• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    L4MA: Ales Markup je asi nejpracovitejsi clovek (nejen v dnb), kteryho znam :o)
    L4MA
    L4MA --- ---
    kdo je Aleš Markup?
    co je NWND?
    RONDO
    RONDO --- ---
    AKISAN: Samozřejmě že je to můj názor.
    Tvůj příspěvek = 0
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: "nejúpadkovější subžánr plní kluby" ale to je tvuj nazor a par dalsich brumlalů na nyxu...ne nazor vetsiny a ne nazor lidi co na to chodej vikend co vikend se vyskakat, vykrosit, vykalit, vysmazit, odreagovat atd.

    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LKD: strasne spatna reklama a celkove ten vibe kolem toho a to zverejneni hlasu po prvnim kole...za a) kazdej videl jak to nikoho skoro nezajimalo to prvni kolo a za b) zapocal hon na hlasy :)

    Ale me ber s rezervou...za me to bylo top kdyz to delal Ales Beast a i tech hlasujicich bylo vic...napr djs na prvni miste meli i 400 a vic hlasu.
    LKD
    LKD --- ---
    AKISAN: "Jen ta forma a to cely kolem awards bylo velmi nestastny az ostudny no takze osobne bych z toho ani nemel moc radost ale to je na kazdym jednotlivci, jak se k tomu postavi."

    ted jsem v rozpacich, co konkretne bylo letos spatne?
    RONDO
    RONDO --- ---
    AKISAN: Můj sarkasmus byl jen poloviční, naprosto respektuju tu práci za tim i to, že má tahle hudba početný publikum. Sleduju to jenom přes Facebook - a co se zrovna NWND týče, je za tim patrná opravdu velká práce a velká inteligence, co se marketingu týče. Jasnej koncept, super název, prostě čistá střela.
    Na druhou stranu je to prostě úsměvný, že zrovna nejúpadkovější subžánr plní kluby...
    Úspěch všem samozřejmě přeju a zrovnatak jsem rád, že - jak říkáte - vzrostl počet hlasujících.
    Nadávat na mainstream je prostě povinnost všech haterů, mezi který se odvažuju počítat. A to, že se právě z toho nejvíc podzemního subžánru stal mainstream je ironie osudu celý týhle muziky, to jako SORRY, bleju a budu blejt :P
    A track roku? Špatnej vtip.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: AKISAN: nahodou... jeste chvily cviku se zkracenim prispevku a bude na tom podobne jako Beast :o) a to je dobre!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: ty bys byl diplomat! :oD jo a chceme seznam podvodniku!!!:oD
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: to bych rekl ze je pravem...byla to minulej rok a ted jedna z nejnarvanejsich dnb akci v cr pravidelne.... to mi prijde feer. Stejne tak i Double Trouble i SSD to je v poradku trojice.

    Stejne tak souhlasim s djs top3.. Pixos je stale zaruka kvality a PAN DJ a Matous sel nahoru jako malokdo a momentalne v CR neni zadnej dnb dj takhle dedicated..uz jen za ten zaprah a jak si kurvi zdravi plus jeho dj skills... a A-Cray taky supr. LIR, Holky, Touchwood, Rido, Cross...v poradku, gratulace.

    Jen ta forma a to cely kolem awards bylo velmi nestastny az ostudny no takze osobne bych z toho ani nemel moc radost ale to je na kazdym jednotlivci, jak se k tomu postavi.

    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: hele, nezvažovals kariéru v politice? :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    AKISAN: at uz se da pocet hlasu v druhym kole pricist na vrub cemukoliv, treba i znatelnymu posunu co se proma tyce, jsem rad, ze to nejak dopadlo. a porad si stojim za tim, ze uz jen z toho duvodu melo smysl ty pocty z prvniho kola zverejnit. kdyz uz nic jinyho, tak se do tech "nominaci" dostalo i par zajimavych jmen a mnozi z nich rozhodne neudelali ostudu svym vysledkem. a navzdory mnohym bolestem, ktere letos ta anketa zazila (a nejakym zazracnym zpusobem prezila), ve vysledku prevazoval pozitivni pristup, opet se nabidlo mnoho lidi s tim, ze by chteli prilozit ruku k dilu (samozrejme az budoucnost ukaze, jestli to nedopadne jako letos v tomhle ohledu). co se rozhodne pristi rok jeste posune, budou urcity kriteria v ramci nekterych kategorii vzhledem k mozny nominaci, a taky zprisneni postupu vuci lidem, kteri se snazi prilepsit si umistenim v ankete na zaklade podvodnych hlasu...i letos se naslo par lidi, kteri to zkusili, ale v ankete jsme je navzdory tomu nechali (samozrejme s upravenym poctem hlasu)
    RONDO
    RONDO --- ---
    to je jako nwnd - udělej super party a vyhraješ
    KYN
    KYN --- ---
    MARIHAI: plus (i za odvahu) :)
    VEX
    VEX --- ---
    MARIHAI: Tak jsem to myslel. Udělej skvělej track a vyhraješ.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    VEX: ten track je skvělej :)
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: Česká skladba roku je hodně poučná.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: samozrejme, z duvodu, co pisu. Ma to logiku)
    RONDO
    RONDO --- ---
    tyvole ještě že to nevytrollil jah
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: trueStory...i kdyz zase na druhou stranou verim ze diky tomu nominacnimu prvnimu kolu a zverejneni ty tragedie pak vsichni zabrali, protoze bylo jasny ze "vyhra" je na dosah ,)

    Vem si, ze ti stacilo, aby ti rodina zahlasovala a byl si v top10 no a pak uz si zabral proste)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam