• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Miloš Zeman style, čím více pohoršení nad Zilogovými trololo, z tím hlubší žumpy ty trololo bude tahat :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ole, ty si vybiras opory svych prispevku - predtim zkrachovaly rusofil Vyvadil, ted pro zmenu zastance popiracu holokaustu a plynovych komor STWORU? Ano je to antihavlista. A citi se byt pravicovym konzervativcem ( fuj!!). Ted se ti hodi do kramu ?
    Kdo priste ABB? (prevzato s jineho auditka) :

Adam B. Bartoš ‏@abbartos
    Jestli budou Američané pokračovat ve snaze vyvolat u nás další majdan, postavíme se takovým snahám rázně. Nebudu čekat, až rozvrátí naši zem
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Kdo z Vas mile deti vi
    v ktere zemi na svete
    zadne puce nehrozi
    neb jim psenka nekvete?

(v Americe!)

Odpoved jem deti, snadna.
    A cim si tam kryji zada?
    V te zemi holt neni zadna
    americka ambasada...

Jachachaaaaaaaaa:
    Havloidé s pěnou u huby
    http://zvedavec.org/komentare/2014/11/6223-havloide-s-penou-u-huby.htm

Muhohahahehehe:
    Zvědavec diskuze
    http://zvedavec.org/nazory_6250.htm#ptr321323

Chichichi!
    http://vlkovobloguje.wordpress.com/...perlicky-ze-dna-demokraturu-aneb-cervena-karta-zdravemu-rozumu
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: Komorowski byl trapny. Pisalek z doby Solidarnosci si chtel prihrat prozapadni polivcicku, a tak strilel fraze jednu za druhoiu a furt nic. Az kdyz asi popate zminil Ukrajinu, par UKcek v davu ozilo, a prervalo ostatni, ze maji prestat bucet a radsi tleskat, ze uz stacilo. Ale ostudu tim uz nezazehnali, leda zpecetili....
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: hlavně si vytřel rectum Komorowski se Zemanem. Když jsem viděl těch 5 prehzidentů, tak jsem si říkal, proč my jediný musíme mít takovýho vocasa ostudnýho.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No ono o osobe vypovida take to, kdo se za ni stavi. Mimochodem to jsi kdysi rikal ( v podobnem duchu) i ty, ne?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: nejde co osobu pisatele, ale o fakt Zemanova vtipneho kroku, kterym si s pravdolaskari na Albertove vytrel rektum.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No davat sem zapskleho Vyvadila, ktery se z nedostatku prilezitosti stal rusofilem v zoldu, je snad az moc. Vyvadil byl neuspesny splhoun od zacatku sve kariery. Ted, kdyz uz o nej nikdo nestoji a nevi, tak se zviditelnil v klubu prate Ruska ... a jsie ne zadarmo ( to on nikdy)
    S takovymi zkrachovanci jdi do kelu. Priste tu budes citovat ABB.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    To fakt nemá chybu, pane prezidente, je to dokonalé... Blog - Jiří Vyvadil (blog.iDNES.cz)
    http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/435950/To-fakt-nema-chybu-pane-prezidente-je-to-dokonale.html
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: blisty.cz - selhavaji-li mainstreamova i komercni media (tedy pilire kapitalistickeho medialni manipulace), sam sobe obcan zpravodajcem byti musi :P.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: hele a Putin jak bojuje za sociální spravedlnost? Tím že vyhání ze země buzny?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LONESTAR: čemu se dívíš...prostě když se jich rodina zeptala jestli je něco čim by jim mohli alespoň trochu ulehčit kriminál tak řekli, že by chtěli číst Havla ve své mateřštině...true story!
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Nedas si radeji vodku? Uz jen proto abys byl "in line". A budes tam drzet transparent "Russian welcome home!" ? To aby to rozlustili i zapadni zpravodajci.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Proc by ho ta ochranka propleskavala, kdyz ho rovnou muze nechat zmizet? Jako doma, jako za starejch dobrejch casu!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Zeman to rudokartickarum dobre nandal - hned druhy den bum, pozvani Putina, a to tak hezky zaobalene, ze s tim ani soudruzi z Trziste 15 nic nenadelaji, a vajickarska karloidni klika se muze treba stavet na hlavu.

A az prileti prvni vejce na Putina, a jeho ochranka pravolaskoveho hajzlika propleskne, bude dokonano a ja si dam becherovku. tedy slivovici, milos bechera nepije od te doby, co se na ni napakovalo duo schlafenenberg-kakala.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: Tomáš Haas
    Z dnešního Miroslava Macka:
    Jedna z členek Pussy Riot v rozhovoru:
    My ovšem víme, že v Česku je báječná kultura politického projevu, jakou míval Václav Havel. Jeho texty a jeho pevnost na nás měly velký vliv. Když jsme byly ve vězení, četly jsme si ty texty. Chtělo se mi na ty texty reagovat v době, kdy jsem byla ve vězeňském táboře.
    Dodávám: Fešácký kriminál s velkou knihovnou nebo zostřený trest? Svatá prostoto!
    ---
    A já k tomu dodávám: Když jsem se v roce 2005 sháněl po nějakých textech Václava Havla v Torontu, nenašel jsem nic v pobočce veřejné knihovny. V hlavní veřejné knihovně jsem naše jeden díl jeho divadelních her, žádný z politických textů. Větší sbírku jsem našel v Universitní knihovně, ale ani tam nebylo vše a to co jsem hledal jsem nenašel. Ani v České knihovně na Masaryktownu jsem nepochodil, ačkoliv tam měli docela slušnou sbírku knih a textů Václava Havla.
    A to je Kanada, s nezpochybnitelnou demokracií a svobodou tisku.
    A teď se dozvídáme, že v Putinově nedemokratickém a těžce cenzurovaném Rusku najdete díla Václava Havla ve vězeňských knihovnách. A to dokonce, pokud se dámy z úcty k Václavu Havlovi a potřeby poznat báječnou českou kulturu nenaučily češtině (kterou vzápětí zapomněly) v ruském překladu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ano, kdyz milos oznamuje davu, ze se ho neboji, stejne jako se nebal tenkrat, pobavilo :)
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: asi jsi z nej videl jen par uvodnich sekund. je to totiz vic o demonstrujicich, nez o objektu jejich nelasky...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Necekal jsem, ze se to nekdy stane, ale poslal jsi video, ze kteryho mam uprimnou radost a ziskal jsem nadeji!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    IF_: jsi na materske? ze jsem te mezi cleny zumpy nezaregistroval :P.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam