• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MEDAN: dynapep prisel pozde a vydrzel jen kratce :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    AKISAN: to bys musel zacit brat drogy :o)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: a ještě... určitěs někdy viděl smlouvu, co tyhle agenti posílaj. Máš milion povinností, skoro všechny rizika jdou na tebe. A pak tam máš jako jeden z mála bodů, který ti jdou k dobru exkluzivitu na určitej čas pro čr...

    Když se na to dívám pohledem člověka, co má dnb jako hobby, tak kroutim hlavou. Ale v oboru, kterym se živim, jsem postupem času došel k tomu, že trvám uplně na všem, co bylo dohodnutý nebo podepsaný. 1) protistrana ti nesleví ani hovno 2) jeden ústupek vede k dalšímu a na konci měsíce zjistíš, že nevyjdeš 3) lidi si toho, že seš "hodnej" většinou moc nevážej a docela velká část to bere jako signál, že s tebou můžou vyjebávat (a agent musí bejt vychcanej z povahy svýho povolání)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: jasný no. Taky se mi to nelíbí, ale jen bych dodal, že na to tady všichni koukáme optikou lidí, který nemaj dnb jako hlavní nebo jedinej zdroj příjmu. Když na tvym úspěchu závisí, jestli budeš mít na nájem, nebo (později) ten pozlacenej bar s vestavěným akvárkem na žraloky fakt chceš... :) Měkký srdce a biznys nejdou dohromady.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: tomuhle ja rozumim, ale vsechno ma svy hranice. realne chapu to, ze promoter velky prazsky halovky nebude chtit, aby mu tejden pred akci hral ten samej intrerpret napr. v Roxy nebo Crossu. na druhou stranu rozpeti 3 tydnu a pulky republiky co do vzdalenosti (s trochu nadsazky uz je to vlastne Polsko) je dle myho fakt prehnany. a bejt to nejaky up and coming name, co se sem chysta poprvy, tak jeste dejme tomu, ze se z toho poserou, ale Zombie Cats uz si tu na vsech "stezejnich" akcich zahrali, pokud se nepletu ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tohle bych chtel zazit!

    Amnesia House 1991 Carl Cox Grooverider PART 2
    https://www.youtube.com/watch?v=bCXOBIH6fOw
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FALLENGEMINI: az na to prostituovani. oni dnes (+/- 5 let) ty producenti neprodaji tolik muziky, aby je to "uzivilo", takze vznikaj takovyhle smlouvy o exkluzivite, casto zamenovane za jakysi dohled nad akcema, ktery udajne nejsou dobry na to, aby tam ten producent jel hrat.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KYN: ale tak ono to nemusí bejt buď a nebo )
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: to je pravda, ale ja to myslel o penezich proto toho promotera ,)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: (Jen můj tip:) podle mě to neni až tak o penězích, ale o "budování" jména. Jakože hrát na LIRu tomu jménu (značce) udělá mnohonásobně větší službu, než 5 hraní v libovolným českym klubu.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    z myho pohledu no-name DJe je to jasny, hraju, protoze me to bavi, a tak beru (az na naprosty vyjimky typu spatny reference na promotera apod.) kazdy hrani, co se namane. tuplem pak v pripade uz nejak znamnejsich zahranicnich producentu nechapu, ze si nechaj od promoteru (byt je to treba velka akce) diktovat, kde a kdy muzou/nemuzou hrat. zaprvy si nemyslim, ze by festivalovy fees nejak vyrazne presahovaly ty za klubovy hrani (spis si dokazu predstavit, ze je to presne naopak), zadruhy pak s takovym jmenem fakt nepotrebujes delat prostituta, protoze i kdyz te nebookne promoter tyhle akce, zahrajes si tu v dalsich 5 letech tak desetkrat (to ted konkretne k Zombie Cats a tomu, ze jejich produkce/zvuk je a jeste velmi pravdepodobne dlouho bude v CR v kurzu). ale asi jsou konkretne v tomhle agenti moc mali pani, kdezto na mensich promoterech si pak dokazujou, jak umej bejt drsny, kdyz neustoupi ani o pid))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: opet navrat k ty debate s Dorfmeisterem: "Its all the time about the money" :oD
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    AKISAN: no vidis, aspon jsem o neco chytrejsi :o) nicmene na pointe to nic neubira... tyhle "zakazy" jsou ujety. nikomu to nic neprinese ani nevezme. jen si promoteri honi ego jeden nad druhym kdo je dulezitejsi...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Nevim cemu se divite, proste se priblizujou praktikam co ve zboznovany UK jedou leta letouci. Proslavenej tim byl zejmena fabric - ikona celyho dnb :)

    Dejme tomu bych to chapala jakoze "hrajes ve stormu tak si mesic pred ani po nezahrajes v Roxy ani v Crossu. Ale ze nemuze hrat kombo Praha - Ostrava, to me fakt pobavilo, nekdo je tu zjevne zcela paranoidni a nebo jen prachsprostej curak. To ze cechy a morava jsou dve uplne odlisny sceny a vlastnim publikem je kazdymu asi uplne u prdele :D
    VEX
    VEX --- ---
    MEDAN: Normální přizdisráčové to jsou. Dělá to každej druhej DJ. Iný level pokrytectví.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: Zombie Cats (aka @Rregula & Dementia)nikdo nezna? hmmm, ten je dobrej)

    btw i kdyz mi Dom N Roland vic rika tak vim ze udelas tyhle dve jmena vedle sebe ve stejnym klubu a na Zombie Cats bude natresk a na Doma to bude sraz par oldschooleru co opravdu se premuzou a prijdou do klubu a par tech co ví))

    Vítej v ČR ,)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Bezne je to tu spoustu let. Chces si udelat akci, temer nikodo nesmi, pac hraji na necem co spadalo pod lir.
    WENIA
    WENIA --- ---
    MEDAN: imo jim to nebylo zakázáno, ale urcite bylo řečeno, ze imagination je priorita a paklize bude hrat na kalbe v Ove, nebude hrat na Imaginationu nejspíše a ani na akcích pridruzenych pod ekl kartel ;))
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    LKD: "Breaking the boundaries" v přímém přenosu. Tfuj ty pičo
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    LKD: co to je za picovinu? nejaky Zombie cats, ktery nikdo nezna, tu nesmi hrat, ale ze Dom & Roland hraje v Brne a chvily na to v Ostrave nikomu nevadi? (tim nechci rict, ze by melo vadit!). To musi byt slusny dement s vysokym egem, co jim to hrani zakazal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam