• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALLENGEMINI: dekuju ti zpetne za to jeste jednou. Je mi jasny ze to co jsem videl ci zaznamenal bylo jeste to nejlehci z te noci
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VON_GILOTINE: toho Fierce jsem bookoval já ;) a dodneška je ten event pro mě z promotérskýho hlediska jeden z nejsilnějších zážitků…samozřejmě to bylo hudebně skvělý, zároveň se tam událo hned několik věcí, co jsem do tý/od tý doby už nikdy nezažil :D nicméně už tam jsem pochopil, že Break s Fiercem už nechce nic mít, takže i kdyby se nakrásně podařilo Fierce vytáhnout z důchodu (už pár let nehraje, neprodukuje, neřeší label, a nejspíš to není poklidnej “důchod”, ale následek alkoholismu a rozkmotření se prakticky se všema lidma, se kterýma dřív produkoval/hrál), tak to Break nevezme. a sice to není úplně měřítko pro mejdan třeba v Crossu, ale když jsme 2019 dělali Breaka a SPho ve Stormu, došlo na ně suverénně nejmíň lidí, víc dotáhli i Skeptical nebo Enei, takže za ty prachy, co za něj Clive chce, se to fakt nevyplatí -.-
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: To je samozřejmě další faktor, ale ten v tom, při zavedné dnb noci, nebude rozhodující. Já o Breakovi uvažoval, ale jeho agent si říká o nemalý feečko. Ale kdo ví, co budoucnost přinese. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4:
    VON_GILOTINE:
    M4Y4: taky je to mysleno, ze to neni zas az takovej balik, ani za Breaka, ALE je to drahy , protoze na ne bohuzle prijde par skalnich jen a z tech to nezaplatis. Neni to Critical.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    M4Y4: v tom pripade jsem rad ze jsme ho diky Nele v Crossu pred par lety meli moznost jeste zazit. je pravdou ze jako byvaly alkoholik tam dost vypil a choval se trosku usmevne.
    dekuji za objasneni situace
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: Break byl dost drahej už před pár lety a šel ještě nahoru. On se navíc profesně posunul, takže nepotřebuje tolik hrát. Fierce je trouble maker, ani nevím, jestli ho teď někdo zastupuje, prakticky zmizel (bylo zjevné, že jeho psych. potíže v posledních letech eskalovaly).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fierce je drahej?
    Break je drahej?

    ok omlouvam se
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: To nezaplatíš :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA:
    ESKA: drzim palce, osobne vsem, co se snazej a tak na urovni jako vy a kor ted.....
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: cervnovej termin a precpana CR akcema urcite udelali svoje, ale svoje karty uz delsi dobu rozehrava inflace a to jeste budeme cumet. Lidi u nas radsi priskrti na kulture nez na huleni a chlastu a podle toho to taky muze dopadnout velmi nedobre. Uvidime.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    BOSOMT: jj daval sem to na insta ,)
    ESKA
    ESKA --- ---
    SYXAO: Bára Humlová ze Soulparts - naprosto neuvěřitelná. Když jsem ji poprvý slyšel, bylo jasný, že ji musíme pozvat. A Katrin je skvěla as usual :))
    Jinak Thomas byl naprosto boží, strašně si to užil. Jinak BTW cestou na hotel mi říkal, že s tou délkou dubstepu to trochu přepískl :D

    L4MA: Díky díky!

    Nahecování teď bude trochu těžší... ale máme ještě jména, který tam musíme udělat, vid KAMCZA: ... takže asi nic jinýho nezbývá :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KAMCZA: Fierce B2B Break, hm?
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    No jak už jsem psal, v Noně jedeme poslední sezónu do konce roku, pak začíná mnohaletá rekonstrukce budovy Nové scény.

    To znamená, že pokud se nám podaří se s Kubou Eskou nahecovat, tak nás na podzim čeká ještě úplně poslední vydání :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: bohužel tu dubstep část moc lidí nepobralo osobně jsem měl s tím taky trochu problém půlhodina byla zbytečně moc, jj souhlas překvapilo mě trochu že vydržel až do konce sympatickej chlapík
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: bohužel přišlo dost málo lidí, kluci prodělali, těžko říct čím to asi bylo, možná tím vedrem... navíc červnový termín, hodně jiných dnb akcí za celý víkend..
    btw mě nadchla MC která vystupovala před Visage z projektu soulparts vůbec jsem neznal, měla super hlas... prý nějaká bára.... :) každopádně mě její vystoupení bavilo ještě víc než Katrin, která jako vždy předvedla super výkon

    ... počkej si na podzim :)
    BOSOMT
    BOSOMT --- ---
    AKISAN: bootleg od Jason Status :)

    L4MA
    L4MA --- ---
    jen aby bylo jasno, Zlomena Scena nejlepsi party minimalne od roku 2019.
    djs nema ani smysl komentovat, vsichni do jednoho naprostej godlike vykon. nic lepsiho se v akutualnim newskool deep vyseku neda zazit.
    co ale stoji za zminku, je nazvuceni a bezprecedentni vykon Sublime MC. neuveritelna flow v prakticky studiovy kvalite. nirvana.
    Visage jen jeden, ale co na to rict... prvni pul hodinka nejlepsi dubstep a 140 bass music ve vesmiru, nasledne konstantni dnb husi kuze. od pohledu skromnej mistr, kterej daval s klukama b2b do posledniho tracku do peti rana pro hrstku asi deseti lidi, s nimaz si pak sel dat dekovny high five. dojemny... :)

    diky vsem a co bude s timto konceptem dal?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Zdar a dovolím si lehké OT...nemáte někdo, nejlépe ze starších a pokročilých / Akira, Yadel, nebo tak někdo/ gráblej tenhle singl?

    Blue Sonix - Let The Music (Take Your Mind) / Look :: Phuturistic Bluez :: PB015 at RollDaBeats
    http://www.rolldabeats.com/release/20174/phuturistic_bluez/pb015

    V tom linku to mají přehozený, "Let The Music (Take Your Mind)" je ve skutečnosti "Look" a obráceně...

    Jde mi hlavně o "Look"...kdysi jsem měl na vinylu a nezálohoval do digitální podoby, pokud někdo má, případně dohledá, prosím kontaktujte mě do pošty, dík... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam