• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    BONGI: to je vlhky sen pravicaku - koalice se sobotkovskou klikou cssd - tedy cssd pouze jako zdroj hlasu, a program de facto dirigovany tou pravicackou mensinou. uz proto by tam sobotka byt nemel.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Pozici jake? Hasek je v p..... nicmene pokud se Sobotkovi podari dat dohromady koalici ( a to nevidim tak zoufale) tak bude predsedou vlady a s tim nic neudela ani Zeman ani CSSD. A CSSD ho nebude menit pred vyjednavanim. Sobotka maximalne ztrati funkci nasledne jako predseda CSSD. Ano, pokud se mu nepodari vyjednat koalici, pak Rusnok povladne do pristich voleb. Jenze prave tenhle strasak dela tu koalici z pohledu ostatnich stran s koalicnim potencialem dost realnou.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    BONGI: sobotka ani hasek nemohu byt na sve pozici nadale - jeden zkompromitovany neschopnosti, druhy vsehoschopnosti.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Ale houby, staci jen ucelova dohoda sjednocene CSSD ( a ta ma k tomu padny duvod) a je to tak, kde on urcite nechce.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    BONGI: nejake konkretni ciny, jeho nizkou kompetenci dokladajici?
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Jinak vetsiho blba nez je zak, jsem fakt ( a ver mi, ze bez politickych predsudku) nevidel. Jestli tohle ma byt armada jeho opor, pak je cas myslet na Pelhrimov.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    BONGI: k cemu ted potrebuje milos cssd? ve funkci je vlada, ktera je mu daleko blizsi - a diky odhalene neschopnosti cssd jeste dlouho bude. doufejme :). spoz nepotrebuje jakbsmet.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: No myslim, ze zrovna ted to Milosovi moc nevychazi - v CSSD ted ztratil vcetne senatu, SPOZ je tam, kam poatrilo, ostatni strany ho nijak neadoruji a k tomu ho zlobi caste virozy, ted jeste navic koleno a podagra. Zakon o omezeni prezidentskych pravomoci ma sanci projit a pani Mullerova nikde.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    a nejsem sam, kdo to chape takto: http://blisty.cz/art/70824.html
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    HWLLFFRDD: ti je prohravaji uz od dob reagana, jen o tom jeste nevi.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Nějak mi v tom výčtu chybějí zlí kapitalisté, kteří vyhráli volby
    Přidám i veselý obrázek

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    tak určitě
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    je to po dlouhe dobe kompetentni ministr dopravy. milosovi jeho hra vychazi na 1ku ve prospech naroda - hruzovlada cernomodreho slepence, nejhorsi od r.1950 pryc, lessy zpet, kalousek namol, cssd bez sobotky, hasek s ostudou - co vic si prat? milos na hrade je zaruka, ze jeste emigrovat netreba.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: tak tebe taky vojel?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Ahoooj!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: Ziloubusek by mohl být "special guest star" :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LUBOB:...ale jen divnodějstvím obecně, každej je ale divnoděj nějak jinak, tam by shoda imho nepanovala...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak ona volby vyhrála ČSSD, má šanci sestavit vládu a Tlustec bude furt lamentovat...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    BONGI: presne tohle me napadlo, ta podobnost techhle tri :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    ADMIX: Ja mam napad : kdyby se nam podarilo sves JosefaDruheho, Junipetra a Krale Ziloubuska do jednoho auditka s nazvem "Mudrovani a Tridni boj" mohlo by se to pak archivovane prodat Nove jako politicke pokracovani Comebacku. :D
    Hmm, jenze by to asi vzhledem k Ziloubuskovi melo jen malo dilu. : (
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam