• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Chapu, ze te to mozna bude sokovat, protoze na to nejsi ze svyho sveta zvyklej, ale my te nikde bonzovat nebudem, protoze zijem o 40 let jinde ...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OTAVA: napis na katedru, ze jsem byl viden v hloucku tech, co na Zemana nehazeli. Polep mi tam kadrovy profil, svazaku :). Jak by mohl assembler prednaset nekdo, kdo neopovrhuje Zemanem? :)))

[ napoveda - ta stranka je mirne neaktualni, ale zkus to :P ]
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jsi rikal ze se pohybujes ve skolstvi ?

Department of Computer Science
    http://cs.felk.cvut.cz/en/people/xcimbal
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Dobry den.
    Dnes vysel v iDnes clanek, ve kterem se snazite navodit dojem, ze hrstka priznivcu Milose Zemana (ano, ma i sve priznivce, neprekvapive), co stala nalevo od tribuny na Albertove, je snad nejaky hradem organizovanym komparsem.

Byl jsem mezi nimi take. Do onoho VIP (? nebyl nijak oznacen) prostoru nas nasmeroval prislusnik Policie CR chvili pote, co jsme se u zadniho hrazeni ohlasili jako priznivci z opacneho tabora s tim, kam tedy mame jit. Vzhledem k rozvasnenemu davu a nasemu skromnemu poctu to povazuji za rozumne reseni a omlouvam se, ze jsem Vam tam zabiral misto, ac jsem pouhy plebejec.

Dost mne ale znepokojuje, ze jste o te mezinarodni ostude nepublikovali zadny zaznam, ac ji tam natacelo nejmene 20 ruzych reporteru, zatimco zaznam z "vyslechu" te stare pani, kdy z ni neodbytny reporter paci jakesi "priznani" o ukolovani z hradu, je tu zpravou dne.

Novinarina je o objektivnim informovani, ne o manipulaci a banalitach.

S pozdravem
    Ing. Pavel Cimbal

(potreti v zivote nekde pouzivam titul:).
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No...a proč je v její trávící soustavě?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ALMAD: fyziologicky reflex. originalne urcen k vypuzeni potencialne nebezpecne latky mimo travici soustavu.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Hele, a proč je jí tolik na blití z ostatních? Člověk by čekal že bude spokojená sama se sebou a že bude žit s pocitem, jak se za deset let bude mít líp než ty zahálečské vyžírky, ale ona místo toho blije...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI:
    HWLLFFRDD:
    ADMIX:
    IF_: a vlkovobloguje neokomentujete? to je z tech 3 uvedenych prispevku ten nejprilehavejsi! :)

Jdete dnes na Hradcany? Ja ano. Tesim se, az budou muset ty me 3 sekundy mazat.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: ja ctu jmeno autora clanku az nakonec. clovek by pak snadno minul dulezite postrehy jen proto, ze je napsal nekdo nechvalne znamy, coz je jiste skoda. ctenare, ne pisatele.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tady vidíte, k čemu vede kapitalismus. Kdyby ten vydřiduch nechtěl po slušnym nájemníkovi peníze, mohl tu ještě dnes být.

Dlužník se nechal zamknout v bytě. Když přišel správce, zastřelil ho - iDNES.cz
    http://plzen.idnes.cz/...relil-spravce-domu-fq3-/plzen-zpravy.aspx?c=A141119_121130_plzen-zpravy_jzk
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol, tlustec nasadil zvedavce, prituhuje!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Miloš Zeman style, čím více pohoršení nad Zilogovými trololo, z tím hlubší žumpy ty trololo bude tahat :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ole, ty si vybiras opory svych prispevku - predtim zkrachovaly rusofil Vyvadil, ted pro zmenu zastance popiracu holokaustu a plynovych komor STWORU? Ano je to antihavlista. A citi se byt pravicovym konzervativcem ( fuj!!). Ted se ti hodi do kramu ?
    Kdo priste ABB? (prevzato s jineho auditka) :

Adam B. Bartoš ‏@abbartos
    Jestli budou Američané pokračovat ve snaze vyvolat u nás další majdan, postavíme se takovým snahám rázně. Nebudu čekat, až rozvrátí naši zem
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Kdo z Vas mile deti vi
    v ktere zemi na svete
    zadne puce nehrozi
    neb jim psenka nekvete?

(v Americe!)

Odpoved jem deti, snadna.
    A cim si tam kryji zada?
    V te zemi holt neni zadna
    americka ambasada...

Jachachaaaaaaaaa:
    Havloidé s pěnou u huby
    http://zvedavec.org/komentare/2014/11/6223-havloide-s-penou-u-huby.htm

Muhohahahehehe:
    Zvědavec diskuze
    http://zvedavec.org/nazory_6250.htm#ptr321323

Chichichi!
    http://vlkovobloguje.wordpress.com/...perlicky-ze-dna-demokraturu-aneb-cervena-karta-zdravemu-rozumu
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: Komorowski byl trapny. Pisalek z doby Solidarnosci si chtel prihrat prozapadni polivcicku, a tak strilel fraze jednu za druhoiu a furt nic. Az kdyz asi popate zminil Ukrajinu, par UKcek v davu ozilo, a prervalo ostatni, ze maji prestat bucet a radsi tleskat, ze uz stacilo. Ale ostudu tim uz nezazehnali, leda zpecetili....
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: hlavně si vytřel rectum Komorowski se Zemanem. Když jsem viděl těch 5 prehzidentů, tak jsem si říkal, proč my jediný musíme mít takovýho vocasa ostudnýho.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No ono o osobe vypovida take to, kdo se za ni stavi. Mimochodem to jsi kdysi rikal ( v podobnem duchu) i ty, ne?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: nejde co osobu pisatele, ale o fakt Zemanova vtipneho kroku, kterym si s pravdolaskari na Albertove vytrel rektum.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No davat sem zapskleho Vyvadila, ktery se z nedostatku prilezitosti stal rusofilem v zoldu, je snad az moc. Vyvadil byl neuspesny splhoun od zacatku sve kariery. Ted, kdyz uz o nej nikdo nestoji a nevi, tak se zviditelnil v klubu prate Ruska ... a jsie ne zadarmo ( to on nikdy)
    S takovymi zkrachovanci jdi do kelu. Priste tu budes citovat ABB.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    To fakt nemá chybu, pane prezidente, je to dokonalé... Blog - Jiří Vyvadil (blog.iDNES.cz)
    http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/435950/To-fakt-nema-chybu-pane-prezidente-je-to-dokonale.html
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: blisty.cz - selhavaji-li mainstreamova i komercni media (tedy pilire kapitalistickeho medialni manipulace), sam sobe obcan zpravodajcem byti musi :P.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam