• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    L4MA: napsal bych neco hnusnyho na jiny spolky, ale zbytek viry v dustojnost mi to nedovoli
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Shogun Takeover - D&BTV Back for 2015
    http://live.breakbeat.co.uk/

Technimatic 18:30-19:30
    Technimatic are back in the studio hard at work and already have a large portfolio of new music scheduled for release as they continue to cement their reputation as one of the brightest and most exciting duos in drum & bass.

Rockwell 19:30-20:30
    As one of the most original and talented producers in bass music, constantly dazzling with painstaking construction, beautiful arrangements and seemingly effortless ingenuity, his music offers unique textures seldom heard in electronic music. His unmistakable signature sound and ability enables Rockwell to demolish a dance floor with one hand while soothing your soul with the other.

Friction 20:30-21:45
    Brighton raised, multi award winning Friction is one of the most revered and recognised names in bass music today. Having risen steadily through the ranks since the early 00's as arguably the most adept and most ferocious DJ/producer in the scene.

Icicle 21:45-10:30
    Following ground breaking singles including rolling d&b of ‘Dreadnaught’ to the deep dubstep of ‘Xylophobia’ Icicle dropped his debut album ‘Under the Ice’, in 2011 that saw him reach dazzling new heights, Icicle’s continued need to explore other electronic genres saw him mixing a Rinse FM album installment and releasing his deeply intense ‘BNC’ dubstep EP on Shogun.

L4MA
    L4MA --- ---
    PECIK: Local Heroes: "Spojilo nas huleni" :D
    PECIK
    PECIK --- ---
    LKD: co spojilo nas? beztak jsi chtel hulit a ja jsem mel huleni...uz si to nepamatuju, bylo to pred 15 lety ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LKD: "spojila je hudba" ? Co jinyho ma primarne dje v chábru spojovat?....hudba! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LKD: pouze habitus,nikoliv placebo
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VON_GILOTINE: nevydany veci na dubplatech. tak to ma bejt :o)
    LKD
    LKD --- ---
    Music pls
    VON_GILOTINE: placebo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ILL_EEL: takovyto jak se snazis ocima koukat na dje, ale bohuzel zarici jablicko na laptopicku stale krade focus. zlo.
    imo ok je jak to ma andy c, malej zastrcenej netbook co z podpodia nevidis, kontrolek klaveskovej pres kterej ovlada selekci a pritom jede dvs z vinylu. tak to ma bejt.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    LKD: Hejtujou cds, pritom sami hrajou z DVS, prej ze to je jedina pripustna alternativa k vinylu. Achjo. Za me CDs/USB ftw, laptopy me v klubu silne serou.
    LKD
    LKD --- ---
    Článek: Parallel Activity: "Spojila nás hudba" | techno.cz (party, fotky, house, trance, techno)
    http://www.techno.cz/rozhovor/46582/parallel-activity-spojila-nas-hudba
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    VON_GILOTINE: Kdybych zil v CR, tak to mozna vidim jinak, ale v tyhle situaci (s tim ze delam kazdy 2 mesice relativne velkou nednb noc) to moc nejde...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ILL_EEL: naprosto chapu, za me 2 akce za rok max. a vzdy tazeny "nekym nahore", jinak jsou to vyhozeny nervy a energie..
    i tak cenim moc, ale oba vime, ze je to donkichoťárna
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    VON_GILOTINE: Prvni akce s Equinoxem byla v pohode (coz bylo ale castecne dany tim, ze jsme Cross naplnili headlinerem nahore), ta moje ocekavani asi i predcila. Nevim, rikal jsem si ze je dnb scena u nas tak velka, ze se da delat treba i neco jinyho a lidi se o to trochu budou zajimat. Ale to mozna plati pro deepariny nebo autonomic, to co delam je asi moc mimo mistni vyvoj dnb (narozdil treba od Holandska nebo Belgie). Par lidi se chytlo, ale porad jak rikam energetickej vydej neprimerenej "mnozstvi" feedbacku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ILL_EEL: mi to prijde furt urazeny, delas akci z totalne okrajovyho subzanru a.. prijde ti ze na to prislo malo lidi a dostalo to malo props.
    malo props = kup/dokopej si novinare, ale tak uz to dnes nefunguje ze. fb times.
    malo lidi = delas okrajovej subzanr, co je totalne okrajovej uz pres deset let.

prosim rekni mi jaky si mel teda ocekavani?

/nemyslim to zle, nerejpu
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    VON_GILOTINE: Nejde o urazenost. Ja stejne prioritne delam nednb veci, kterejch mam hodne, tohle bylo jen neco co jsem zkusil od boku, ale nejak jsem v tom nevidel navratnost vydany energie, tak nevim proc bych v tom mel pokracovat, zvlast kdyz tyhle veci resim z ciziny.

To se asi nedockas, mozna na Junglist Callu, ale nevim co maj kluci v planu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ILL_EEL: jezis, nebud urazenej, to je to jediny, cim si sam naseres na hlavu.
    ja cekam az privezes naky ravy/oldskool appy artcory. a az to nebude v klubu uprostred leta. count me in.
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    ILL_EEL: noooooooooo
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    Tak to zalezi na uhlu pohledu, na co je clovek zvyklej trsat.) Equinox z nasich akci zahral asi nejradikalnejc, ale taky na nej bylo nejvic plno a docela se parilo...ale uz se na to asi vykaslu, mistni dnb scena evidentne neni na alternativu zvedava,)
    PANORAMA
    PANORAMA --- ---
    ILL_EEL: ai jde o to, co kdo povazuje za zlomeniny. ja myslim takovy ty vic parket friendly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam