• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    KYN
    KYN --- ---
    NEIGHBOUR: a jak to otřáslo nyxem :)
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    L4MA: Sem si to chtel poslechnout na poradnym zvuku kdyz uz se to nikde nehraje.. :D
    OPIC
    OPIC --- ---
    tyjo, tak musím říct, že Sayko dneska v Crossu dal suprovej oldschool set z vinylu, místama jsem nežral. z toho na míle smrděl Wormhole, zase jsme si po delší době dobře zakřepčil.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: je mi to líto
    OPIC
    OPIC --- ---
    VEX: a když tam strčíš tu správnou disketu, tak ti to ještě upeče vegan kachnu s bezlepkovým kendlíkem!
    VEX
    VEX --- ---
    Cože? Snažíš se mi říct, že strčíš do plastový blikající krabice, co vypadá jako sporák, miniaturní disketu, co vlastně neni disketa, na který máš tisíc tracků, pak zmáškneš čudlík a máš beatmatchnuto s hrajícím trackem? A proč by tohle vůbec někdo chtěl dělat, když máme vinyl? Neřikej mi, že vás v tom roce 2015 už djing neba!
    L4MA
    L4MA --- ---
    OPIC: a bude li akira jeste ziv, bude tvrdit ze to neni zadnej big deal...
    sem presvedcenej, ze kdyby pred 10 lety nekdo takle teatralne sarkasticky tvrdil, ze pristi dekadu clovek prijde na halovou party za pul tisice, a bude tam hrat cdcko, ktery je dokonce napsany v lineupu (:D), znelo by to podobne absurdne.. :)
    OPIC
    OPIC --- ---
    to bude pak tak, že prostě DJ předehraje doma set a bude se u toho natáčet. se zeleným pozadím, samozřejmě, aby následně mohl být promítán na párty se všemi barevnými obrázky a útvary, bez kterých se to už evidentně neobejde. samotný DJ bude také máchat rukama, mluvit do mikrofonu, dělat srdíčka a takový ty věci kolem toho (cca 50%). nebude chybět ani selfie box, abyste si mohli pořídit foto s hlavními aktéry na památku (sponzoruje Adobe Photoshop) nebo live stream, abychom mohli doma u lahve levné vodky nadávat nad tím, kde se to zvrtlo. další level budou hologramy těch 'starých, dobrých hvězd', co už prdí do hlíny, protože technika bude tak vyspělá, že nebude třeba ani DJe, ani skillu, ani selekce, prostě žádná námaha!
    L4MA
    L4MA --- ---
    VEX: o prehaneni si reknem za 5-10 let. :)
    VEX
    VEX --- ---
    L4MA: Dost přeháníš, ale když už seš takhle rozjetej, nezapoměl bych na půlhodinový zvukový zkoušky mezi djema, kde bude dj zkoušet každej track z playlistu, intra, dropy, breakdowny, jestli má dobře poladěný eq na mixu:D
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: presne to delam...
    ne, ve skutecnosti uz se tesim, az budou no-dj sety celou noc. clovek si to aspon pak bude moct poslechnout predem, a rozhodnout se, jestli mu to za to stoji, se vubec obtezovat vyrazit na party. usetri se za techniku, honorare, ba i letecekej benzin. na podiu pak zbude vic mista treba na gogo tanecnice, a maskota ve tvaru redbull plechovky, a nejvetsi vodvaz bude, ze hlavni star vecera prileti, a to cedo osobne pusti, a kdyz se mu tam bude chtit zustat hodinu, tak ho pak i vypne.
    ty pak reknes "ono se to tak dela, spis na koncertech teda, neeext..." :)

    konec koncu z koncertu by si elektronicky party mohli vzit vic zajimavejech zvyku. namatkou cekani v tichu, nebo pri nejlepsim u vytahovy hudby, nez se vozrala kapel....dj uvazi vylezt na stage, crowdsurfing jako svyho casu v roxy Dirtyphonics, min nez hodinovy sety vcetne 10 minutovy pauzy na vytleskani, navstevy s micem do prvnich rad, aby si party people mohli zarvat "they could be asteroids! they've got to be asteroids!", a jako zlatej hreb mrdnout cdjem o zem, at je videt, ze je party rozjeta...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: moment moment...ty stavis divadlo jednoho vycpelyho chudaka za mixakem co dela ze micha na uroven predem ohlasenymu (ano je to komicky) pustenymu cd na zacatku party?

    ja uz vazne nicemu nerozumim....
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: nj, premixed EDM set nakyho ubozaka je velka celorepublikova pohroma, kdezto bezprecedentni ipod set na dnb halomrdu za 500,- s jednou stagei, napsanej v lineupu jako "set-no dj" vlastne nestoji ani za povsimnuti. to takova hlaska "breaking the boundaries", ktera tu trenduje uz ctvrtej rok je mnohem zasadnejsi prohresek. a djs je dneska jako safranu. no a vlastne taky se to dela na koncertech... kravina, cajk... :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a mas to :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: nebo tobe to neda spat takova kravina? proste tam meli pustit cd napsat ze prostor se otvira ve 21:00 a nikam o zadny no dj a cd nic psat...to je komicky ale to je tak vsechno)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: aha. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: no je to takovy zvlastni...ono se to dela, ale takhle divne se to nepise... proste to melo byt zacatek akce ve 22:00 a dvere otevreny 21:00 a vubec to tam nepsat ... s tim ze se to dela spis na koncertech no.

    Je to takovy vtipny ale zaroven nic co bych resil a nezapomnel za 5 minut.

    popojedem)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: when you see it.... :)

    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: ja tma nechci jit...pastni to PROSIM sem... dekuju.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: neco novyho? nejakej dalsi Burian? ))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam