Pro Tlustce z diskuze na novinkach:)
Václav Davídek včera 23:22 :Pavel Vondráček, Liberec PondělíHa, ha, ha, skutečně mě vždycky rozesměje, když tady soudruzi vykládají o kvalitě potravin za komárů...dělal jsem v masném průmyslu a na vánoce jsme jako technici chodili na brigádu při výrobě bílých klobás...takovej prasečák jsem v životě neviděl.veškeré vratky, shnilé, zelené, s červama a igelitem všechno se házelo do dezitegrátoru a pak do plničky a do klobás...řezník se po komsomolsku vysmrkal do dlaně a šél si to umejt do konve s mlíkem, které se tam potom nalilo.na wc to bylo daleko a tak řezníci a pak i všichni ostatní chodili ch.cá.t do van s naloženým masem z kterého se pak udilo moravské uzené.u tom co tu píšu jsem neslyšel, to jsem na vlastní oči viděl.a od kamarádu kteří dělali v mlékárnách, pekárnách jsme slyšeli podobné příběhy..normy byly možná ok, ale jak se měli dodržovat, když každej dělák poslal mistra do pr.de.le...dělo se na přelomu 70 a 80 let v SPM ve Vratislavicích.Vy jste čistokrevnej debil.:-)Za to mi ten ban stojí.:-)reagovat