• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Chtel jsem tady puvodne napsat, ze tady asi vsichni prispivame na charitu, protoze nektery lidi potrebujou jist dneska, a ne za 20 let, az konecne s tanou zvitezite nad imperialismem, ale vidim ze moje uvaha byla opet chybna :)

jdu radeji sledovat naucny snimek na plazme.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: linearni mysleni.... cesta do pekel, tak zase nekdy, papa
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: i kdybych vydelaval 10x vice, a vse dal na charitu, situaci by to zlepsilo tak o 0.01 promile. proc mi doporucujes takove konani, ktere evidentne k reseni nevede? neni to jen hloupy alibismus?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: ja to chapu dlouho. nemusim s tim ale otravovat na nyxu pokazde, kdyz mam pocit ze me nikdo nerozumi a nema rad:) charita neni reseni :DDDD
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: divil bych se, kdyby nesouhlasila. nechceme almuzny pro zebraky, chceme aby nikdo zebrat nemusel. kdy uz to konecne pochopis?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: tohle kdyby slysela Tanicka fischerova... nebyla by pysna a basnicku by ti o hlavu omlatila.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Jasne, takze ty usilujes o zmenu systemu, a nez ten system se svymi soudruhy svazaky zmenite, tak ostatni at klidne chcipnou.

No ty ses mi darecek :)))))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jeste prosin o taktne prejite video

Maják 1987 - O pití alkoholu počas pracovnej doby
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fpw3YuyEDKE

CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: charita neni reseni. podobne jako staveni kbeliku pod deravou strechu neni resenim. penize na charitu budou zitra zapomenuty, k nicemu, doslova prozrany. aktivita, vdouci ke zmene systemu a spolecenskeho etosu, to je jina.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: a padak sis usil sam, uzivateli luxusnich kapitalisticch vydobytku, nebo deti v Barme?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: myslis tu sit, co byla minulou vladu temer demontovana?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    IF_: pozorovatel konzumerismu a konzument neni totez.
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Ještěže my co roztáčíme kola kapitalismu jsme v práci a jsme placeni za to, že zabíjíme čas na nyxu:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    IF_: Projekce se tomu rika :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Hovno vyloucenim, po praze potkava bezdomovce, ale ze by pro ne neco udelal, na to moc smrdej.
    IF_
    IF_ --- ---
    CAMOD3LKNH: Prosimtě proč jsi tak posedlý konzumem? Takových lidí je mi líto.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: + k soucasnym duchodcum pada i nejaka 'socialni zachranna sit' - ac to slovo nemam rad, tak ten princip k modernimu statu patri, at uz je sebemensi.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jen prochazim, ale tlustec zase trpi socialnim vyloucenim a nema v sobotu co delat?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Ja nechci statni duchod. Akceptuju, ze v soucasny dobe musim platit nejakou socialni dan, protoze tady 40 let vladla ruka komunistova, a dnesni duchodci nekde na ty duchody vzit musi, ale jinak me nas socialni system nezajima, zajima me, jak vyziju ja a moje rodina, a na zajisteni toho pracuju.

Ale opravdu nebudu spolehat na castku na ucte, protoze kazdej rok muze prijit nova spravedliva menova reforma, nebo mi nejaky prolet tveho typu zabavi muj dum, protoze kam bysme dosli, kdyby kazdej moh mit vlastni dum ... Jak rikam, co nejdal od komunistovy chamtive ruky.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    IF_: No, tebe bych tipoval spis na nove kozacky, co nevydrzi do jara, a znackove granule.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    IF_: Je to hyena.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: jenze mila pracujici chudino, zblba propagandou k podpore hornich 10k, tvuj duchod bude zavsly na ochote odstatnich za 50 let utrit ti zakonceni nebo vymenit bazanta. a je vic nez pravdepodobne, ze za nejake virtualni penize, ulite pred 30 lety, to asi nebudou chtit delat. nebudes jim zkratka moci nabidnout zadnou hodnotu, bude pro ne ekonomictejsi nechat te umrit - nebudou te potrebovat. dedecek a babicka, ujidaj nam z chlebicka... budes drandit s vozikem po marketu a vybirat mezi "produkty", co je jeste jedle a v tvem financnim niveau. a to jeste v tom lepsim pripade...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam