• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    RONDO: ..spíš neudělala
    RONDO
    RONDO --- ---
    Já se furt ptám, co tomu Bifíkovi udělala, že ji takhle vyloučili ze scény.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    RONDO: vid... ja ji mam rad vic jako dnb djku, nez techno :o)
    RONDO
    RONDO --- ---
    Chudák Lucca.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    mě taky můžeš, zajímá mě jak to vůbec chcete vyřešit... pak bych se i případně zapojil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mne se ozvat muzes.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: Ne nemohli, spíš aby nemuseli. Napsat z hlavy jména do 20ti různejch kategorií (nebo kolik jich tam bylo) je moc práce.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    je tady toho zase tuna, tak predne odpovim na ten nejjasneji formulovany dotaz od Anakina :)

    KYN: prvne bych teda byl opatrnej na slovo "odbornik", kdyz vidim, jak se tady ostrakizuje, proste vstupy do ankety by mela poskytnou laicka a odborna verejnost, a to v nejakem relevantnim pomeru.

    kazdopadne dejme tomu tedy ta odborna verejnost bude mit na starosti neco jako dozor. primarni ukol? zamezit naprostym picovinam ve vysledcich typu Lucca v top10 dnb DJek a v zavislosti na kategorii urcita nominacni funkce, kdy pripravi seznam kandidatu, ze kterych bude laicka verejnost vybirat. v druhe rade pak v urcitych kategoriich typu Sin slavy vybere nejakeho vhodneho kandidata, tam je vubec zbytecne, aby hlasovala laicka verejnost, protoze ze 100 lidi 95 nenapise nic/picovinu a 5 kazdy jine jmeno.

    kdo urcuje, koho zahrnout do te odborne verejnosti? castecne ja. postupne oslovuju kazdou ceskou crew, na kterou si vzpomenu plus jsem tady v diskuzi nabidl moznost zapojit se komukoliv, kdo by o to mel zajem (beru to tak, ze sem chodi lide, kteri maji urcity prehled, to same ocekavam i od tech, kteri hraji/poradaji akce). krome toho, ze jsem to nenahodil nikde uplne verejne jsem to nijak neomezoval, prvne z toho duvodu, ze si tuhle pozici nenarokuju, druhak proto, ze nemam cas si vybirat a do tretice proto, ze jsem ocekaval mizerny ohlas, takze mi to i v pripade, kdybych neuvazoval prvni dva duvody, prislo zbytecne.

    hlasy laicke a odborne verejnosti se michat nebudou. ta odborna cast bude probihat s uplne jinym formularem, nez dostane laicka verejnost. michani hlasu mi prijde apriori jako picovina.

    samotne hlasovani bude u vetsiny kategorii dvoukolove, kdy prvni kolo bude proste jako vzdy, probehne scitani hlasu, vstoupi do toho ta odborna cast, aby to zbavila nesmyslu, a v druhem kole se pak bude vybirat z nejakeho zkraceneho seznamu kandidatu na zaklade vysledku kola prvniho.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    je mi jasny, ze se to nebude libit vsem a ze spousta lidi (nejen tu) ma svuj nazor na ankety obecne. v poradku. neni potreba se do toho nijak zapojovat a ani nemam nic proti tomu, aby se tu na to pindalo, stejne se tomu neda zabranit. jako obvykle budu rad za jakekoliv konstruktivni pripominky v tomhle ohledu, pokud mate napad, jak to vylepsit, jak zapojit vic lidi apod., sypte to sem))
    VEX
    VEX --- ---
    M4Y4: Myslim že všichni co by to zrušili nebo to maj na párku fakt svojí energii věnujou na něco jinýho:D

    Z diskuse tady zatím vyplývá, že se vytvářej opatření (např. odborná porota) aby lidi nemohli hlasovat jak se jim zachce.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VEX: Já bych nerad viděl, jak jsou někteří DJs nuceni volit pro spřátelený lidi či subjekty za určitý příslib "bakšiše". Ten led je bohužel hodně tenkej i tady.

    Můj názor je takovej, že pokud se dané ankety nechcete jakkoliv zúčastnit, resp. by jste jí zrušili nebo to "máte na párku" a scéna vás vůbec nezajímá, tak raději věnujte svojí energii něčemu jinému.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: zkus treba Fallenovi napsat, myslim, ze bys docela cumel.
    VEX
    VEX --- ---
    Kdo se celej rok nestaral o svůj fejm, tak má smůlu a žádná "odborná" parta ho z toho nevyhrabe. Deal with it:D
    VEX
    VEX --- ---
    Ankety jsou pitomý. Jestli se dají zlepšit aby měly nějakou vypovídající hodnotu, tak jedině tím, že se zruší. Takový ankety prostě jsou. Nevypovídaj přece o kvalitě, ale o veřejnym mínění.
    Buďto to celý udělá odborná porota a plebs se do toho nebude vůbec montovat. Nebo bude hlasovat jenom plebs a tím se dosáhne nejčistšího výsledku co se týče veřejnýho mínění.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    M4Y4: Ruku v ruce bych s danými nominacemi očekával profily daných projektů, aby to i trochu zvýšilo povědomí veřejnosti.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: to by mela Nela radost :o))
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: mam se smazat jo? :))
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: :o)) na tom taky neco bude... ale to tu asi neprojde
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: takovej člověk imo vůbec nemá hlasovat, místo aby se mu šlo naproti s nějakym seznamem.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    z meho pohledu je tam nejvetsi problem neznalost laickeho publika. tzn. kdyz se zeptate na jmeno dje a producenta, vetsina lidi si vybavi max. 3 nejznamejsi jmena (v lepsim pripade), nebo jmena tech, co jsou zrovna na dane party, nebo tech, co slyseli o vikendu. a to nema vypovidajici hodnotu. proto si stale myslim, ze je dulezite, aby v ankete bylo v kazde otazce treba 15 jmen primo uvedenych a k nim moznost dat sveho favorita. tech 15 jmen proste musi sepsat nejaka "odborna" porota, at se to kazdymu libi nebo ne...
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    GENERIXX: No, z toho co mi zaslal, to právě vychází poněkud jinak.) Ale možná jsem to jen blbě pochopil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam