• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Ja spis nechapu, jak muze celej dnb svet hypovat srocovani na platforme, ktera jim vsem ukazuje fakac primo do xichtu:

    Exclusive Report: Spotify Artist Payments Are Declining In 2017, Data Shows
    https://www.digitalmusicnews.com/2017/05/16/spotify-audiam-low-rates/

    Dalsi brutal fail je nemoznost si to byt jen zobrazit, dokud nemas accoutn na spotify, coz si troufam rict nejmene polovina lidi ani nema a nekteri z vyse zmineneho duvodu ani nikdy nebudou mit. Vazne by me zajimalo, kde je skutecna pointa tyhle zbytecnosti. Data mining? Za jeden den se jim tam loglo 10k ovecek.. Bravo.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ESKA: no, ja bych si treba dokazal predstavit, ze by se vybiraly nejaky okrajovy veci, maly jmena, ktery by povzbudily zajem sirsi posluchacsky zakladny o nejakou alternativu. 31 Recs jeste beru, ale labely typu Dispatch/Metalheadz etc. nejsou zadnej underground, ani "underground" (byt vydavaj rozhodne mne prijemnejsi hudbu, nez RAM nebo Viper). krome toho, ze se konecne dokazou mezi sebou na necem dohodnout vetsi labely, v tom nevidim nic prelomovyho ani obecne prinosnyho. ono je taky dobry se na to podivat s odstupem globalne, a ne jen z pohledu ceskyho "pisecku", kde je momentalne deep opomijenej outsider.
    ESKA
    ESKA --- ---
    FALLENGEMINI: A to právě není pravda, například takhle se k lidem co poslouchají jen mainstream dostanou i tracky z 31records, dispatch a dalších "undergroundů" :)
    ESKA
    ESKA --- ---
    FALLENGEMINI: a mě se ten nápad líbí. Každej label, co tam přispívá tam týdně dá jeden svůj track. Za mě support.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: je fakt, ze se tam posledni dobou objevuji pomerne casto i veci, co se mi libi (beatport top sales). porad mam ale neodbytnej pocit, ze je vetsi sance toho, ze se bude dobre prodavat track od ne-zas-tak znamyho producenta na ne-zas-tak znamym labelu, nez ze se takovej track objevi v playlistu, kterej spravujou lidi z RAMu a Viperu (apod.) :D
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: vidiš, to mi u Beatportu nepřijde, že by to byla jen přehlídka top mainstream shitu. Dejme tomu čas a šanci)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: Honzo, ale tam vis, kdo ten playlist dava dohromady. poslouchas ten playlist prave kvuli tomu, ze "kuratorem" je Lenzman, jehoz vkus ti sedi. tenhle playlist ma udajne spravovat za kazdej label nekdo a prubezne v nem stridat tracky. ja si nedokazu představit, k cemu to bude dobry pro kohokoliv (mozna tak pro cloveka, kterej to zacal poslouchat pred tydnem a chce prehled nejpopularnejsich tracku zanru). ve finale to bude jak s tema beatport zebrickama, kde "silnejsi pes mrda" a o alternativu tam clovek nezavadi ani omylem))
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Ted nechapu, popisujes jako by to tak bylo spatne. Ja treba miluju Lenzmanuv playlist. A to je taky "neci" selekce, na ktery si "nekdo" prihriva polivcicku.

    Obcas mam chut podivat se co frci a Beatport player se mi divne seka (na vsech trech pc, co mam). Takze takovy top 100 vitam, kdyz uz si Spotify platim :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    napad je to hezkej, ale stejne je to picovina. i kdybychom ignorovali, ze spotify je placena sluzba, porad je to "nejakej" spolek, kterej se "nejak" dal dohromady a "nekdo" vybira tracky do "nejakyho" playlistu. unika mi smysl takovyho snazeni, ve vysledku z toho bude dalsi beatport top100, kde si velky labely budou ohrivat polivcicku a placat se po zadech navzajem, pricemz relevance obsahu bude silne podrizena tomu vzorku, kterej se na tom podili.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    první track co jsem z toho rozklikl :D

    Voltage-Hot Knives
    https://www.youtube.com/watch?v=ES2uyxH3N7Q
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    playlist na spotify kam asi lidi co se na tom domluvili davaj svoje tracky
    I ❤️️ Drum & Bass on Spotify
    https://open.spotify.com/user/iluvdrumandbass/playlist/1yRrivuEUTh5upqzeZOFBG?si=4rUTBHtg

    sharujou to vsichni ktery sleduju.. noisia, teebee, fresh
    KYN
    KYN --- ---
    Vysvětlete to pls... Nějakej expert na hashtagy...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: jenom takova hysterie a mraky lidi se na tom zviditelnujou a prizivujou...

    popojedem
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    L4MA: spotify...
    L4MA
    L4MA --- ---
    LKD: oc jde?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    LKD: dnb do kazde lednicky i psi boudy. nu metal asi prestal vynaset :D
    LKD
    LKD --- ---
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    FREAKOX
    FREAKOX --- ---
    V roce cca 2000 dávali na Viva Zwei pořady DJ vs. VJ, jindy nazýváno též "Versus". Jo, o něco takového jsem se pokusil i s kámošem. Upadlo to do zapomnění. Nyní jsem to objevil ripnuté z VHS a můžu z toho udělat svoji závěť:
    Jestli někdo preferuje vinyl, tak si hodí 55. minutu - je to autentické z roku 2000 (Friction, když ještě neskládal sračky). Kdo si jede v letech 2010, tak si to jistě rád poslechne set, který imho po více než 7 letech dozrál (je tam i happy-hardore pro nadšence): Jestli s tím má někdo potíže, tak nechť si dá 55. minutu, je tam vinyl analog autentická stopa z roku 2000.
    DJ Freakox vs. VJ Fishie like Viva Zwei @ DJ vs. VJ (2000)
    https://www.youtube.com/watch?v=fHISQNY_UqA

    (konec nekrologu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam