• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: seš v dnb auditku, tak jenom aby nedošlo k omylu a někdo nešel na dnb:)
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: 1. 4. Jak to s tím souvisí?:D
    DABE
    DABE --- ---
    AKISAN: já teda extra často ven nechodím. Nicméně všude, kde jsem za poslední cca dva měsíce byl bylo tak narváno, že jsem chtěl jít domů:)
    PS: Hyper Real tuším organizuje přímo Opium Hum. Fuchs funguje organizačně trochu jinak.
    vypichovat jména na flyeru je přeci už dávno out.)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX:
    AKISAN: a vsadim se, ze urcite i nejakej jungle nebo footwork/juke probehne ,)

    Brand New Drop (Thys Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=a5fxwFO2nFo
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: kdo tady mluvi o dnb setu?

    Davam to sem, ze se na to Mari tady ptal a taky proto, ze spousty lidi z dnb "sceny" , co treba nikdy ve Fuchsu nebyli, by radi sli. Kdyz sem to dal na insta do stories vecer, tak sem mel do rana xx zprav jestli je to fakt thijs a jestli vazne prijede.

    Urcite stoji dost penez, takze vypichnout to THYS krapet vic na flayer a klide opect /ex Noisia/ nikomu neublizi a pritahne to vic lidi = vetsi trzba = vic kapitalu na dalsi takovyhle supr jmena, ktery Fuchs vozi (DJRUM, Neffa T, Kahn a Neek atd,) Navic je to cim dal tim tezsi dostat lidi do klubu a kor v kvetnu.

    Kdy si byl treba naposledy v klubu nebo na koncertu?
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: aha, tak proto má tak výbornej sound, on je to Ulterior Motive, rozumim, chápu.
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: klasický fuchs promo ne? Navíc to budou určitě thysovy houstky, uk bass nebo co to teď dělá za zvláštní club music. Opium hum s ním nebude hrát dnb set
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a btw tohle taky SUBMOTIVE aka. 1/2 ex Ulterior Motive aka. clovek, co sedi ve studiu s Goldiem posledni roky:



    SHADOWBOX@Cross w SUBMOTIVE (UK) + Hard to Frame (Live)
    https://www.facebook.com/events/784858469723843/?active_tab=discussion
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SOLDIK: ok nak to nafotim.

    jj o womrhole bylo 10yrs pak 15.. o creeps nikdy nic. jak rikas. nebude nic.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE:
    jakube, nafot to pls. ja se nestacil ani pomazlit a vsechny prodal.
    the creeps si myslim repres nebude, to spis vymysli dalsi edici pacmana. tady se vsazi na jistotu.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: To Wormhole anniversary taky potřebuju.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Interdasting. Fuchs2 jede!

    Anyways prislo mi dnes (Buh zehnej panu Soldik) Wormhole 25
    A teda takle ma vypadat poradna special edition. Nadherna krabice material obri buklet desky pomazleny..

    Kez by stejny treatment dostalo i The Creeps
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: nebejt v prdeli tak to je dalsi akce na kterou bych jel protancit boty jako minulej rok na Kahn a Neek!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Co se tyka proma, tak je tam ten THIJS aka THYS totalne tragicky zabitej, ALE JE TO VAZNE ON! :)

    HYPER REAL: Thys b2b Opium Hum, White Prata, SIM, Kaa Glo, mʊdʌki, Domizako
    https://www.facebook.com/events/1176358566383346?active_tab=about
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji!
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    co se vubec stalo s rockwellem?
    RONDO
    RONDO --- ---
    Nějak jsem nepočítal, že někdy uslyšim Teebeeho v klubu dropovat Meteron, track kterej mi někdy kolem roku 2003/2004 "otevřel oči". A byl to dost roztejkací moment... Vlastně jsem Teebeeho viděl na živo jenom jednou, 2007 v Abatonu na Take Control, a to už tehdy tyhle pecky z uplnejch začátků Subtitles moc nehrál. O to větší doják vidět spolu s TeeBeem i IM Cyber, co tehdy ten Abaton pořádala...

    Smalltalky s TeeBeem top, je to srdcař a evidentně byl z celý tý atmosféry taky docela naměkko. Chápu to tak, že se sám vrací ke svejm kořenům a celej tenhle trip do minulosti pro něj byl i v tomhle smyslu inspirativní záležitost. Co víc si přát, než aby takhle tematický akce měly nějakej význam pro samotný artists?(!)

    Co jsem zaznamenal, muzika jela celou noc nádherná... řikal jsem si to, už když jsem si třídil tracky, jak neuvěřitelný množstvi naprosto magický muziky vlastně zmizelo z parties a jak těm novejm věcem fakt nějak moc nerozumim. A i když se těšim jak na příští akci vytáhnu věci od gyrofield, kdyby bylo po mym, můžem hrát klidně jenom tohle 😅.

    Neplánovaný B2B s M4You byla dobrá jízda, big up M4Y4 za starý ripnuty vinyly od C4C 🤖. Díky moc všem co tam na nás vydrželi... Do sedmi se tančilo, což jsem fakt nečekal, sám bych to teda nedal 😂.

    Moc jsem se těšil na Phase Vision Factory VHSky, parkrát jsem je na Wormhole viděl a bylo to moc. RIP.

    Velkej dík VJ Annie, že se toho zhostila, projekce byly skvělý, výborně korespondovaly s celou stagí a všema těma crossíma vychytávkama.

    Sečteno podtrženo, parádní akce. Velkej big-up M4Yovi, že tuhle platformu pro stárnoucí tlačí dál! (Nutno říct, že v prvních řadách na TeeBeeho skákali i lidi v early 20s, jestli mě teda zrak neklamal!!)

    Akorát jsem se dva dny dával dohromady, ty b2b panáky se neměly stát, nějak jsem se tim soundem nechal zmást a uvěřil, že je mi náct... 😅

    RONDO
    RONDO --- ---
    L4MA: Tvl ufff... 🥵😀 Moc si toho cenim!!! Je mi známo, žes byl skoro na každý akci, která stála za to...
    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: jak jsem te jeste nekdy kolem jedny obdivoval, jak to zvladas strizlivej do bilyho rana... :) je to cim dal tim vetsi rehole, ja jsem v 9 vecer dumal v posteli, jestli tam zvladnu vubec dojet, a nakonec vsechno dobre dopadlo a v 7 jsme to zavirali. :)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Já to pořád ještě nějak zpracovávám, bylo toho na mě zkrátka moc.

    Bohužel nás postihla tragická událost, která se stala v týdnu a jeden ze členů Phase nás navždy opustil. Docela špatně jsem to nesl, jelikož Phase Vision Factory byla vždy součástí celého projektu. Mělo to být naše první společné vystoupení po Covidu (minule se to křížilo s jinými aktivitami), ale stejně tak kluky plně chápu, zvláště když velkou část projekcí měly tvořit Romanovy VHSky. Nakonec jsme vše vyřešili vzájemnou domluvou a moc pěkné projekce nám udělala VJ Annie, za což jí patří velké díky (přeci nebude "tma").

    Když si zpětně uvědomím, kdy jsem prvně psal Teebeemu, jestli by dal classics set, ten mě odmítl, jelikož byl kariérně někde jinde a přesto jsem mu každý rok napsal, bohužel však se stejným výsledkem, ikdyž se za mě přimlouval i Tony z FP. Jak to nakonec dopadlo, to po pátku víme všichni.

    Den D:
    Ruda hrál skvělej deep a liquid set, spousta vzpomínek na vzestup (a následný pád) Shogun Audia, Soul:r apod. Dát limit tracků na 2009, tak by tam býval přistál i Rockwell.

    Ivanu jsem bohužel slyšel jenom ke konci a hrála přesně tak, jak si jí všichni pamatujeme z dob Take Controlů apod., byla nadšená a říkala, že tohle je takový throwback, že snad zase začne hrát drumandbass. Oba jsme se shodli, že tenhle večírek, ve stejné sestavě, bychom měli dělat alespoň jednou za rok. :)

    Teebee je sympaťák a hlavně velký profesionál, celou cestu z letiště jsme strávili rozhovorem jak je, co bylo a kam směřuje. Bylo velmi osvěžující slyšet, že hudebně opět našel sám sebe a hlavně to, co na drumandbassu vždy miloval. Má prakticky hotová 3 alba, která mají vyjít v průběhu následujích 3 let a re-launch Subtitles (vč. remasterů) je za dveřmi! Teebee odehrál jeden z nejlepších setů, které jsem měl dosud možnost slyšet a jeden z nejlepších setů na Wormhole. Byl tak nadšený, že publiku přidal 10 minut extra a poslední track byl z chystaného alba (představte si starého, temného, vylámaného Teebeeho s moderním zvukem).

    Nevím proč, ale za sebe mám pocit, že mi to hraní úplně nesedlo, byl jsem strašně unavenej a novou krev do žil mi vlila až obíhačka s Agemem, kdy to ze mě asi všechno konečně spadlo a já se mohl trochu víc uvolnit. Jo, někdy je to prostě řehole.

    Spousta lidí se mě ptá na záznam - není. Tak trochu se to ve mě hádá. Z jedné strany mě to mrzí, jelikož to bylo fakt epický, ze strany druhé je to vlastně dobře neb to zachovává unikátnost zážitku a jak se červí díra objeví, tak taky zmizí.

    Díky všem za podporu, hlavně těm, kdo přišli, protože bez vás by to nešlo!


    A pokud byste chtěli přispět na dobrou věc a trochu tím pomoci pozůstalým:
    Podpořme rodinu tragicky zesnulého Romana Duška
    https://www.znesnaze21.cz/sbirka/podporme-rodinu-tragicky-zesnuleho-romana-duska
    L4MA
    L4MA --- ---
    toto byl ultimatni zazitek. akce po ktery ma clovek pocit, ze nezil nadarmo. :D
    Cyberka se bez nadsazky teleportovala z roku 2008. skoro mi prislo, ze uz ani neni zvykla na takovej ohlas. :)
    Teebee je virtuos, absolutni mistr. takovyto sety by se mely uchovavat pro pristi generace, ta bezprecedentni atmosfera a sofistikovanost se neda vyjadrit! chtel bych si to dat jeste jednou, ale zaznam by asi trochu setrel ten pel naprosty vyjimecnosti.
    Agem a M4Y4? pardon, ale nic lepsiho v classic segmentu proste neexistuje. snad Rudeboy promine, ale bylo to asi nejlepsi b2b v mym zivote... tak. :)

    DIKY! <3

    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Mayo diky! Wormhole funguje, protoze ja si pripadal jak na Cosmicu nebo ve stary Roxy... Nevim jestli Teebeeho set muze nekdy nekdo prekonat, protoze tam bylo vsechno! Hlavne ten jeho severskej zvuk a trance a pribeh. Z nej uplne zarilo jak si uziva, ze narvanej cross reaguje na jeho stary skladby. Misto aby po zaverecne Let go s ovacemi odesel z podia, tak sel za lidmi, fotit se, podavat ruce, proste frajer a velkej profik. A u me sentiment jak hovado... :) btw. byli jste zalezli kdovi kde, tak jsem se nemohl rozloucit. Tak snad zas priste!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam