• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Uz mate listky, nebo nahle skutek utek? Ovecky...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Tak brát 256 kaček na hodinu taky chodim pěšky, dobrej je ten konec, jak si amici umí pomáhat, holt nezkurvený bolševikama, tady by sedm mega a auto těžko dostal. Kapitalismus je fakt bezva.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    USA dojal tklivý příběh skromného muže. Do práce a zpět denně ušel 34 km - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...7_zahranicni_hro#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    Kapitalismus rozkveeeteeeeeeeee!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    A pro patek hezkou pisnicku, kterou mam rad.
    Электронный Мальчик^ЭлектронныйМальчик(1988
    https://www.youtube.com/watch?v=WbiZbAnAqI0
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: ted jsem to kontroloval, neni.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    IF_: cinohra, ale postavena na realnem projektu s nicnetusicimi :)
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: předpokládám že vyprodáno dosud není, že?
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Doufam, ze jde o neco jako reality show ve stylu Hotel Paradise.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Ne. Informuji vas s dostatecnym predstihem pred premierou :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: nejde to ukradnout na Internetu? lidova tvorba by mela byt lidu pristupna otevrene, zdarma a online!
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Tak pravda momentálně Miloš asi nepotěšil, jeho návrh dat do huby radikálum poněkud koliduje s duchem mîru, lâsky etc.
    Jinak připomělo se mi "a tak jsem přestal brát léky a už jsem netrpěl, no a ta školačka, ta prostě neměla přes ten park chodit"
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Miloš potáhne na Ahmeda v čele velikého vojska. Nepřidáš se?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: najdes to. mas na to, indicii zaznelo neurekom. a kdo nenajde, nema tam co delat, hrajeme pro duvtipne publikum.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    MANFRED: my levicovi v kralovstvi Milose netrpime. Uz ne.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    IF_: bulvar neprispeje? do kulturni rubriky bys to protlacila. pak by byl pochopitelne volnasek.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    admix ma modrou krev a pripaluje si doutniky petistovkami, bongi lesti zadeli zlate prkenko u Fidelise, panove, nu, musim Vas pobizet? Kde je vase mestanska cest?

_BENNY: nemuzes byt vice vedle :). hlavnim tematem predstaveni je prave sbaleni zeny (realne, je to trosku reality-show), a musim se pochlubit, ze z peti hercu, z toho 2 profesionalu, jsem to malem vyhral. Bohuzel slecna onemocnela, a o dva dny mne predbehl kolega, ale... to uz moc napovidam :). Kupte listek a nedrzkovat :P.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    IF_: Nech si to zaplatit od knizete, kavarnistko!
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Počkej, ty nehraješ zadarmo pro potřebné? Co my sociálně slabí co nevyděláváme??
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    "pul stoleti bez zeny"
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tipnul bych to na "Utrpení levicového Edwarda".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam