• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: bohuzel, vladla ze zvrhla hruzovlada, nejhorsi od roku 1950, a tak jsem prebytky stradal do slamniku, veden snahou vyhnout se pripadnym existencnim peripetiim.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Kazdemu dle jeho potreb a prani, soudruhu!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: tak samozrejme. staci se podivat po nyxu na ty co kazi o pomoci potrebnym linkuji zmrzle duchodce ale jezdi do Alp litat na paraglidu.......

myslim ze neni moc potreba cokoli dodavat:)

KRAL_CHLABUSKA: :D to vidim kdyz reagujes napriklad takto -

KRAL_CHLABUSKA --- --- 12:40:44 3.11.2013 --- 05:25 :: diskuze :: Oranzova nocni mura ???
    2 odpovědi
    a jeje. uz je to tu. male deti si meri miru sveho stesti tim, kolik vydelavaji :).

tutu nunu
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    FEMUR: nedostudovany politologu, aby bylo jasno, mne je nejaka vyse prijmu celkem ukradena, a to presne od hranice, kdy clovek uspokoji sve potreby, ktere jsou v mem pripade pomerne skromne. zbytek je jen hloupa smena volneho casu za prostredky, ktere nevyuzijes.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja bych moh vytahnout spoustu prikladu, jak ceska zavist prorezala kola u auta nebo rozbila okno u baraku, ale k cemu by to bylo? :)))

Plat SAMOZREJME rozda potrebnym, stejne jako Junipetrus - neumim si predstavit, ze by dobraci tohoto typu dokazali konzumovat a nerozdelit se s bliznim.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: jj vyborne se odkopal. point byl v tom naopak, ze ja vydelavam zlomek toho co ty, a byl jsem ironicky. ze zavidet na zaklade vyse platu fakt nebudu a nezacnu:)) holt ale ma to v hlave tlustec nastvene jinak a lidi hodnoti podle toho kolik vydelavaji - opacnym smerem - cim vice tim hure pro tebe:D

ADMIX: jakoze si doprava drahe konicky a zbytek platu SAMOZREJME rozdava potrebnym?:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Teda, chapu ze tebe se to netyka, protoze se jiste stykas se samymi uvedomelymi jedinci, a ne s individualnima imperialistama jako jsme my, ale moje zkusenost je takova.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: dnesni kontext doby je takovej, ze se s tebou lidi prestanou bavit jen proto, ze jsi dostal v praci pridano a oni ne :) Ale jak rikam, me to bavi jen z toho duvodu, ze tim muzu nasrat spoustu primitivu - prezil bych i s mnohem mensim platem, moji znami vetsinou berou jeste vic nez ja, a ve vysledku nas stejne spis zajima, jak dobrou delame praci, nez kolik za ni berem.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: to je porevolucni dogma, ze co se lidem nelibi, je z individualniho hlediska spravne, protoze dany jedinec je "uspesny". ale je to hloupost. kor v dnesnim kntextu doby.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Kapitalismem myslis to, ze stat resi skolky?

Zajimave je, ze soukrome skolky funguji, a jeste zajimavejsi je, ze v centrech kapitalismu v Praze funguji skolky pro zamestnance, aniz by se o to stat vubec staral. Ja tomu nerozumim :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Zajimava projekce s tema penezma, ale ani jeden z nas jsme nic takovyho nenapsali ... i kdyz musim priznat, ze mi dela trochu dobre, kdyz mi lidi zavidi a jdou kuloarni reci o tom, jaka jsem svine :) Zavist spoluobcanu v tomhle state znamena, ze neco delam dobre!
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Ivana Herbalife Tykac
    Nejsem typický doplněk podnikatele, říká manželka Pavla Tykače - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ac-manzelka-pavla-tykace-dlp-/spolecnost.aspx?c=A131031_165334_spolecnost_jup
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: kde jsem napsal neco takoveho?

KRAL_CHLABUSKA: mohlo bys reagovat na obsah recenho sociologem Moznym a ne na platek kde to vyslo? nebo hodlas kritizovat i nakladetelstvi, kde mu vychazi knihy?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    FEMUR: lidove noviny byly tak pul roku nazpet suverenne nejpitomejsim tuzemskym ctivem, IF_ raci prominouti. dokonce jeste pitomejsim, nez lziDnes.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    kapitalismus rozkveta! individualismus. ja, ja, ja, spolecnost - nic.
    Nesehnali školku, dítě tak dávají na hlídání do obchodních center - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...chodnich-centrech-ppv-/praha-zpravy.aspx?c=A131101_1994792_praha-zpravy_bur
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    a jeje. uz je to tu. male deti si meri miru sveho stesti tim, kolik vydelavaji :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ty ses iluminat, ty se nepocitas. /me happy!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: :-) spokojenej budes, az ti budu zavidet ja:) a s tim good luck teda:D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja jsem celkem spokojenej bastard, posledni dobou mi zavidi a nenavidi me cim dal vic lidi, a ja si to cim dal vic uzivam :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: ja patrim do te prvni. co ty?:)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam