• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: vina promotera je urcite to, ze dela akci s nazvem "KEMAL, s nulovym infem a nedustojnym promem, je mu zatezko utrousit aspon lineup, vysere se na jakjekoliv koncept a v neposledni rade to udela v klubu, kterej vetsina dedku, pro ktery to legendarni jmeno neco znamena, nenavidi. :)

    ale tak asi jsme jen zapskly. viz "neskutecna podivana a vic takovyh b2b" :D

    "Lenka Zabloudilová
    16 February at 20:02 ·
    Boží, boží a ještě jednou boží!
    Kemal si návrat musel jednoznačně užívat, protože zahrál jako pán .
    A vražedné b2b v podání Pixieho a Sayka?? Neskutečná podívaná a hudební souhra. Víc takových b2b❤️.
    Dekuju za zatím nejlepší mejdan tohohle roku, kdy máme další oldschool?
    #backtotheoldschoolbacktotheroots"

    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ja z toho tak nejak cejtim, jako by to snad mela bejt vina promotera, ze si DJs na lineupu nedaj ruku na srdce a neprizpusobi selekci headlinerovi. myslim, ze vsichni u natolik zkusenejch harcovniku ocekavaj, ze se jim nemusi tohleto rikat...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: to ze je lineup byl opet jen v nejaky ty jejich fb skupine, je, kor u tyhle akce, nestastny.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: tak samozrejme, kdyz pixie hraje jako pixie tak je to proste pixie. :) ale kdyz se trumfujou se Saykem, kdo da vic rozjivenou urvanou mrdku...
    jiste, co kdo hraje, je kazdyho vec... ale kdyz existuje nejaka "dramaturgie", tak je z toho pak dobra party jako Wormhole. kdyz je to "kazdyho vec", tak spatna party, jako v sobotu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: to jo. A ja pixose slysel xkrat a hral supr, tady musim mlcet protoze sem ho neslysel. Je pravda ze Koogi hral ne uplne selekci pred Kemala ale to je jeho vec.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: nemluve o tom, ze nebyl lineup, a uz vubec nemluve o tom, ze chodit do Stormu pred 12. a krepcit v prazdny kachlikarne je blaznovstvi. :) proste DABE:
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: dyt ma jazyk ve tvari, furt se směje.

    nutno rict ze ty bonus steny pomohly a zvuk byl dobry.
    drzel jsem zadni vartu se spoluveterankou reportazni a jejim chotem, t.c. legendou cz dnb pole.

    ocekavani nekdo mel nekdo ne a podle toho to pak asi citit zpetne bylo.

    mi nesedla jen ta cl9wnparada od sayka s pixosem ale treba to pak otocili. nevim, hrali pro tancici, ja musel pachat konfese na dencfloru s dalsimi nedvacatniky.

    sel sem abych mu zatleskal.
    nemel jsem pravo nic chtit. jen jsem sel predat vdek za vse. pokud se mi k tomu navic docela libily veci co hral, byl to bonus
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: a tys urcite taky hral vyborne a m4y4 urcite taky nehral sracky jako pixie... ale asi se shodnem, ze dost dulezity je, jak hrajou ty pred a po headlinerovy, ne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: ty tohleto z toho vazne cejtis?

    "My opravdový znalci pořádáme večírek s opravdovou legendou pro znalce a lineupem plným znalcú"

    jinak treba doufam, ze kdyz nekdo hodnoti support ke Kemalovi, tak ze ho treba celej slysel... protoze za me treba Rudeboy b2b Nitrous uplne top set a valna vetsina lidi stejne dorazila az tesne pred Kemalem.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KAMCZA:

    kemal.
    sry nak te neslysim co rikas prez zvuk toho jmena
    DABE
    DABE --- ---
    KAMCZA: hlavnim problemem cele akce v praze byla v tom, ze se nepovedla...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: seen, tady je vasi vazne lepsi zustat doma.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: ze krom toho, ze je to skvelej rovnej felak, to nebyla az tak zasadni udalost, kterou by se nekdo ochudil o hudebni zazitek?

    DRY_ROT: tak to fakt zavidim, vcetne toho supportu, kterej byl 100% uplne jinde. v praze to bylo hala bala, paty pres devaty, a minimlane tretina casu padla na nekonecny breakdowny a buildupy.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Nechtěl sem nic psát, protože, když nemůžeš říct nic hezkého, raději neříkej nic.

    Nicméně to nevydržim a myslim si, že hlavní prob akce s Kemalem je v tom elitářství, který z toho cáká na dva kilometry. My opravdový znalci pořádáme večírek s opravdovou legendou pro zmalce a lineupem plným znalcú (většina moji kamarádi :)). A komu něco z toho nesedí, tak není opravdový znalec :D

    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: zavani cim?
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    L4MA: Kemal zahral set s pribehem (stejne jako pred 17 lety), coz se dneska na kalbach moc neslysi.... a ano, jsme uz vsichni stari. :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    jeste stesti, ze jsme kazdej jinej. nekdo holt preferuje hudebni zazitky a ma otevrenou mysl k tomu prijmout vyvoj a nejakou umeleckou vizi, nekdo je zklamanej, ze se veci a lidi po 15 letech meni a nekdo radsi sedi doma))
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: tak uz to, ze navstevu legendarniho producenta a dje shrnujes takhle [ AKISAN @ Jungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny ] trochu zavani, ne? :)
    jako nic proti, ale zajimalo by me, jak moc jsou takovyhle ody PECIK: DRY_ROT: zapricineny tim ze "uuu stoji predemnou Kemal, tak to nebudu tak tvrdej, jakoby to byl Volume plus, nebo Mustafa a sheriff".
    jo, jsem rad ze jsem ho videl/slysel, ale rozhodne nas neprisel "hudebně a zvukové obohatit a zanechat v nas něco, co není jako dnešní main proud shitove neuro clowni produkce bez duse". :D podle me treba SYXAO: rozhodne chybu neudelal, a dal bude mit v hlave jen staryho dobryho Kemala, kterej hraje prvni ligu a nevypada, ze mu ulitly vecly. :)
    a jak je kdo pokornej me fakt jako posluchace nezajima, viz debata o tom, jak si nekdo zosklivil Goldieho nebo Majklovu hudbu, kdyz zjistil, ze nejosu slunickovy...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ja se k tomu jeste vracim...myslete si, ze sem nostalgickej kokot ale ja bych uz jen abych to cloveka videl live tak sel na nej treba hlavak nez ho nevidel vubec... a kor kdyz tusim, ze uz jina moznost nez velkej letni festival, let it roll, neni.

    Takze to ze mam podepsany desky a podal sem si s nim ruku me uspokojuje na 101% nez ze to nemuselo byt vubec a nikdy.... vam to opravdu prijde malo? ze u takovy legendy a stezejni postavy napisete ze ste radsi sedeli doma? A to mirim jak Prahu tak Ovu.

    Ja treba kdyz sem se dozvedel tenkrat ze Shimon bude hrat ram classics set odpo pred crossem a ze tam bude i Brockie a Randall (ten nakonec neprijel) tak sme s klukama jeli normalne v pondeli po praci z KV autem protoze sem je chtel slyset/videt.... a i z toho Shimona sem mel supr zazitek a bylo nas tam par.

    Zajima me to...nechci se s nikym hadat.

    SYXAO
    SYXAO --- ---
    M4Y4: podle toho co popisuješ jsem teda neudělal chybu když jsem zůstal doma a dal druhou řadu narcos mexico?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam