• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SOLDIK: to nehrozí )
    MARIHAI: upřímně, mluvil jsem s ním o tom a bude to mít povolený právě kvůli tomu, že se drží původního zvuku, to ale neznamená, že by hrál pouze nové věci, primárně chci, aby hrál klasiky )
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    M4Y4: btw. skynetovi bych odpustil kdyby hral novy veci, drzej si podobnej styl jako ty puvodni :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    M4Y4: vidim, ze PR mate zmaknute dobre :o)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    MEDAN: hosta odtajníme ve správnou chvíli)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    M4Y4: secret guest bude soldik a odtajnite ho podle toho, jestli prijede nebo ne? pripadne odtajnite jeho nahradu? :o)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Už se to blíží a proto jsme dnes odhalili kompletní lineup (ikdyž jedno tajemství tam zůstává).

    LORENZO
    LORENZO --- ---
    SOLDIK: hezky .-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    OGLOKOOG:
    SHMIDOO: pak by totiz nemohli hrat prdecky a trumpety s maztekem a pythiusem. a k cemu je pak takova kariera... :)
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    OGLOKOOG: tvrdy track neudelali uz nejakou dobu...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OGLOKOOG: kdyz jsem s nima dalal kdysi... rozhovor, tak uz tenkrat psali, ze budou delat i trance n bass
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    NEIGHBOUR: Počkej počkej počkej, ty "skvělý věci" mi vysvětlíš! Jakože tam mají tracky, co nejsou hard dnb? Jakože už i oni jdou do kopru?
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    June Miller rano skvelej set, zrcadlova hlava na devastatoru po nasviceni uplnej strop a ten noise control tlacil brutalne. Dvojcata ukazali svy novy album a vypada to ze z toho hard dnb trosku vyrostli, maj tam par fakt skvelejch veci!



    CMAN
    CMAN --- ---
    Ty typove co hrali pred Neckarem mi obcas pride ze matlaj paty pres devaty. Jedou naky ty liquidarny novodoby a pak tam najednou frknou kus naky hitovky a zase dal ale nedava to moc vyznam. Ale myslim ze na tom nezalezi ani moc. A Marky me nebavil. Kdysi v Roxy me bavil ale tady ne. Mozna se pak rozehral a to uz sem nekam odcestoval...
    Jo a jeste byl vtipnej AngerFist kdyz do toho hardcoru zamontoval Dirty Love od Wilkinsona. Po tom rachotu mi to prislo jako ze si dela soufky z produkce hlavni stage
    CMAN
    CMAN --- ---
    Na Imagu sem si nejvic uzil AngerFista, preneslo me to do starsich casu kdy sme uznavali jen harkury a nevedeli sme ze nekde v holandsku na to chodi vylepany typci v teplacich. Bavilo me co hral, bylo dost mista v crowdu a prekvapil me tim stagedivingem ze do toho jde. Melo to prima atmosku a Noise Control tlaci skvelej bas na to HC je to fakt pecka sound. A ta buchta co byla po nem se s tim taky moc nesrala. Bylo to vesely.

    Na dramcich klasika co dycky, moc tomu nerozumim, ale opet me prekvapil ten June Miller jak to ma jeste o stupen vejs nabusteny, ale mozna ten pocit mam tim ze hraje vzdycky k ranu kdy uz sem vymocnenej.

    Na neurostagi dusno a jeste mlzil svetlar coz me nak vypuzovalo.

    Kalba ma dobrou atmosku clkm clovek nevidi moc znudenejch ksichtu... jak je psano nize zda se ze vsichni vi na co prisli a je to furt stejny... kalici akce pro kalici typky... nic vic, nic min...
    STUART
    STUART --- ---
    Riya v Crossu včera krásná, milá, usměvavá, skvělá, úžasná. Kromě věcí z alba třeba i How Did I Let You Go, Bittersweet nebo Open Page. Ještě teď jsem plný dojmů. Prostě nádhera.

    Tak já zase du))
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MARIHAI: Sorry za preklepy a chyby...mobil :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ba ne tak at neskarohliduju bylo to fajn. Na hlavni ten zvuk chvili nejak stelovali ale co sem pak byl tak vzdycky ok. Marky dal na rozehrani takovej frictionovskej kockopes to sem se vydesil jestli tak bude hrat celou dobu. Nastesti to pak srovnal a vygradoval do perfektni atmosfery. Set vecera jednoznacne i pres to ze sem doufal ze clownstep uz nikdo nehraje:)) Bylo hrozne prijemny slyset ze si nekdo dava tu praci a fakt hraje jako dj a neco tam skutecne za mixem vznika. Potom sem slyslel kus mazteka a bse s mefjusem. To bylo skoro jak pres kopirak a sety totalne monotoni. Jasne ze ty tracky jsou skvele vyinzenyrovani ale nezahrat za set ani jeden roller, samej twostep, to se to pak omrzi. Mefjus lepsi nez typek z Bse. Panacea to pro me potom trochu rozhejbal - hral novy stary veci rovny zlamany. Hardcore byl vtipnej a legracni. Videl jsem angerfist stagediveovat. Vypadalo to ze vetsina lidi presne vedela na koho jde.

    Rikal jsem si ze nevim jestli dav na takovy akci vydejcham ale bylo to pohode. Rozhodne bych rekl ze se ty lidi co chodej na akce typove za ty leta nelisej. Akorat jsou proste i z kazdy druhy horni dolni a ne jen prazsky pohodovy lidicky :)

    Co me prislo pitomy byly ty chodby a ta barova stage a absence chilloutu. Tam to vsude bez dekoraci a svetel vypadalo jak na autobusovym nadrazi. Jinak nektery momenty nasviceni a projekci na stageich byli hodne vesmirny. I kdyz treba na neurofunk stage byl treba moment kdy ma to ctvrt hodinu nikdo nesah a bylo to stopro staticky.

    Me by teda jako stacil normalni klub a lajnap na kterym by kazdej dj hral neco trochu jinyho ale tak jako zadnej armagedon to neni. Kalba a budou z toho pekny fotky.

    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARIHAI: a lidi to postupne zacinaji poznavat :o)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    WIIT: Zasekl se track v cd playeru a hraje dokola uz tri hodiny.
    WIIT
    WIIT --- ---
    Btw. Co je na Imaginationu se zvukem na hlavní stage? Čtu už 3. negativní reakci
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LKD: to je paun!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam