• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: ale predpokladam ze neposlouchas jen dnb a tim padem "seticek" nemusi byt jen dnbbb)))
    VEX
    VEX --- ---
    Chápu, že vám příjde, že mi pořád něco nevoní. Stýkat se sám se sebou jen na diskusním foru a občas na párty, viděl bych to stejně. Fakt je ten, že mám sám na sebe dost vysoký nároky (to sem si nevymyslel, to jsem vypozoroval a i to docela často slyšim) a bohužel stejný nároky mám i na svoje okolí. Kdo by taky chválil průměrný věci, když už párkrát dostal skvělý.
    Bylo by na místě si uvědomit, že co píšu jsou jenom moje dojmy. Ve většině případů jsem v opozici s většinovou skupinou. Taky sem si už uvědomil, že tahle "scéna" se mě dávno netýká prostě jen proto, že jsem přestal bejt cílovkou. Cílovka drum and bassu dneska je skupina 15-25 let. Přesně ti lidi, který nastolený tempo událostí stíhaj a s nadšením hltaj.
    Jeden setíček za rok jako aplikace marketingu na umění je nesmysl. Já nahraju jeden setíček za rok, protože za kratší časovej úsek pro mě nevyjde dost tracků, který bych v setíčku chtěl mít.
    Já jsem tu nemluvil o tom, že neni možný zajít si na dobrou párty. Můžu jít na dobrou párty každej víkend. Nabídka je tu jako kráva. Ale když to budu dělat, za půl roku z toho budu mít standardní zážitek. To je ta exkluzivita o který mluvim. Já nejsem zvědavej na standardní a obyčejný zážitky.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: Mně asi tak před deseti lety :))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: tak to rozved :)
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: Big misunderstanding.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: jasne, ja to nepopiram. jen rikam, ze jsem rozhodne ten typ, kterymu vic vyhovuje to "muset" si vybirat, protoze je toho tady hodne, nez nemit z ceho vybirat. to je proste jedna ze zodpovednosti moderni doby a zapadniho zpusobu zivota, ze mame vseho dost a musime si vybirat. stejne tak, jako nemame na vyber z jednoho druhu mlika a jednoho druhu vajec, tak nemame jednu akci za pul roku, na kterou bychom sli, i kdyby tam hral Maztek, protoze se proste nic jinyho dalsi pul rok dit nebude. a je to tak z myho pohledu v poradku.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Ackoliv mas pravdu ze Vexovi furt neco nevoni, tady ho chapu. Nechci se rozepisovat, proste rceni "vseho moc skodi" plati ve vsem, tak to proste je :)
    KYN
    KYN --- ---
    VEX: Mně asi tak před deseti lety :))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: jasneze patris, lepe receno patris k tem, pro ktery vzdycky neni neco dobry :) pamatuju si, jak se (nejen tady) dlouho picovalo, ze se tu nic nedeje, hraji tu jen ta sama jmena porad dokola etc. dneska se diky snaze nekterejch promoteru a klubu dari dostavat sem i jmena, na ktery by si pred par lety nikdo netroufnul a my mohli jen fnukat, ze to tady neuvidime. jasny, ten "trh" je presycenej, ono to jde ruku v ruce s narustem poctu producentu, vic muziky, vic fanousku, vic klubu...porad je to ale velka vyhra a sorry, pokud si stezujes na to, ze sem mnohem casteji jezdi hrat zajimavi producenti a DJs, je spravne, ze jsi minoritni skupina. nejaka exkluzivita, to zni jak z uplne opacny strany spektra, mozna to pomaha udrzovani nejakyho hajpu a rustu fanouskovsky zakladny (neco jako nahrat jeden mix za rok, aby to lidi vubec poslouchali, coz neni nic jinyho nez aplikace marketingu na umeni, a to se tu pravidelne hejtuje). tak jako tak - nemyslim si, ze by nebylo mozny si zajit na dobrou party, prave naopak. a pokud te od toho zajit si poslechnout svyho oblibenyho DJe odradi fakt, ze za 2 tydny bys mel jit zase, tak je mi te lito.
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: Hafo kamo, vrátila by se tomu ta vytoužená exkluzivita, dobrej pocit z párty a spíš bych přišel. Ale chápu, že patřim do minoritní skupiny návštěvníků:D
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: to by se ti libilo, vid? :D
    VEX
    VEX --- ---
    Hele a napadlo někoho prostě ty akce chvíli nedělat?:D
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: SCAR jsou relativne drahy no, Need For Mirrors jsou krok do neznama, protoze moc hrat aspon driv neumeli :) Naibu vsema deseti!
    KAMCZA: album supr hele, singl na Paradox Music snad jeste vic Kamile! :)
    AKISAN: Royalston je problematickej, je to Australan, takze leda kdyby zajel na nejaky evropsky turne zrovna))
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: Nebyl a mě už baví od začátku, co se objevil. Kupodivu ho ani nikdo z agentů netlačí (vlastně ani nevim, u koho je).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: ROYALSTON...oprava redakce)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Naibu album hele supr, co myslíš Vašku?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: a ROAYLSTON tu podle me jeste nebyl nebo? Jak on tak NAIBU maj venku moc fajn alba!
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: Já si myslím, že je zase čas na Naibu:) Need For Mirrors nebo SCAR bych taky nepohrdnul. Ale slyšel jsem, že jsou drahý.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Píšu to proto, že bychom chtěli booknout někoho zábavnýho na další večírky a zjišťuju, že tu celkem všichni cca do půl roku budou :)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Jako co se tady s tim dýenbíčkem děje, to je neuvěřitelný. Každej tejden akce jak blázen a to ze všech subžánrů, v pátek často 3 najednou. Kde jsou časy když byla 1 měsíčně Bush a někdo, kdo tě bavil tam byl jednou za čtvrt roku :)

    Nejlepší na tom je, že lidi furt choděj a všechny ty akce celkem v pohodě nalézají své posluchače. Supr.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam