• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: a ne, ze zase budes na me zla a stekat! :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Tak fajn. 24.4. ode me cekejte velkej post o tom jak to bylo a bude. Jsem zvedava, kolik z vas se pak chyti za nos. Jdu pracovat.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GENERIXX: a budou lidi na praci? abyste to nedelali jen vy dva s alesem "sami"..
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ja se třeba vůbec nedivím. Já se velmi bavím :) Doufám, že to ještě chvíli vydrží gradovat.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    A pardon esli tu urazim neci jemnocit, ale nejak nemam ve zvyku nechat se urazet za cizi chyby clovekem co ma masla na hlave ze mu tece po kotnicich a tvarit se jako ze vo nic nejde. Az budou awards nebo portal nebo sety fungovat podle mych napadu a mych myslenek, pak to bude pruda na miste, ale dokud pouze plnim ukoly v ramci crew a jsem za to bita jen proto, ze jsem se pred par lety vyjadrivala jinak, jsem mirne podrazdena, nedivte se.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    Tvl Nelo uz se taky prestan jen vecne litovat...nikdo ti tu nebere, ze makas a delas veci "pro-bono", ale ver tomu nebo ne, tyhle cinnosti nejsou vynaty ze seznamu "veci, ktere se smi verejne kritizovat". Spousta lidi tu na scene neco dela, at uz z dobry vule nebo pro vlastni zisk, taky na nich drou, a casto pak (i od tebe) ctou sracky o tom, jak by to meli delat jinak, lepe, nebo pripadne radsi vubec. A kolik z nich na kazdej takovej komentar reaguje? Kolik z nich ze sebe v pripade nejaky vlastni chyby udela radsi obet, aby ukazali svetu, jak to maj tezky, a ze ostatni jsou na ne akorat zli?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: jezis tak sorry no, ono se tady do me tady vlastne neryje a ja se teda ohrazuju neopravnene. tak vidis, uz ani cist a premyslet asi neumim.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX:
    GENERIXX: az prestasnes vsechno, co ti kdo napise, brat jako "ubohej utok" tak se mozna budeme moc normalne o tomhle bavit....zatim se to nedá. amen2that
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: jo a ohledne toho tvyho "prospechu" - to by me zajimalo co tim myslis, protoze se evidentne topim v prachach, veobecnym respektu a uznani dobry prace :D Lol, kdybych z toho nekdy mela alespon neco jineho nez dobrej pocit...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: oh jak dobre me znate. Napadlo vas nekdy, ze ty veci, ktery jsem driv hejtila a nyni treba hajim se behem tech x let docela zasadne zmenily? Oh wait. To bych musel premyslet.

    Jo, nejsem dokonala, obcas se spletu, ale tohle co tady ted predvadite je vic nez ubohy i na vase pomery.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: ale casto si i hejtila "veci co byly podle tebe spatne" ale razem si je zase hajila kdyz ti to bylo ku prospechu.... budme spravedlivy. Chlapci maj pravdu.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    JANZAT: vzdycky jsem hejtila veci co jsou podle me spatne. Hejtim i sebe za nejake veci co jsem.v minulosti udelala. Samozrejmw ze s tim pocitam a elan mi to nebere, jinak uz bych s tim sekla. A kdyz se do me navazi zrovna nekdo jako Tomas, tak me to fakt nijak zvlast nerozhazuje.
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    GENERIXX: Bez urážky a zcela upřímně - nemyslím si, že bys něco dělala vyloženě špatně. Ale co si pamatuju, vždycky si dost hejtila práci druhejch. Teď děláš nevděčnou, nevýdělečnou a časově náročnou práci sama, přece si musela počítat s tím, že se najdou lidi, co tě budou (více či méně racionálně) popichovat... Nemá smysl se tím zabývat a už vůbec si tím nechat brát elán do další práce.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    NEIGHBOUR: jojo, jsem psychicky pripravena na to, az na me zase prijdes delat ramena jak minule :* Vis je rozdil nespat kvuli necemu, co delas nezistne pro ostatni a nespat kvuli necemu co musi fungovat ma ukor jinych lidi, ale to ty asi nikdy nepochopis.
    NEIGHBOUR
    NEIGHBOUR --- ---
    GENERIXX: Me bavi, jak jsi se vzdy navazela do ruznych veci, kvuli kterym nekteri lide nespali, vynakladali veskerou silu, zatimco tys jenom prudila a hledala to spatny.. a kdyz se strana otaci, tak tu musis psat odstavce o tvrde drine, aby sis to obhajila.. to je jak bumerang :D no a bude hur, mit sety a dnbportal pod palcem, terc se zacina zvetsovat, musis se na to psychicky pripravit :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    KYN: dik, si phaaf. btw minusek za lajnapek, nevidany. :)
    KYN
    KYN --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    je znam line up na Panaceu, prosim?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: a jo vlastně... ticho před bouří :)
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: Tak čekáme na výsledky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam