• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: a čo ty si urobil pre slovenský hiphop ty kokso?!
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    LKD: nechtej po me, abych tu psal eseje, uz takhle je tu mejch zvastu az az :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: můžu já zato, že se se mnou chce kazdej fotit? I moji haters...ty hlavne))))
    LKD
    LKD --- ---
    To s tím globálním hnitím, separací a rozpadem, to mě zajímá.
    Miluju vás, ale nějak teď nestíhám kreslit myšlenkovou mapu. Teď do toho vlítlo i neupřimný jednání, nevím, kam pokračovat.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    FALLENGEMINI: Jj, to neupřímný jednání táhne světem, stejně jako prachy. Tady vidím i problém labelů, kdy vrážej kůl mezi producenty. Přijde mi dost zoufalý nařizovat jim, že svoje tracky můžou sharovat pouze v rámci svojí label family. Fakt je velmi zajímavý se s těma lidma bavit, co se člověk všechno nedozví a o čem se veřejně moc nemluví. Ve výsledku jsou sami ukřivděný, ale svůj easy money model opustit nehodlají. Ovšem to je všeobecně globální rovina, že.)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: To je jako nejaky synonymum pro spolecny fotky? :d
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: aha...sorry
    FALLENGEMINI: jak jako tady? kdyz je nekdo mrdka tak mu to povim nebo se s nim vubec nebavim ne? A nebo dostava kotel)))))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: hnije to zevnitr, protoze navenek jsou vsichni strasni kamaradi, ale ve skutecnosti je to samej hejt (stejne jako tady). ta doba, kdy bylo vsechno slunickovy, vsichni propojeny a tahli spolu za jeden provaz, ta je pryc. a s tim novym rozlozenim se jeste navenek proste scena nevyrovnala. ono to ve vysledku pekne reflektuje celkovy globalni deni, jen to kopiruje dlouhodobej spolecenskej vyvoj. akorat se vsichni predhani v tom, kdo dal docura))
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: zavři si zavři tu lištu s Pornhubem
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: ale tvrdnu z toho.....
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    FALLENGEMINI: Ono to někde je, jen nenastal ten správnej čas, věřim tomu.) Ona se hlavně celá ta scéna rozpadá na části a tím myslím globálně, proto ta separace. Ten SPho instagram je jenom zářnou ukázkou toho, co se děje. A jak se v jednom českém filmu pěkně řeklo: "Rozmohl se nám tady takový nešvar..." - Scéna už nefunguje jako komunita, resp. labely dost tvrdě jedou těžkou moneymake politiku na úkor ostatního.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    a libi se mi, jak se nam stari drzaci predhani v tom, kdo si vic nasere do huby :D nejdriv Optical a jeho "v ramci dnesniho drum & bassu unikatne znejici No Cure LP", ted Danny Byrd a jeho vic muziky & min popu

    "Look out this week for a new tune with my fav collaborators the mighty Brookes Brothers! Really loved every collab we've worked on, Goldrush, Paperchase and Get on it… and now "Climb High!"

    We really hope you like this one as this tune came out of a bit of a disillusionment with the current D&B trends of now. We went back to some samples, lots of euphoric filtering, breakbeats instead of 200hz snares, and bassline with groove..

    Im really looking fwd to D&B going into 2016, I think the producer's are getting back to the true essence of the music, more groove, less noise.. less contrived pop and MORE VIBE!

    Love DB x"
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: vyberu si ted cilene jenom cast sdeleni, vono kdyz Ed Rush s Opticalem presedlali na genericky necro, nekdo ten jejich Prototype/Wormhole sound vyzirat musi, aby byl svet v rovnovaze :D jsou ale porad hluchy mista, treba veci typu Critical/Shogun 2008-2010 je pomalu, jestli vubec nejaky

    nakonec ono je to i prirozeny, ze frci jeden urcitej sound, kteryho je mraky a chce to opravdu neco extra, aby to vykouklo z ty zaplavy kopirek. jestli se da neco vaznejsiho ve vysledku pozorovat, pak je to fakt, ze se za posledni 2 roky neobjevila zadna "nova" vlna, infuze jinyho zvuku (naposled to byl trap/juke, coz celkem rychle odeznelo a ceka se na neco dalsiho...ono to neprichazi).
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Nevíte někdo jak nastavit v 3x plajery cdj 2000, které jsou zapojeny přes routr.
    Jde o to aby player 1 byl 1, player 2 byl 2 a player 3 byl 3. Nastavuje se to někde v menu, mohl by mě někdo navigovat, díky.)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Stejně se mi líbí ty cykly. Jak si všichni můžou vždycky najednou sednout na zadek z toho, že někdo recykluje zvuk 97-99 (No U-Turn, Prototype a Wormhole éra). Když si vzpomenu na celou tu novodobou vlnu deepu, protože starýmu K/Polarovi se deep kdysi neříkalo. Časy, kdy se objevili Survival, Instra:mental (než se rozjel celej ten autonomic styl) a Zero T dělal ještě liquid. Komický a smutný zároveň. Ten balast, kterým se dnes člověk musí prokousat, aby byl pak vděčnej za jeden solidní track, kterej by ve svý éře jinak zapadnul mezi desítky dalších, min. stejně kvalitních, kdy se producenti nehnali za fejmem, aby jejich odrhovačku hráli z rádia.

    Mění se to, cejtim to v kostech, separace započala.
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    a ja si pamatuju, jak se mi vsichni zacatkem lonskyho roku smali, kdyz jsem rikal, ze SCAR jsou top duo, ktery bude delat jen samy bomby... :D
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN:
    SHARNY: akorát to je jen temný, tvrdý vůbec. Damn :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SHARNY: Scar sou ted asi numbaOne u me v tomhle soundu.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    TOMSELY: Zrovna u Forbiddena mi přijde, že si i to jeho nový album stále drží osobitost a zajímavost. Tvrdý už to teda moc není, ale rozhodně to není ani moderní jump-up-eurofunk, ke kterému tíhnou ostatní.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    KYN: Proto jsou ty Wormholy, víš jak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam