• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Radeji nam povez jeste neco ze spokojeneho zivota v totalitnim ceskoslovensku - behem vanoc jsem trpel nedostatkem pohadek.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: A ani nedoufej, ze tu nejake reakcni revansisticke zivly bude nekdo trpet! Nasi "utulnou hospudku pokrocile jandopribrzdenosti si nejakou diskuzi rozvracet nedame.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Syn ze stastne delnicko-totalitni rodiny, proste kulaku a protistatnich zivlu, vraci uder vsem zapsklym priznivcum osobnich svobod. Uz jsem ani nedoufal.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: uz se upokoj, budulinku. vsechny tyhle tve predstavy a predsudky rikaji vic o tobe, nez o mne.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    haha, to si nejak fandis, delat ze sebe idiota je guerilla?:D

narcismus v tobe jen kvete:)

jak rikam attention whore co si sem chodi aspon pro nejakou reakci na svou existenci. tak papa:)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: jde o guerillove pojate diskuterstvi, pokud jsi to nepochopil. mas nejake sve zcela nerealne predstavy o me malickosti - takovy slepenec predsudku, projekci, zboznych prani a animozit, a toho se ne a nepustis :). do divadla na mou malickost nejdete, na prednasku jsem zval, nikdo - takze v podstate si to v sobe zbabele hyckas :).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    takze je to jisty projev debility z tve strany opakovat stale to same dokola:)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    vim, co mne ceka - zdejsi strazsi demokracie a diskuze zasahnou, cimz zdejsi diskuze zase usne, jako jiz tolikrat. :) je to jakesi vylevani ditete i s vanickou, nebo nepochopeni principu diskuznich for :).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: no, potreba mi to vysvetlit, ponekolikate v poslednich letech, spolecne s tvou potrebou se sem vracet, kdyz vis co te ceka, hovori za vse:)

CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: femure femure. detstvi jsem mel krasne, jsem z uplne funkcni rodiny, a s rodici mam vyborne vztahy dodnes. psychoanalyza ti take nejak nejde. cimz se dostavam k otazce, co ze ti vlastne jde.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: ze sem furt lezes:) co se tyce identifikace, ano spletl jsem se / vec kterou ty nikdy nevyrknes, a ne proto, ze bys mel neustale pravdu/ nicmene k me obhajobe, dotycny jedinec vypadal jako uplnej kripl tveho razeni a chovani bylo na urovni tve mentalni urovne.:) tak cos cekal:-) proste jsi sedl na profil jak vizualni tak vyrokama a chovanim:)

i tobe preju krasnej novej rok. predevsim veselejsi, nez ten minuly, kdy jsi i pres veskere ty deklamace v letech minulych dolejzal za nama, jako malej fakan na piskovisti:)

snaha to odehrat na funny note je smutna. jsi socialne frustrovany, citis se vylouceny, detstvi na hovno. vzory v rodine nefcni a tak si sem chodis aspon pro nejakou reakci na sve byti.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    CLAVEN: clavene, vypadas jak Frantisek Dibarbora, tak se ptej, kde by si v Pardubiciach nasiel bane, Marienka, a nevrtej se v otazkach politickych, natoz ideovych, kterym nerozumis.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAMOD3LKNH: Z času na čas si sem prídeš hojiť ubolené ego a zaonanovať si nad predstavou celosvetovej utópie, chcel si povedať.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    _BENNY: to si dohledej za domaci ukol.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Toto auditko samo je pak trapnym memntem hrdinnych Forstu, Botku a dalsich "vrhacu", co ve finale stahli ocas, a "slozili vejce", aby zvolili nasledne nejhorsi vladu od roku 1950.

Zustava mementem zapsklych samozrejmepravicaku, kterym jsou demokraticke principy a pluralita nazoru zcela cizi.

A zustava mementem potlacovani svobody projevu, kdy je jeden popotahovan jaksi z principu, protoze precniva, aniz by de facto cokoli zleho cinil (Janduv experiment).

A tak se vam sem cas od casu prijdu vysmat, tot cely ten vtip :).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CAMOD3LKNH: zapomnels na vyprodukovane mnozstvi tun oceli
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Utrninosum Femurova typu nezbyva, nez zamacknout slzicku - jejich necasokalouskovska idea zpozdileho boje proti komunismu a stafetove hladovky se nejak neujaly. Nelze ctvrt stoleti po padu toho "strasneho" rezimu, jehoz dily nam pretekaji jinak prazdne a hluche konzumni kapitalisticke vanoce, neustale omilat nekolik excesu z 50. let. Proste uz to k oblbovani populace nestaci (na Femura jeste ano, ten nebyl nikdy moc chytry, viz jeho promptni identifikace me malickosti pred nekolika tydny:). Muzeme krcit rameny, jaci lide dnes studuji "politologii", kdyz selhavaji v zakladnich uvahach i kazdodenni realite, ale s tim nenadelame nic. Z vzdelani se stala houska na krame...

Na vině všech těch nehorázností jsou možná historikové v čele s Michalem Pullmannem, šéfem Ústavu hospodářských a sociálních dějin Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. Alespoň Kaiserová hlásí, že on a jeho žáci mají - jen si to představme - "nekonvenční pohledy na českou normalizaci". Domnívají se, že "ideologie antikomunismu koroduje, ať už proto, že takový pohled na svět je čistě zastaralý, prázdný, nebo proto, že se zhoršila sociální situace mnoha lidí" (Michal Pullmann). A že zkrátka "antikomunismus se dnes jako argument vyčerpal" (Robert Kvaček). Prostě to tak je. Darmo bycha honiti.

Souhlasím naprosto s tím, že vyčerpanost "antikomunismu jako vodítka" se plně projevila v letošních volbách. A že jej nahradil jiný příběh: boj proti korupci. Nevím sice, proč si Kaiserová myslí, že idea antikorupčního boje je "mnohem utopičtější" než idea komunismu (tohle asi měla zevrubně vysvětlit i z mateřské dovolené). Ale souhlasím, že možná "antikorupční diskurz je ošemetnější". Je přece známo, dodal bych, jak znělo ve 30. letech 20. století známé populistické heslo: "Republika je jako vykradená chajda, zachrání ji Radola Gajda!" A je známo, že generál Gajda byl vůdcem i ikonou Národní obce fašistické (NOF), která ve volbách 1935 získala šest poslaneckých křesel.

Z pohádky do pohádky | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/nazory/glosar/z-pohadky-do-pohadky_293327.html
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    cau kriple.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    první číslo stav v r. 1948, druhé číslo stav v roce 1989.
    Stav základních prostředků – 757 mld. / 5 bil. 178 mld. Kčs
    Instalovaný výkon elektráren – 2.625 MW / 21.670 MW
    Výroba nákladních aut – 7.221 ks / 50.570 ks
    Vyrobeno párů obuvi – 64.378 / 120.289
    Autobusová síť – 44.047 km / 299.489 km
    Letecká síť – 18.685 km / 124.327 km
    Telefonní přípojky – 386.000 / 4.132.000
    Chov hovězího skotu – 3.663.000 ks / 5.129.000 ks
    Chov prasat – 3.242.000 ks / 7.498.000 ks
    Sklizené obilí – 4.768.000 t / 12.042.000 t
    Divadla ve stálém provozu – 60 / 88
    Vydané knihy – 44.176 ks / 105.739 ks
    Počet lůžek v nem. na 1000 obyvatel – 8,9 lůžka / 12,6 lůžka
    Jeden lékař připadl na – 1.158 obyv. / 270 obyvatel
    Zásobování pitnou vodou z veřej. zdrojů – 48,6% v r.1960 / 80% v r.1989
    Napojení domácností na veřej. kanal. – 39,2% v r.1958 / 64,8% v r.1989
    Odběratelé plynu – zanedbat. množ. / 2,7 mil. domácn.
    Průměr. délka života – M 61,5 / 68 let – Ž 66,1 / 75,3 let

A dnes? verejny dluh 2bil, domacnosti 1.5 bil, firmy 1.5bil, stat nevlastni jiz temer zadne prostredky, 8 bil vynosu z privatizace pryc.

A proto vsichni srdnate bojujte proti komunismu, a kdyz zrovna neni, tak proti oranzovym...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CLAVEN: No, bohužel, že sem se k těm jeho knihovnám nedostal včas mne sere dodneška, přitom to mělo cenu jako prase, spousta toho byla podepsaná autorama atd.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MANFRED: Škoda, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam