• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: "Samanthy Fox, Mandy Smith, Europe, Metallicy, Bon Jovi, zaplava italodiscobuhvico". Tomu rikas kultura? To te teda lituju. Tohle vsechno mi bylo dost ukradeny.
    Me spis bavily zacatky Rolling Stones, Beatles, Hendrix, Kinks, Troggs, Beach Boys, bluesovi Fleetwood Mac, Joe Cocker, pozdeji Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Jethro Tull, Yes, pocatecni Genesis....
    A tihle vsichni byli za hranici, pres kterou by se melo na rozkaz strilet ne nepritele....hnus.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Ale, vzdyt to tu bylo. Hralo to na kazde pouti, a mel to ve skrince kazdy vojak zakladni sluzby. Samanthy Fox, Mandy Smith, Europe, Metallicy, Bon Jovi, zaplava italodiscobuhvico - na kazde pouti prehrsle.
    slintali jsme na to jak na buhvico, dnes jiz vime, ze to byl produkt komerce a malo navic.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Me teda v 89 neslo o plisnovy mrkvace, tema jsem pohrdal. Me chybela kultura ze zapadniho smeru.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Totez si mysleli chichotalkove v prvorepublikovem parlamentu, kdyz bagatelizovali dopady krize na tehdejsi nemajetne - Gottwald hrimal, a oni se nudili. No, a po valce uz ani hrimat nemusel, protoze prvorepublikovych pomeru a toho, co z nich vzeslo, mel kazdy pokrk. Podstatne vice pokrk, nez v roce 1989 - tam slo o plisnove mrkvace a walkmany (nikoliv o Havla), zde slo o slusne zivobyti bez existencialnich hruz.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Muj projev zde je dan tim, ze bez tebe tady bylo mrtvo. A posledni dobou i s tebou.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: ne "neobdrzenou reklamou", ale necim zhola jinym, manfrede - nedostatkem empatie a vhledu do dnesni doby. bojujes za lepsi soucasnost okazalym vyhranovanim se proti vcerejsimu nepriteli - mozna se nakonec povede, a on se probudi - ale nikoli navzdory tvemu vyhranovani se, ale kvuli tve necinnosti onde.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dnesni produkce je dost slaba, ocenil bych vice obrazku ...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Ale to je důležitá a závažná informace ohrožující soudržnost (společnosti teda ne, společnost nikdy soudržná nebyla, rudoši a jejich fans dycky přemejšleli jen jak komu zakroutit krkem, jak jsem si početl, tentokrát budou ďáblem hypermarkety), protože já jsem jasně tou neobdrženou reklamou diskriminovanej.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Previte, tvuj zdejsi projev je jen takove neduverive okukovani toho, co se vymyka tve predstavivosti konformniho prezivani v teto nechytre komunite (= me malickosti). A stale presvedcujes sebe sama, ani ne tak mne, ze tvuj pristup je to prave.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Nalepkujes bez rozmyslu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Poukazal konformni obcan Previt.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Trollovat a presvedcovat ostatni hosty o sve "pravde"? To by je brzo vyhodili, jako tebe z Nyxu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Podezrivam je, ze tam chodili z tehoz duvodu, jako ja sem.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: A kolik malomestackych komunistickych umelcu se v tech kavarnach tenkrat za prvni republiky schazelo! :)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Ano, upadkovi konzumeriste, samozrejmepravicovi, se radsi budou hadat nad tim, kde je reklama na damske kalhotky, nez by pojali dulezitou a zavaznou informaci, ohrozujici soudrznost cele spolecnosti. Driv byvala centrem malomestackeho pseudointelektualniho upadku prazska kavarna, dnes je to evidentne nyx.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SARF: To je teda k nasrání, nechal jsem se navnadit a mě to tam ukazovalo Goldcard, turnikety na docházku, aby se zaměstnanci neflákali a nepřipravovali se o radost z dobře vykonaný práce, a CD největších hitů (ona se CD eště vyráběj?) :-)

CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SARF: To je dobre. Kazdy si z toho vezme, co jeho jest. I kdyz ja kupuji spis panske.
    SARF
    SARF --- ---
    CAMOD3LKNH: děkuji za ten odkaz. Vpravo byla krásná reklama na dámské spodní prádlo.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SARF: Pricitam to zimni dovolene zdejsi verchusky. Jen co se vrati ze sve daci, a zasedne v organu ustredniho vyboru, bude jiste jednomyslne schvalen a bezodkladne vykonan. Takze jeste ma te cas napsat zadosti o trest nejvyssi.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Zdražení jídla je už jisté. Zoufale ohrožené skupiny se začnou bránit | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...jidla-je-uz-jiste-Zoufale-ohrozene-skupiny-se-zacnou-branit-299371

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam