat se slusi, ve slusne spolecnosti. ted milos vyhrava uz i v druhem kole - odstranil paralyzer cssd zvany sobotka.
    SARF
    SARF --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: mně chutná výsledek SPOZ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam