• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: bohuzel, vladla ze zvrhla hruzovlada, nejhorsi od roku 1950, a tak jsem prebytky stradal do slamniku, veden snahou vyhnout se pripadnym existencnim peripetiim.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: tak samozrejme. staci se podivat po nyxu na ty co kazi o pomoci potrebnym linkuji zmrzle duchodce ale jezdi do Alp litat na paraglidu.......

myslim ze neni moc potreba cokoli dodavat:)

KRAL_CHLABUSKA: :D to vidim kdyz reagujes napriklad takto -

KRAL_CHLABUSKA --- --- 12:40:44 3.11.2013 --- 05:25 :: diskuze :: Oranzova nocni mura ???
    2 odpovědi
    a jeje. uz je to tu. male deti si meri miru sveho stesti tim, kolik vydelavaji :).

tutu nunu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja bych moh vytahnout spoustu prikladu, jak ceska zavist prorezala kola u auta nebo rozbila okno u baraku, ale k cemu by to bylo? :)))

Plat SAMOZREJME rozda potrebnym, stejne jako Junipetrus - neumim si predstavit, ze by dobraci tohoto typu dokazali konzumovat a nerozdelit se s bliznim.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: jj vyborne se odkopal. point byl v tom naopak, ze ja vydelavam zlomek toho co ty, a byl jsem ironicky. ze zavidet na zaklade vyse platu fakt nebudu a nezacnu:)) holt ale ma to v hlave tlustec nastvene jinak a lidi hodnoti podle toho kolik vydelavaji - opacnym smerem - cim vice tim hure pro tebe:D

ADMIX: jakoze si doprava drahe konicky a zbytek platu SAMOZREJME rozdava potrebnym?:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Teda, chapu ze tebe se to netyka, protoze se jiste stykas se samymi uvedomelymi jedinci, a ne s individualnima imperialistama jako jsme my, ale moje zkusenost je takova.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: dnesni kontext doby je takovej, ze se s tebou lidi prestanou bavit jen proto, ze jsi dostal v praci pridano a oni ne :) Ale jak rikam, me to bavi jen z toho duvodu, ze tim muzu nasrat spoustu primitivu - prezil bych i s mnohem mensim platem, moji znami vetsinou berou jeste vic nez ja, a ve vysledku nas stejne spis zajima, jak dobrou delame praci, nez kolik za ni berem.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: to je porevolucni dogma, ze co se lidem nelibi, je z individualniho hlediska spravne, protoze dany jedinec je "uspesny". ale je to hloupost. kor v dnesnim kntextu doby.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Kapitalismem myslis to, ze stat resi skolky?

Zajimave je, ze soukrome skolky funguji, a jeste zajimavejsi je, ze v centrech kapitalismu v Praze funguji skolky pro zamestnance, aniz by se o to stat vubec staral. Ja tomu nerozumim :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Zajimava projekce s tema penezma, ale ani jeden z nas jsme nic takovyho nenapsali ... i kdyz musim priznat, ze mi dela trochu dobre, kdyz mi lidi zavidi a jdou kuloarni reci o tom, jaka jsem svine :) Zavist spoluobcanu v tomhle state znamena, ze neco delam dobre!
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Ivana Herbalife Tykac
    Nejsem typický doplněk podnikatele, říká manželka Pavla Tykače - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ac-manzelka-pavla-tykace-dlp-/spolecnost.aspx?c=A131031_165334_spolecnost_jup
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: kde jsem napsal neco takoveho?

KRAL_CHLABUSKA: mohlo bys reagovat na obsah recenho sociologem Moznym a ne na platek kde to vyslo? nebo hodlas kritizovat i nakladetelstvi, kde mu vychazi knihy?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    FEMUR: lidove noviny byly tak pul roku nazpet suverenne nejpitomejsim tuzemskym ctivem, IF_ raci prominouti. dokonce jeste pitomejsim, nez lziDnes.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    kapitalismus rozkveta! individualismus. ja, ja, ja, spolecnost - nic.
    Nesehnali školku, dítě tak dávají na hlídání do obchodních center - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...chodnich-centrech-ppv-/praha-zpravy.aspx?c=A131101_1994792_praha-zpravy_bur
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    a jeje. uz je to tu. male deti si meri miru sveho stesti tim, kolik vydelavaji :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ty ses iluminat, ty se nepocitas. /me happy!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: :-) spokojenej budes, az ti budu zavidet ja:) a s tim good luck teda:D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja jsem celkem spokojenej bastard, posledni dobou mi zavidi a nenavidi me cim dal vic lidi, a ja si to cim dal vic uzivam :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: ja patrim do te prvni. co ty?:)))))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Prostě jedni makaj, vydělávaj a jsou šťastný. Jiný konzumujou, nadávaj na to, jaký mají platy, a jsou nešťastní.

Necekal jsem, ze dve vety muzou vystihnout v podstate cely moje okoli :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    vybornej clanek.. VYBORNEJ!

Lidové noviny: Nedokážeme rozpoznat ty výjimečné | EDUin
    http://www.eduin.cz/clanky/lidove-noviny-nedokazeme-rozpoznat-ty-vyjimecne/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PREVIT: Tomu nerozumis, to jsou ti zachranci ekonomiky.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ministr Žák a jeho minulost inspektora. Velké výdaje a žádné výsledky - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ktor-drazni-inspekce-dyi-/ekonomika.aspx?c=A131102_205308_ekonomika_ert

"I nyní zřejmě někomu nevoní, že ho chci odstřihnout od významných penězovodů," argumentuje Žák. Na dotaz, od jakých penězovodů chce koho odstřihnout, neodpověděl.

Ten je tak hloupy, ze se dokaze prasknout sam. Odstrihl nekoho od penezovodu, aby tam mohl posadit jineho. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam