krátkej report spíše dojmy z hospitality on the beach v chorvatsku - 4 stage hudebně nejbližší mi byla ta na pláži, atmosféra super, nej zážitek když Tony na začátek svého influence setu nahodil CCS - Whole Lotta Love - první desku kterou si kdy koupil - ten pohled jak si to užívá k nezaplacení (čekuj můj instagram a pochopíš)
atmosféra celého fesťáku hodně uvolněná, jak jinak kombinace liquid dnb, sluníčko, moře jinak nejde... nej set nečekaně páteční closing set na beach stagei v podání bratrské dvojice Logistics B2B Nu:tone oba mě velmi mile překvapili příjemným liquidem jako za starých časů hospitalu, dale musím vyzdvihnout sety Calibre B2B d.bridge, super zahrál také Bcee, Seba & Robert Manos, Blu Mar Ten, Technimatic, Marky, Electrosoul System a celkově mě bavili všichni kteří hrali na beach stagei kde jsem se snažil trávit nejvíce času. Svým pondělním dnb setem který mě bavil překvapila i Flava D. Naopak jsme v pátek utekli z jakési nejsíše chorvatské djky hrající na 3. stagei které se mptrojky v přehrávačích vyloženě kopaly... poslední dobou se to množí viz mnou vzpomínaný Conradovo ranní set na jaře v chapoe rouge... další nešvar převzatý z anglických parties přehnanost mcs kteří byli prostě všude, bez nich by to bylo mnohdy daleko lepší čest vyjímkám (zdravím tě Roberte ;-))
Jinak co se týče technického zajištění festivalu tak z čr jsme zvyklí na trochu vyšší standart, sounsystem na hlavní stagei odpovídal tak soundu na 4. stagei LIRu, na beach stagei byl základní preset F1 který evidentně nedostačoval protože to vzadu prostě už nehrálo zvlášt když se trochu víc zaplnil parket, ceny alko i nealko na barech odpovídali anglickým cenám, což jsem tak nějak očekával už předem, místní točené pivo pilsner 93 kč se naší plzničce chutí ani zdaleka neblížil, jídlo ok ale relativně malý výběr opět jsme zhíčkaní z LIRu. WC překvapivě v pořádku, holky měli teda jiný názor no... celkově byl festival koncipován pro max 4 a 5 tis lidí což určitě nepřekročil. ochranka bez problému hodně benevolentní čehož jsme patřičně využívali, pronést alkohol a cokoli nebyl problém.
Celkově se mi hodně líbila ta koncepce festivalu ala hospital a jeho kamarádi si udělali dovolenou u moře, absence jakékoli backstage, většina djů prostě pařila na svoje kolegy nebo se oddávala opodál jiné zábavě. Žádné přehnané dekorace na stageich vše s rozumem alespoň to nezvyšovalo už tak vysokou cenu lístků (velké H bylo však přítomné všude snad abychom nezapoměli kde jsme :))