• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Serum & Bladerunner & Mc Inja - Drumstation [DnBPortal.com]
    https://www.youtube.com/watch?v=Zchh62JizaY
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: seems legit)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MEDAN: jo to ty byly doby kdy existoval drumandbasscz a kde je mu konec....
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    KYN: ne vary
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SYXAO: hele já si taky pamatuju doby, kdy jsme tomuhle neříkali dnb, ale shadowboxí teplárny :D
    KYN
    KYN --- ---
    SYXAO: a to bylo kde? v Noně?
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: ne, dozvěděl jsem se co nehraju ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: a dozvedel ses, co vlastne hrajes? :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    a co potom když dj hraje dnb a lidi si stěžují že vlastně dnb nehraje.... vlastní zkušenost zrovna jsem hrál AI - Uprising a Carlito - So Liquid
    STUART
    STUART --- ---
    po dlouhý době jsem se zase trochu rozepsal

    Report z Liquid Flights se SpectraSoul od Stuarta
    https://www.shadowbox.cz/press/10820-report-z-liquid-flights-se-spectrasoul-od-stuarta
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: asi ma kazdej nejaky vlastni predstavy o tom, co uslysi, kdyz na nekoho jde. a taky o tom, co si kdo "muze" nebo "nemuze" dovolit. budu se opakovat, ale po tom, co jsem videl a slysel loni na LiRu, tak by me vubec neprekvapilo, kdyby lidi zacli odchazet po druhym non-dnb tracku (jeste navic z produkce Noisie). treba taky hral halfstepy a lidi cekali rubacku, ja nevim. asi jsem uz moc starej na to, aby me tyhle veci rozrusovaly :D obecne jsem vzdycky osobne jako posluchac rad, kdyz me DJ prekvapi selekci. jasneze me potesi, kdyz Alix zahraje Forsaken, ale i kdyby zacal hrat treba dubstep, tak si to uziju, a mozna paradoxne i vic. pred drambejzem jsem poslouchal rockovou muziku a jezdil jsem na festivaly objevovat novy jmena, kapely, hudbu obecne. proto jsem nikdy moc nechapal, proc si lidi stezuji na to, ze DJ hral moc takhle nebo malo takhle, misto toho, aby si to uzivali))

    RONDO: jasny. mne to prijde fer, ale chapu))
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    L4MA: pokud to bude Aphex Twin tak nikdo ani necekne a všichni budou trsat :)
    RONDO
    RONDO --- ---
    FALLENGEMINI: Pokud jde o doslovnost, já jsem se k hudební stránce věci vůbec nevyjadřoval. Jenom k tomu, že je Thys na sebe pyšnej, protože poslal svou selekcí lidi dřív domů.
    Co se hraní týče, naprosto chápu, že má Noisia po několika letech takřka identickejch setů chuť na něco novýho. (ok, už je to dýl, ale stejně si zrovna tuhle poznámku těžko odpustit).
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: tak ja prave nevim co hral, a je jasny, ze v dnesni dobe musi bejt kazdej pripravenej na to, ze kdyz jde na Noisii tak muzou klidne celou dobu hrat ty jejich narvany kraviny, na to se neda nic rict a je to naprosto v poradku. z toho breku sem usoudil, ze to posunul na dalsi level a fakt hral "20 minut house". to by me teda fakt nasralo. :)

    vidim to uple opacne, prave proto ze to neni radovej producent, si nemuze dovolit hrat co chce jak nakej lojza v Mirazi, nebo vyhanet lidi z parketu jak ink_flo. at si klidne hraje house nebo treba country & western, kdyz nechce bejt pinned down, ale sluselo by se vytvorit si alterego a nebude zbytecna zla krev (mozna by ale pak nemel pod podiem x tisicu lidi ktery prisli "na noisii")...

    nos se tu ohrnuje treba nad Ronim kterej hraje zabaky a obecne hov na, aleon se chce proste jenom seberealizovat a my sme ty spatny, co chtej "slyset to svoje". :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA:
    RONDO: tvle, vy to resite hrozne doslovne a dogmaticky. uvedomte si, o kom se bavime. to neni radovej dnb producent, co celej zivot dela rollery na 172 bpm v F dur. vzdyt oni maj non-dnb tracku pod jmenem Noisia vydanejch nekolik desitek, ne-li vic, a neni to rozhodne zalezitost buhvijak nova nebo naopak stara. jasneze ta "osobitost" ma svy meze, nebyl jsem tam, ale klidne bych se vsadil, ze to nebylo o moc jiny nez na tom LiRu, viz taky to, co pise LKD.

    btw kdyz to ted po vasem vzoru obratim, tak se mi libi, kdyz se tady ohrnuje nos nad DJs, ktery se selekci snazi zavdecit publiku a tak hrajou to, co od nich radovej posluchac chce na akci slyset, ale zaroven by vas nasralo, kdyby nahodou v 90 minutovym setu Thys hral 20 minut house, protoze jste prece sli na muziku, ktera vas bavi.
    VEX
    VEX --- ---
    RONDO: Vidíš k jakejm nedorozuměním může docházet, když máš jen jeden pseudonym?:D
    LKD
    LKD --- ---
    k tematu


    btw. sere me spis, ze rvou (hlavne Thijs) do mikrofonu, je to zbytecne
    L4MA
    L4MA --- ---
    RONDO:
    - nejlepsi kamo, vubec bys nepoznal ze to byla Noisia.
    RONDO
    RONDO --- ---
    a co, jaká byla Noisia?
    - ale jo super, akorát jsme šli domu před koncem, aby byl DJ na sebe hrdej, že na něj přišlo stádo ovcí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: a kde ma ta originalita a osobitost mez? kdyz pudu na dnb producenta a dje, kterej se rozhodne ten vecer zrovna hrat balearskej house, tak si mam rict "hmm originalni a osobity, jsem tu prece kvuli nemu ne kvuli hudbe co mam rad"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam