• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: pak tedy vic takovych demonstraci, weighte. aspon v necem maji i pozitivni efekt.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HWLLFFRDD: ;0))

Mohlo jít o přípravu na puč proti Zemanovi plánovaný Američany, říká senátor Doubrava k vajíčkovému útoku 17. listopadu | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...cany-rika-senator-Doubrava-k-vajickovemu-utoku-17-listopadu-346472
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Já většinou od americký ambasády dostanu včas všechny podklady ohledně toho co si mám myslet a co mám říkat, ale tentokrát byli asi zaneprázdněni náročným nákupem a řezáním červených papírů, takže jsem nevěděl co mám dělat a raději jsem pracoval.
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: asi nikdo. Americká ambasáda nedodala včas červený karty.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    A propos, kdo z vas tam byl? Priznejte barvu, at muzeme polemizovat na urovni...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: pro inteligentniho, meritky prazske kavarny, skutecne tezko. neznam nic uzkoprsejsiho, nez prazskeho havloslunickoveho zemanonenavistneho kavarnika...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: sirokorozchodnou co? ambasadu, zeleznici, kameru? :)
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: popisuji, co vidim. asi vam kolektivismus neni az tak cizi, vy.. nyxi stado :).
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: .. Ev identne si vubec nepripousteli eventualitu, ze by mohl existovat priznivce Milose ale uznej, ze je to pro inteligentniho cloveka opravdu tezko predstavitelne. :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Vlastni medicina ti nevoni? Ale ale, soudruhu, pujdes na sirokorozchodnou, nebo do divadla?
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: jako zdejší nejskalnější zastánce kolektivizmu argumentuješ stádností teda docela často :--)
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OTAVA: vidis, ma to tu jiste rysy komunismu. tak si vem respiracni rousku, at se tim nenakazis :P.

ADMIX: to se mi ulevilo. skoda jen, ze nas tam kadroval reporter pripitomele Jojky, ktereho nezajimalo, ze se pravre deje ostuda pred zastupci evropskych statu, ze se schwarzenberska kavarna chova hur nez fotbalovi chuligani, a ze je zneuctena vzpominka nsa Jana Opletala... ty blbce zajimalo, zda jsme tam zaplaceni Zemanem. Ev identne si vubec nepripousteli eventualitu, ze by mohl existovat priznivce Milose, co by do te jamy lvove sel sveho prezidenta podporit.

Konformni zbabely stadismus, fuj! Jsem rad, ze jsem tam byl, a mohl svetu sdelit, o jak ostudny tyjatr se jednalo, kdyz uz to media opomnela.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Chapu, ze te to mozna bude sokovat, protoze na to nejsi ze svyho sveta zvyklej, ale my te nikde bonzovat nebudem, protoze zijem o 40 let jinde ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: ty jsi to nepochopil - ja te kadrovat nebudu a jsi mi uplne volnej. Chodim se sem jenom divat jako do zoo. Me si vsimat nemusis a klidne pokracuj dal, malokdy je tak dobra zabava zcela zdarma.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OTAVA: ani ne. smir se s tim, ze akce Albertov byla i na pomery prazske kavarny hodne za hranou...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: to se ti stava jiste dnes a denne.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OTAVA: Aha, nahradily ho pokrocilejsi metody - vajicka, cervene karty, piskani, buceni...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kadrovani - v dnesni dobe, soudruhu - uz neprovadime.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OTAVA: napis na katedru, ze jsem byl viden v hloucku tech, co na Zemana nehazeli. Polep mi tam kadrovy profil, svazaku :). Jak by mohl assembler prednaset nekdo, kdo neopovrhuje Zemanem? :)))

[ napoveda - ta stranka je mirne neaktualni, ale zkus to :P ]
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jsi rikal ze se pohybujes ve skolstvi ?

Department of Computer Science
    http://cs.felk.cvut.cz/en/people/xcimbal
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Dobry den.
    Dnes vysel v iDnes clanek, ve kterem se snazite navodit dojem, ze hrstka priznivcu Milose Zemana (ano, ma i sve priznivce, neprekvapive), co stala nalevo od tribuny na Albertove, je snad nejaky hradem organizovanym komparsem.

Byl jsem mezi nimi take. Do onoho VIP (? nebyl nijak oznacen) prostoru nas nasmeroval prislusnik Policie CR chvili pote, co jsme se u zadniho hrazeni ohlasili jako priznivci z opacneho tabora s tim, kam tedy mame jit. Vzhledem k rozvasnenemu davu a nasemu skromnemu poctu to povazuji za rozumne reseni a omlouvam se, ze jsem Vam tam zabiral misto, ac jsem pouhy plebejec.

Dost mne ale znepokojuje, ze jste o te mezinarodni ostude nepublikovali zadny zaznam, ac ji tam natacelo nejmene 20 ruzych reporteru, zatimco zaznam z "vyslechu" te stare pani, kdy z ni neodbytny reporter paci jakesi "priznani" o ukolovani z hradu, je tu zpravou dne.

Novinarina je o objektivnim informovani, ne o manipulaci a banalitach.

S pozdravem
    Ing. Pavel Cimbal

(potreti v zivote nekde pouzivam titul:).
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No...a proč je v její trávící soustavě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam