• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: yes
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: BTK
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: urcite)) v tom technu sou uplne jiny love.... to ti nemusim rikat, kdyz zijes, tam kde zijes ,)
    RONDO
    RONDO --- ---
    AKISAN: a dnb dj fees asi taky? .-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KBN: raiden to udelal taky... randomer tenkrat snad taky. Iicicle taky dela skvely techno a jeste jich par bude... proste uz ma tech picovin, co delal, plny kecky.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: kokain a Pirati je jeste ok))) jinak by to vydalo na knihu))
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN: Když není flétna, tak tam dáte aspoň pikolu :)

Ve stejný době jsem se dovzvěděl, že se na dnb scéně hromadně bere kokain a volej Piráti a to definitivně rozhodlo.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Symmetry Recordings
    1 hod ·
    We'll be livestreaming the event tonight - Symmetry ft Break, SpectraSoul, Emperor, Jubei b2b Total Science. Check back at 10pm for the link.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: Drumandbassova scena je jedna velka rodina. Konecne vim co si pod tim predstavit :)
    KBN
    KBN --- ---
    SOLDIK: to jako fakt ?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: : tak at to mame uz za sebou.

Anakinovi bylo divny, ze ma tak krasnyho a chytryho syna a nazrzlyho..... no tak se pak proflaklo, že sem byl tenkrat s Vjerkou na hudebnim tabore, kdyz si zapomnela flétnu.....
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: Chceme bulvarni drby. Jestli nejsou tak si nejaky vymyslete :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: ja, popravdem uz bych vic hrani ani casove nezvladl)))) a s Anakinem se urcite jednou za cas u mixu potkame a moc radi... jen uz ne jako Viperz.... to uz je proste au renoir))))
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    beztak je to záměr, abyste teď mohli těžit z exklusivních comebacků :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: pritom sou to oba moc sikovny djs, pokud se bavime o dnb... jen cely jejich promo je hodne nestastny.
    L4MA: vic infa.... proste sme to po 14ti letech rozpustili)))))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KBN: Panacea uz mrda na sracko dnb a presedlal na techno.
    KBN
    KBN --- ---
    NEIGHBOUR: jak jako poslední?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mi to dycky jen zarezonuje jmenama jako mustafa a sheriff a tezko se mi pak vysvetluje ze dnb neni edm stoka
    OPIC
    OPIC --- ---
    SOLDIK: zepsal? na ja se spis z ty stylistiky zesral tak mozna :D ale asi prej nemusis umet cestynu, kdyz si ten dydzej, zejo, a hlavne mi dej lajk na fejsbucku a follow na instaci, lol
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VEX: "zepsal jsem.."

sbohem tvl, od negramotnejch troglodytu tak budu brat naky rady, pritom je to zjevne jen reklama na jejich studio kammas prinest svoje rekordbox mixy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam