• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    WENIA
    WENIA --- ---
    OGLOKOOG: ja mel za to, ze doba cistych kouli je ta tam(rok 2000) a 99 procent kouloveho shitu je pancovana speedem, pernikem, ci jinou srackou...
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Ale měl by sis dát někdy tu extázi, byl bys víc v klidexu:)))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OGLOKOOG: 1. cely ten vylev jsi mel smerovat do pomlouvaciho auditka, tam by se nad tim aspon nekdo pousmal 2. jsi to mel psat asi o den pozdeji, cista hlava to vetsinou zredukuje 3. pro jindru nejsi nic, stejne jako ja, nebo treba grafici ve srovnani s tim, ze mu nekdo z nas bude diktovat kde ma a nema hrat. 4. pro me kula jak pernik. nesnasim ani jedno :D 5. vzdycky mej sveho dealera, to same pisu vsem vinyl freaks :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    OGLOKOOG: Umíš si představit ty zrcadla kdyby byly zapuštěný v stolech ? víš jak blbě by se nad ty zrcadla sklánělo ?

    bud trošku praktickej ....

    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    KEITHHSTER: I can do this all day.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SOLDIK: Nemám rád když sněží. Ten perník se do mě dostal skrz kouli koupenou ve Stormu od jednoho z těch šestnáctiletejch pseudozmrdů (ano, moje blbost, uznávám). Předtím jsem ho (pokud vím) nikdy neměl.
    Jindrovi jsem v rozhořčení na Nezvala napsal, ať si vybere mezi spoluprácí se mnou a s ním. Jeho odpověď jsem samozřejmě čekal, ale doufal jsem že se nad tím třeba aspoň zamyslí.
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OGLOKOOG: a jak je to teda s tim jndrou, co s tim ma co spolecnyho money maker nezval a zrcadla v pernikove chaloupce? nedava mi to cele nejak smysl, kor kdyz o tobe tady pisou, ze mas taky rad kdyz snezi.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    NEIGHBOUR: Ty se tomu zatím směješ, ale věř mi, že fakt nejsem jedinej, komu ležíš v žaludku. Jenom mi tam teď ležíš čerstvě a zatím jsem si na to nestačil zvyknout, takže z tebe zvracím ve větším objemu a hlasitějc.
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    GENERIXX: Nevim co ti na to mam rict - na te party ve stormu pravdepodobne byl strizlivy, videl sem ho pit vodu, kdo by taky po takovem zazitku z minuleho tydne nebyl. Ovsem kdyz dostanes jednou ten wake up call v podobe naky sanitky, tak zacnes vnimat asi to okoli trosku jinak, uz to neni tak v pohode jak se zdalo. Ja k tomu nemam vic co dodat, proste se mu nelibily zrcadla co tam sou vzdycky, sjety lidi co sou ve vsech klubech taky vzdycky a to ze se nehral hc dnb od 9 ale od 1.. A za to ze tam sou sjety lidi muzu dle jeho nazoru ja, dle nazoru na fb by se lidi meli sacovat az k pohlavnim organum - asi by to podle ogla zabranilo tomu lidem brat drogy.. Prijde mi to cely lehce absurdni, at kazdy naklada se svym zivotem jak uzna za vhodne.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Ja teda nevim, ale vcera se mi zdal Oglo naprosto v poradku. Narozdil od jinych zdejsich jsem ho zatim nevidela ve stavu, kdy vypadal, ze ma oci za usima, coz neznamena, ze to nekde nedela, ale ja ho mela vzdycky za vdecnyho kalice a cloveka co fakt zere dnb, alespon se tak vzdycky choval a na obecny pomery velmi slusne. To co tady ted ctu jak od nej, tak od Nezvala mi prijde nejaky divny... We need to go deeper...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    uff
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    SOLDIK: To se vazne stalo.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    NEIGHBOUR: to se stalo, nebo jako vtipek? vazne.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Omg ,,, kde zas ten vylez ... :D z fotek klasik ... :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A já už se leknul, že tu svojí roli hrajou neznámí telepati..
    L4MA
    L4MA --- ---
    NEIGHBOUR: jejej, to bude za par dni nekoho mrzet a Forbidden to nebude. :)
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    Tak uz sme konecne prisli na rozuzleni cele situace.. Pan Oglo se na LIR Winter tyden zpatky prefetoval pernikem, odvezla ho sanitka s nositkama a nic si nepamatuje. Pote tyden abstinoval a vydal se do Stormu, kde byla jiz zminovana party s Hallucinatory - jakmile videl zrcadla v backstagi, dostal straslivy flashback.. Pote videl zfetovane navstevniky v prvni rade a dostal opet dalsi flashback.. Jeho explozivni reakce pak byla vsude po internetu facebookem pocinaje, nyxem konce.. Jsem rad ze jsme tu zahadu rozlustili.
    L4MA
    L4MA --- ---
    NEIGHBOUR: no ja to chapu moc dobre. stezovat si, ze se v klubu fetuje, ve stromu je atmoska jak ve zhasnuty cekarne u doktora, a celej vecer se nehraje crossbreed z roku 2011 ale necro je, jak to rict nejak decentne, hodne nezkuseny. :)

    ale pockej, ono se to ucho jednou utrhne...
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    M4Y4: Podle vseho to vypada tak, ze Oglo rekl Jindrovi, ze kdyz bude hrat na Explorationu, tak mu prestane prekladat texty a muze si najit novyho prekladatele, ktery je 3x drazsi.. A vymenit prekladatele jako je Oglo, za hrani na festivalu se mu podle odborneho odhadu pana Ogla rozhodne nevyplati.. Jaka byla jeho odpoved netusim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam