• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    DABE: asi se to těžko bude nějak generalizovat, každopádně když zvolíš správnou formu, rádi si ty informace poslechnou a něco nového se dozvědí...ale najít si tu cestu chce hodně trpělivosti a nadhledu, to vnímám jako obecně největší překážku, ono je mnohem snazší si říct, že už to není to, co bejvalo, a že mladý dneska ničemu nerozuměj))
    DABE
    DABE --- ---
    FALLENGEMINI: nemyslel jsem tu výtku konkrétně na tebe, ale spíše obecně.
    spíš by mě zajímalo, jestli mladší generace určitý mentoring kvituje, nebo to mají na párku úplně.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    DABE: nechci, aby to znělo jako samochvála, ale myslím, že já budu ten poslední, koho by tady někdo mohl obviňovat z toho, že na něco dlabe ohledně předávání znalostí a zkušeností mladším generacím)) realita je ale taková, že tady dlouhou dobu neexistovala žádná komunitní platforma, která by ty generace propojila, ať už se bavíme o sociálních sítích nebo třeba webech...naše generace většinově tak nějak vůbec nezachytila tu změnu, která přišla s přesunem dění do online prostoru, proto takový témata řešíme tady v úzkým kroužku vrstevníků tady na nyxu))
    DABE
    DABE --- ---
    FALLENGEMINI: to je ale trochu alibismus.
    mladší generace se má učit od té starší. Pokud na to ale dlabe i ta starší, tak se nemůžete divit, co sklízíte;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: je to tak, a kdyz clovek chodi uz prakticky jen na ty dve tebou jmenovany, reality check je pak drsnej. :D
    ale v poradku to neni a upozornovat pro zaznam by se melo!
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    no hlavně je potřeba si říct narovinu, že koncepční mejdany - ať se nám to líbí nebo ne - jsou ve většině případů pro aktuální dnb cílovku přežitek...což nemá bejt standardní dnboomer nadávání, že dřív to bylo lepší a dnešní mládež je hrozná, jen se z velký části vytratila ta snaha starší generace tu mladší nějak soustavně vzdělávat, kluby i festivaly jsou po covidovejch letech rády, že mají zas možnost fungovat a vydělávat na provoz, takže je spíš lepší nic nečekat a maximálně zažít příjemný překvapení, že to náhodou všechno ladí (když teda neberu v potaz akce typu Zlomená Scéna nebo Wormhole, kde se to drží, což je ale daný osobnostma promotérů víc než čímkoliv jiným)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: me vubec iluze neberes a to vis moc dobre komu pises ,)

    Ja jen odpovedel na prvotni otazku:
    "GEST jinak perfektní, zajímalo by mě, co na tu vaší neuro hit parádu říkal..."

    a tim ukoncil debatu vlastne uz o nicem... protoze vzdycky tu party muze prece udelat nekdo jinej a jinak = podle nej "lip" ..... za me plati to, ze bych sel, dal kus Tonyho a GEST a sel domu) amen

    ps: to je jako z dob kdyz se hejtil jump up a tady se to hrozne resilo a pak treba d.bridge rikal ze ho to bavi ze to je proste pure fun)))
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: Já ti nechci brát iluze, ale ocenit profesionální přístup promotéra/runnera/hostitele, případně se dožadovat videa na promo nemá co společného s celkovou koncepcí večera viz předešlá diskuze. Pamatuju si na pár humorných rozhovorů s hosty, kteří si přesně stěžovali, že DJs kolem jejich setu hráli věci, které byly úplně mimo jejich tvorbu/selekci (přesně zmiňovali modrní nekro) a odjížděli s velmi rozpačitými pocity.

    Jinak tedy pěkné pondělí. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: good. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tim to asi muzem uzavrit cely a neeeeext))

    Jinak v patek taky CROSS a nebojte se, neura hrat nebudem)))

    SNDNB Universe Trip w/ Skylark, Subtension, MC Kryptomedic
    https://www.facebook.com/events/705696374291267/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tak typek tam s nima kalil do 4 do rana a tohle posila Tony:

    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: oba mate pravdu. jejich pristup je nesmyslnej, pokud is chtej zahrat v Praze na "velky" akci, tak si muzou pozvat nejakej Eatbrain nebo jinou kravinu. zaroven je jasny, ze deset necro no nameu z Budejic asi nebude moc rozumnejch a pokornejch, a clovek vi do ceho jde, takze musi bejt rad, za to co je... :)

    M4Y4: obavam se, ze nejaka vzpominka na to jak ho pozvali do Prahy na uplne nepatricnou kinder akci, v nem zustane... :)

    kazdopadne prijel ten druhej, a bylo to uplne jiny nez na LIRu. tam hral takovej prurezovej festival set, spoustu starejch veci a bangeru typu Messiah Noisia remix. v sobotu to bylo striktne ultra newskool, dubplaty, zamyslenejsi tracky. v ramci vecera jak pest na oko. :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: hele jo, protoze nikdo ho nedoveze ze je drahej takze i kdyby ho dovezli nejaky crossbreedi, tak dojdu na nej a dom. Doba je zla a time waits for noone))
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: To je dobrá hyperbola, asi jako by si tvrdil, že si nějací rychtaři chtěli dovézt Calibra, tak si ho dovezli a pak máš jít domu. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: jasny, tak jsem to udelal. samozrejme staci tri minuty videi z akci ty jejich crew a clovek ma jasno, ale tak rikal jsem si, ze aspon ty dva sloty kolem hvezdy by nemuseli bejt uplne rozjiveny. na facebooku nicmene schvalujou kazdej prispevek, tak je to takova zpetna vazba do supliku pro ne. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: tak ja si pujdu rejpnout do nej, dik ,)

    jinak, ale je to vazne dobrej dnb dj a dric, jeden z mala. Zbytek ti verim ze koncept asi nepochopilii spravne.

    Na druhou stranu ten support lineup odpovida jejich crew co si tu akci delaj a Tony chtel privezt GEST tak si je privezl. Coze je supr...takze v podstate muzes jit jen na GEST a domu....tak bych to udelal ja)

    Ale rozumim ti.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: mel tam naky deepy, ale ten tlak kterej vytvarel prime time v crossu byl silnejsi a necro muselo ven. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: hele popravde ti asi vsechno verim az na Tonyho technicky skills..... je jeden z nejnadrenejsich co znam u nas... jakoze se mu to kopalo? A rikal ze ma nachystanou deep selekci.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    L4MA: Hosti k tomu, v daný večer, moc neřeknou, prostě si odehrajou svoje (za co dostali zaplaceno) a jedou domů. Je ale pravdou, že na podobné excesy nevzpomínají rádi, když na to někdy zpětně vzpomínají.

    Vypůjčím si jeden (historický) reklamní slogan:
    The choice of a new generation!
    L4MA
    L4MA --- ---
    GEST v Crossu super, to nemuzu rict. :)

    To byla teda hodně sumtná a nezvládnutá akce.
    Nechat hrát headlinera hodinu, aby si 10! cucáků moli každý pustit tu svojí, je samo o sobě na pováženou, ale nad tím jak hráli "support" djs zůstaval rozum stát.
    Selekce Tonyho Terry, z 80% úplně mimo, se ještě dala překousnout, i když jeho skills za mixem by se hodily spíš tak na začátek večera pro prázdný parket.
    To co předvedli Madara a Symbiont byl ale vyloženě výsměch. Nevšiml jsem si, že by GEST hrál nebo produkoval to nejvyprázdněnější neuro pod sluncem. Hoši to nicméně viděli jinak, a přizpůsobení se hedlinerovi a nějaká širší koncepce party jim očividně nic neříká.
    Víc nemělo cenu v Crossu setrvávat, ale nedělám si iluze, že by se to s časem a zvyšující se hladinou alkoholu v krvi zlepšovalo.
    Ne že by se to ze zběžného pogooglení pánů na plakátu nedalo očekávat, ale doufal jsem aspoň v základní soudnost a pokoru.
    GEST jinak perfektní, zajímalo by mě, co na tu vaší neuro hit parádu říkal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam