• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ESKA: já taky ne, ale někdo si to domyslel a reagoval na to a pak bylo oslim mustkem naznaceno, ze bych si to mohla myslet ja :D Kynovi obecne asi lezim v zaludku, viz tvuj post o komentovani na internetu na fb :)
    FALLENGEMINI > MARIHAI > KYN
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: tak s Hypem to prej neni jednoduchy ani po nehudebni strance :D
    MARIHAI: hyperbola)) a jak rika KYN: ;)
    KYN
    KYN --- ---
    MARIHAI: Tvl rekli "synonymum pro kvakarny". Tady konci rozumna debata :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Ja myslim ze nikdo nerek ze by na Wormhole Dillinja nesedel. To jen tak pro poradek :)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    KYN: Clipz, Taxman a vůbec celej ten cirkus, ikdyž Twisted Individual je jedinej, koho bych si, mlhavě, dokázal v rámci toho představit, tak prostě ne. Jako já mám docela dost velkej (hudební) problém i s Hypem.))
    KYN
    KYN --- ---
    M4Y4: Jen pro zajmavost - koho nikdy nepozveš? :)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Já se vám divim.

    Ikdyž pro mě jednu dobu dělal Dillinja špatný tracky, jeho přínos scéně mu prostě upřít nejde. Jeho 90s věci jsem fakt miloval a stějně tak i některé pozdější. Wormhole je sice projekt, kterej značně zrcadlí mojí hudební vizi, ale stejně tak musím brát v potaz "big picture", který by ta noc měla nějakým způsobem reflektovat. Ano, jsou producenti, které nikdy nebudu chtít pozvat (ach to ego), ale s Dillinjou žádný problém nemám, naopak. Věřte mi, že v hlavě nosím velmi zajímavý koncepty a doufám, že se nám je, spolu s Crossem, podaří realizovat, rozhodně je na co se těšit.)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    hele kolik tracku od Dillinjy jsem musel v zivote zahrat na to, abych o nem mohl rict, ze je to legenda hodna Wormhole?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ILL_EEL: s nekterejma lidma, nejen tady, je lepsi se o hudbe nebavit. A to nejen tahle debata. Je to smutny ale je to tak. Live or die baby... bad bad bad bad)))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GENERIXX: tady jsem si dovolil, z vlastni zahradky, mix s dillinjou v nem ;)

    [ SOLDIK @ dnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc.. ]
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    MEDAN: tuhle jsem fakt nesnášel.))
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tyvl to je zajímavý kam jste si tu diskuzi rozvinuli :)) btw. tohle nejsou kvákárny jo? :D https://www.youtube.com/watch?v=1GU9p35eNH4 https://www.youtube.com/watch?v=f0EhdMR4yW8
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Fakt me baví zdejší výtrysk pokrytectví :D Když je to taková ultralegenda, o který se nesmí říct, že se někomu jeho tvorba nelíbí (ne že je špatná), tak tedy nechápu, jaktože vaše sety nejsou protkány hordama jeho tracků a jaktože tu narozdíl od jiných nehraje každy rok alespoň pětkrát... Džízs, fakt, tolik lidí co si zjevně skříplo koule jsem pohromadě už dlouho neviděla :D Hezkou neděli všem, já se jdu z téhle scény vyloučit radši sama ;)
    KYN
    KYN --- ---
    V mym okolí teda nikdo Dillinju šmahem mezi kvákárny nezařadí. To neni o vkusu a názorech, ale o rozhledu a erudici.
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    Funki Porcini - King Ashabanapal (Dillinja Mix)
    http://www.youtube.com/watch?v=FXeMO-Iaa_g
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Dzizus co je nepochopitelnyho na tom ze proste tenkrat vznikalo pro spoustu lidi mnohem vic zajimavejsi novy muziky. Dillinja jsou roots ale post 2000 uz neprinesl nic novyho (nerikam dobryho). Tenkrat celou scenu naruby obraceli uplne jiny producenti. Na DOA a nejen tam schytaval strasnou sodu. Byl kolem toho i rozhovor a ostatni se ho museli zastavat jakej hate dostaval. Cenzurovalo se slovicko clownstep a tak.

    https://www.last.fm/tag/clownstep/artists


    Kazdopadne se na nej tesim a rad bych to dal. Bude to pecka. Doporucuju vsem co ho tenkrat stejne jako ja nedavali. Tohle jinde neuslysite! :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ILL_EEL: já to mám naopak - dilinju jsem stejně jako celou dnb scénu přestal sledovat cca kolem r. 2002 - 2003 (takže si pamatuju jen jeho dobrý věci z metlheadz období a skončil jsem u Cybotron) a znova začal pár let zpět (když už zase dělal něco, co se víc podobá těm starým), takže jsem se teď musel dovzdělat, jaký že to dělal hrůzy v tom mezidobí :-)
    RUSTIC
    RUSTIC --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    :]
    Dillinja Deep Deadly Subs
    https://www.youtube.com/watch?v=CVNAybmp_Qo
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ILL_EEL: Tak at to klidne rikaj, ja to nerozporuju, naopak z pohledu prinosu bych s nimi souhlasila, ale porad ti unika fakt, ze me se proste a jednoduse nelibi vetsina toho, co kdy udelal... Nevkladej mi do ust neco co jsem nerekla a nedomyslej si kraviny o schovavani neznalosti za vkus. Je docela detinsky nekoho za vkus karat a snazit se ho dovychovat nebo dovzelat jen proto, ze jeho nazor jsi se rozhodl ignorovat.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    GENERIXX: Problem je v tom, ze ten rozdil nedochazi ani tobe, protoze Dillinju kadrujes na zaklade nekolika slabejch tracku a pak to schovavas za osobni vkus. To, ze ty, nebo tvy znamy Dillinju v prvni rade spojujou s jeho nejhorsima trackama svedci spis o vasi neznalosti. Pokud se zeptam treba ve FB skupine "Beautifully crafted jungle", tak mi 99% dvacatniku, tricatniku i ctyricatniku rekne, ze Dillinja je badman.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ILL_EEL: Ja vazne nechapu ze ani tem "nejvetsim expertum sceny" porad nedochazi elementarni rozdil mezi popisem osobniho vkusu a hodnocenim prinosu producenta. Ano, zeptej se kohokoli me generace (tricatnici), co pro nej Dillinja znamena. Obecny nazor je, ze je ukvakanej, protoze to proniklo na verejnost nejvic. Nikde jsem nehanila jeho prinos nebo kvality. Spinavosti je tu porad dost, viz zminovany Raiden mimo spousty jinych. A vubec, ono ta debata jeste nekoho bavi? Natolik, ze to oznaci za facepalm roku? Nejsem si jista, zda ho smerujes spravne. Pro me proste Dillinja je zrovna jmeno, ktery i pres jeho legendarnost vazne vynecham. Jeho tvorba me nikdy neoslovovala. A nestydim se to priznat i presto, ze bych ho zaradila do hall of fame celyho dnb.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam