• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DRY_ROT: doporucuju.... uz vim kde maj dobrou kavu, pizzinku, trhany veprovy nebo palacinku.... i sem si pospal...vzbudis se, nekdo ti zase vlepi brko a drink a jdes si poslechnout dnb))) blby je, kdyz ti ve stavu ne zrovna reprezentativnim Hanicka zapne kameru a rekne dame to live:

    https://facebook.com/story.php?story_fbid=1910531212306787&id=148907458469180&__tn__=-R
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    AKISAN: stanky s jidlem a valeni se na gauci.. asi pristi rok ten letni LIR po letech hecnu :]
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    WENIA: tsyve, takove reakce jsou hodne low... zbytecne ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: jj nekolikrat))) to sme si dali tak krasnej "jungle" set :oD
    RONDO: prevazne tribal dnb rollers, deepy a prolnul klasikama.... hral hodne z ty pieces 2 kompilace, co vyjde za mesic mac2! Jakoze hraje nejakyho novyho breaka a najednou tam posle "metropolis" od AdamaF...super "dnb/jungle" set a narval a rozjel stan!

    Friction skvelej, jak pise anakin, malo picovin a nechal to dejchat, LE Big band live byl strop.... jinak sem byl permanentne zhulenej, takze sem vyhledaval stanky s jidlem a gauce na valeni s prateli, nez behat od stanu ke stanu celou noc, nestydim se zato)))
    WENIA
    WENIA --- ---
    DRUMID23: co souvisí tleskání s hráním z iPadu? zavidis, ze si na to nepřišel taky ze. Btw poslední rok hraju only vinyl, ale tobě to vysvetlovat nebudu :) Btw už si přišel na to, jak se zapojují fleshky nebo pokaždé když pujdes hrat bude 10minutove ticho...
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    WENIA: říká ten co pouští z tabletu?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MARIHAI: ale plosim tě.
    L4MA
    L4MA --- ---
    nechte toho, tohle je nova svezi kokotina. :)
    VEX
    VEX --- ---
    DNS
    DNS --- ---
    Džízis, vy máte zase problémy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    WENIA: fskutecnosti nejsem schopnej rozeznat, jestli spolu s panoramou jen teatralne narikate nad soucasnou situaci, kdy se vic tleska nez micha, nebo si fakt myslis, ze ty djs tleskaj sami sobe. viz FALLENGEMINI:
    WENIA
    WENIA --- ---
    PANORAMA: jako chapu potlesk crowdu na konci setu, ale za kazdym trackem si zatleskat...co tak koukam, tak nerest vetsiny cz sk djs....
    XXSTENXX
    XXSTENXX --- ---
    Andy si stěžoval na FCBK, že ze začátku byly jistý "technical difficulties...". Nicméně taky jsem nevydržel a rád se vrátil do Shogun tentu. Tam to hrálo skvěle - končil Rockwell (boží), po něm ze začátku trochu umírněnější, poté o dost lepší Technimatic a pak začal sázet Friction. Supr!!!
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VON_GILOTINE: když po HC nastoupil andy c tak celej zvuk utekl asi někam do pryč najednou byly pryč basy zůstaly jen středy a vejšky dokonce to poznala i kámoška co tam se mnou byla a znechuceně jsme odešli.

    L4MA: ve čtvrtek mě bavil nejvíc tony colman, skeptical a break alespoň ta část co jsem slyšel a pěknej převažně liquid deep set na port stagei vystřihl bifík
    v pátek z toho co jsem slyšel se mi líbilo snad jen konec cca 20 minut technimatic a začátek frictiona a konec Laury Pacheco
    v sobodu jednoznačně na plný čáře vyhrál headliner festivalu Londodon Elektricity Big Band nic dalšího mě ten den už nebavilo i díky tomu že jsem převážně dělal doprovod kamarádce tak jsem se na pro mě zajímavou port stage dostal opravdu málo a vesměs se to krylo s něčím co chtěla slyšet ona.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    takže i deadly viperz si zatleskali. jsem pro tento pátek spokojen
    L4MA
    L4MA --- ---
    neslyseli jste nekdo neco normlaniho? break, alix, hybrid minds, skeptical, limewax, spectrasoul, riya? phace hraje dnb? tvrdarny?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ESKA: kdo .. andy c? to se neda poslouchat co se pamatuju. Nikdy sem jeho set nevydrzel do konce ]
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: já na to moc nečumim, ale asi všichni
    RONDO: oldschoolem šmrnclej moderní zvuk, sem tam liquid, něco jako tady, ale celkově tanečnější: https://soundcloud.com/in-reach/randall-x-moondance-in-reach-guest-mix-35 ... neznal sem snad jedinej track a všechno top
    MARIHAI: hele, asi mě nepodezíráš, že bych byl ňákej purista, nebo že bych měl něco proti rozmanitosti, nebo že by se mi nelíbila současná produkce. Ale tohle nemělo ani náznak hlavy a paty, nejodpornější dnb, co si umim představit a když už tam dal něco dobrýho, tak to zkurvil během 10 vteřin něčim zase odpornym. Na tý velký stagi, pokud se neprobiješ mezi lidma aspoň před zvukaře, se těžko hodnotí technika mixu, ale přišlo mi, že s s mixákem se už taky moc nemazlí a pere to tam na AMCho - pěkně naplno přes sebe. Ale bylo to 20 minut, třeba to byla slabá chvilka, nevim. Za mě ale všechno špatně.
    ESKA
    ESKA --- ---
    MARIHAI: Neni rozmanitá selekce jako rozmanitá selekce. Minule když hrál v Roxy tak sem se taky málem poblil.
    RONDO
    RONDO --- ---
    KYN: a co ten Randall hrál pls?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam