• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    tak dnes nejaka slunka sundala stranky ivcrn.cz - zrejme je po dnesnim viteznem ramadanovem patku povazuji za nadale neunosne... a tak jen pisu, ze ted jsem aktivni na jinych kolbistich, tak vas tu nebudu moci chodit tesit, tot vse. chci zit za 30 let stale v cechach, a ne v africe, lapidarne receno, a o toto se hraje prave nyni.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Vazeny pane profesore,

dle dostupnych informaci jste vcera osobne rozhodnul o zakazu konani ustavujiciho snemu obcanske iniciativy "Islam v Ceske republice nechceme" v predem smluvne zajistenych prostorach Kongresoveho salu CZU, dne 6.6. 2015.

Popudem melo byt smyslene udani reportera CT (!) Jana Molacka, ktery se mylne domniva, ze jde o "xenofobni iniciativu". Muzete mi prosim vysvetlit, co je nedemokratickeho, xenofobniho ci opovrzenihodneho na presvedceni, ze nabozensky fundamentalisticky system nema misto v demokratickem zrizeni CR? Samotna ustava CR islamskou praxi z valne casti primo ZAKAZUJE, zakladni obcanska prava ci rovnost pohlavi musi byt z principu NADRAZENA ochrane nabozenskeho presvedceni.

Zachoval jste se zbabele a hodil klacek pod nohy obcanske splecnosti, ktera nechce nic jineho, nez aby nase zeme zustala sekularni a demokratickou, kde nabozenstvi patri do soukrome sfery a nevstupuje do verejneho zivota, natoz politickeho deni - coz je bohuzel neoddelitelnym principem a cilem Islamu jako takoveho.

Jsem znepokojen tim, jake postoje v takto dulezite pozici zastavate - s demokratickymi nemaji mnoho spolecneho. Obzvlaste zarazejici je to v akademickem prostredi, ktere ma podporovat obcanska prava, sekularni zrizeni, vedecky pokrok a svobodu, a nikoliv import stredovekeho totalitniho nabozenskeho systemu! Zvazte prosim sve dalsi setrvani ve funkci rektora, dle meho nazoru jde o zasah do obcanskych svobod, poruseni smlouvy o pronajmu a selhani predstavitele akademicke instituce.

"Pro vitezstvi tyranie staci, aby dobri lide sedeli se zalozenyma rukama" - Edmund Burke.

S pozdravem
    [ja]
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: a co teprve volici CSSD?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Prituhuje. Kvoty budou, i kdyby trakare padaly. Tak se ptam volicu TOP09, jak se ktomu obcansky odpovedne postavi.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    EDWARD_BELLAMY: herr Karl si jich, soude dle jeho evropske uvedomelosti, vezme na sve panstvi hned nekolik desitek. Oh wait ...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Jsi v dobre nalade, protoze pan prezident ma prostatu jako panic?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    zdravim mistni samozrejmepravicove uvedomele proevropske karlovolice, pokracovatele zapsklokavarenske havlotradice.
    jak se vam libi kvoty?

EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    IF_: tomu rikam vcasne a objevne zjisteni, if.
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ty jsi uplny renesancni clovek.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OMNIHASH: A ne, nejsem, muj domovsky ansambl je jiny, ale obcas si mne DD pujci :).
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OMNIHASH: uz mas nalozino v gatjach?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ty si z depresivních dětí? Ne, že by to leccos nevysvětlovalo, ale zbytek vaší skupiny sice působil jako spolek bláznů, nicméně tvejch kvalit nedosahovali ani všichni dohromady.

EDWARD_BELLAMY: klubovna? Začínáš mě děsit, je tu reálná šance, že tě potkávám častějš, než by bylo bezpečný.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To chapu, cirkusy jsou v CR docela oblibeny
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SHEALA: zatim bylo vzdy zcela vyprodano, zapskla shealo :P
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    jo tak, voni tlustecovi nechodej lidi?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ADMIX: Mozna, jestli to nebylo po mostu Klementa Gottwalda...:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Posrat se po mostu, to jsem jeste neslysel ... asi spatnej tridni puvod.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    vite, jak poznate kvalitni most? ze se po nem neposerete. bohemia most je vyborny.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a nejake chvalozpevy na neboheho Standu, byvaleho korunniho prince oranzovych, nebudou?
    SARF
    SARF --- ---
    ADMIX: ďáďa Boris se strejdou Viktorem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam