• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VYHULENY_UFO: njn asocialni hovado:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VYHULENY_UFO: mluvim o bezdacich co maj problem se zaclenenim do spolecnosti. jako je treba onen valecnej veteran, nebo lidi co jsou proste na ulici dusledkem okolnosti v jejich neprospech.

vyndej hlavu z prdele ju?

btw jaky seminare mas na mysli? nikdy jsem o nicem takovym neslysel.
    BONGI
    BONGI --- ---
    FEMUR: Ja bych take vedel o pomoci - uspodarat jim setkani s Junipetrem a JosefemII by jim take silne zdvihlo sebevedomi, razem by se citili na to udelat karieru v nasi politice.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VYHULENY_UFO: ... ano ale vubec jsi nepochopil smysl. show na TV nova je show pro idioty s televizi. tohle je charita. nebot jak je zrejme, jedna z nejvetsich prekazek pro bezdomovce je sebevedomi , psychologie, pochybovani o sebou samych.. vnimani sebe sama jako neco podradneho.. a tudiz neschopnost se zaclenit do spolecnosti pac se na tebe diva skrz prsty. tohle par strihnutim a oblekem ukaze, ze jsi uplne stejny jako ostatni. takze ehm srovnani s TV hovna je velmi pofiderni.
    SARF
    SARF --- ---
    Btw. chtěl bych vidět daňový přiznání Krampola, když si tak stěžuje.
    BONGI
    BONGI --- ---
    FEMUR:
    CLAVEN: No snad se Krampol s tema 15K duchodu aspon meje. :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FEMUR: asi nevedia, že oblekom nájomné nezaplatí.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no a v USA dokonce bezdomovce mejou a oblikaj, ze se nestydej.

Sešlého bezdomovce změnili profesionálové v seriózního muže – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ejl/318785-sesleho-bezdomovce-zmenili-profesionalove-v-seriozniho-muze.html
    BONGI
    BONGI --- ---
    MANFRED: Ono bohati...? To jsou vsichni ti, co maji vic, nez ten, co pozaduje.
    Ty mas fotak, ja nic - bud budeme mit kazdej pul fotaku, nebo ti aspon vezmu film/kartu ci dam zakaz foceni.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak mě dycky překvapí jak s těma furt stejnějma akcema bohatýmu vezmi (který se pak zmutujou na všem vezmi) vylezou dycky pod nějakym honosnym novym názvem, teď bych řekl že takovej NZP to je zrovna ukázka.
    BONGI
    BONGI --- ---
    MANFRED: No na mladi kazdej vzpomina s urcitou nostalgii - a kdyz k tomu hajzlove pridaji chytre davkovanou ideologii, zahrajou na strunu zavisti a pridaji lepkave sliby, razem to mas jako mucholapku v lete.
    BONGI
    BONGI --- ---
    FEMUR: Neses si zpominky z predchoziho zivota! :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Jo tak to já myslim většina lidí, co zažili. Akorát komoušů bylo tři prdele, jejich poskoků taky, každej to nalil do svejch dětí, který se stejně jako on tehdy měli dobře. Ono dobře pro ně nebylo jem materiálně, ale ten pocit moci asi taky nebyl k zahození.
    A taky lidi zapomínaj, jaká to byla tehdy lahoda.
    Takže nám holt s bandou novobolševiků budou povídat ty svoje moudra.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak to máš teda jen před a pubertální zážitky, já mám mimo těch jak sem nebyl jiskra a pionýr taky ty jak sem nebyl svazák a komunista:-).Ale jako u těch prvních dvou nebytí to nebyla moje zásluha:-(
    Pak teda eště pamatuju časy kdy černý uhlí bylo eště hnědý a tak, ale to je jinej příběh:-)

FEMUR
    FEMUR --- ---
    tvl to sem tu nejmladsi?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: tak vona stačila ta snaha vo centralizaci v dobách kdy na MPSV seděl Škromach. (díky všem oranžovým božstvům, že teď si tam nesedne).

Ale jinak jde zejména o zachování přípspěvkových organizací - to je krásně vidět na pokusech o rušení kojeňáků. Ta věc prokazatelně škodí. No a argumetny proč to nerušit, respektive netransformovat v něco, co nebude škodit - no my jsme teď na kraji investovali do rekonstrukce, tak to přece nebudeme rušit, no ni?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    me hlavne sere ze az komousi zvitezi, prvni co zariznou, budou lidi ktery se snazi ty lidi beze zdroju lehce postouchat aby se postavili na vlastni nohy. Nevim proc je pro socikovskou soc praci tak typicky ustav a vezeni.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BONGI: Každopádně ani mě neudiví, že se vyskytujou hledači novejch (furt těch stejnejch profláklejch) cest, uctívači dob minulých, ale právě ten dav co jim to docela žere. Poslední dobou je fakt zdařile přesvědšujou že chcípaj hlady, je třeba hodně řvát, nadávat a bejt nasranej na všechno a všechny a pak se to jasně zlepší.
    BONGI
    BONGI --- ---
    MANFRED: Anglicane rikaji "known enemy" neni takovy problem, jako tisice tech, co nepriteli prihravaji drobne a situaci "omluvitelne" sluzbicky. Situaci se da totiz omluvit vse, ale nikdy nevis, kam az dotycni zajdou.
    SARF
    SARF --- ---
    V podvečer jsem tu viděl dole na liště Nyxe, tak mě napadlo, abychom se stihli s Chlabuskou rozloučit a .... nestihli :--)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam