Pátek za mě:
Stihl jsem až závěr Hybrise, bohužel. Mark zahrál skvěle! Vůbec jsem to nečekal, po tom, co často Soldik říkal, že prostě neumí míchat. Asi se to od tý doby naučil nebo fakt nevim.) Na večeři se mě ptal, jestli má hrát jenom svoje věci nebo může cokoliv z té éry. Nechtěl jsem ho nijak limitovat, takže měl volnou ruku, prý doma procházel i starý DATky a strávil přípravou toho setu asi 2 dny. Pořád prý objevoval staré a zapomenuté věci. Nakonec měl asi 200 tracků. Ruxspin, čekal jsem na ty jejich starý HW věci a dočkal se jich, technicky velmi šikovnej DJ. Jsem zvědavej, jestli kluci dají ty studio sessions, po návratu, byly do toho dost zapálený, přál bych jim to. Musel jsem několikrát sundavat hlasitost, pálili to nekompromisně do červených, vibrovalo to v Crossu hodně.) Ivana super, zkrátka tak, jak si jí všichni pamatujeme z dob Take Controlů apod. Ráno to byl pro mě byla zase velká výzva, byl jsem strašně unavenej. Nakonec se mi v půlce setu podařilo chytit druhej dech a strašně mě to pak nakoplo, ta atmosféra byla fakt fantastická, zase. Když jsem celej večer ráno uzavíral Flipside od Evol Intent, tak to bylo až dojemný.
L4MA: Co mě překvapilo, tak i oni vnímají tu dobu "zlaté éry", úplně stejně, jako my. Oba byli nadšení a vděční, fakt si to tu užili.
Díky všem, kdo jste dorazili! Jo, Marihaiovi a Hackenovi dávám černý puntíky do docházky.)