• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Bladerunner feat. SP:MC | Kool FM Live From XOYO
    https://www.youtube.com/watch?v=KMBCf38oogA
    ESKA
    ESKA --- ---
    SOLDIK: to byl můj nápad! :D
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    VEX: neobvyklej výběr zvuků. props
    VEX
    VEX --- ---
    Sans Soleil | Naibu
    https://naibu.bandcamp.com/album/sans-soleil

Masterpiece
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: jj not bad
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: ta promo vlevo dole tvoje je super
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Btw: zitra :oD

AKISAN
    AKISAN --- ---
    Jinak ja tady chapu v tomhle “sporu” obe strany….. ale proste jasne, posledni roky se sekekce na hodne dnb akcich zlepsila a je z ceho vybirat. Nebudete chodit na akce = nebudou a muzete nadale lamentovat na nyxu atd. Ale me berte s rezervou, ja si zkratil i pobyt na Islandu, abych stihl koncert Cinematic Orchestra a kdyz sem promrdal koncert Samphy v Berline o den, tak se mnou nebyla dva dny rec. Kdyz jdu na koncert 58g tak si davam s omladinou i moshpity, ktery paradoxne nesnasim, kdyz mi je delaj lidi pri mym hrani…. Miluju to a moc si vazim, ze muzem a mame volbu. Ted resim jak stihnout Commoda a Neffu ve Fuchsu atd. Kultura je dar 🙏🏻☯️
    VEX: byl to swamp thing od SubFocuse 😀😀😀
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: s chubrub))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak ja pobral mr happy taky az kdyz sem to slysel v pridsvku andyho c doubledropnout s alien girl timewarp a este necim.

Tohle uz dnes nak zmizelo bohuzel
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: to mi připomíná mojí klasiku back in the days, kdy jsem u baru hanil komerční dnb hity a pak střih pět piv poté pařim v kotli když akira dropuje jednu z nich na touch the jungle open airu.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: na jednom beer festu jsem se pristihl, ze kdyz dostatecne ochutnavas nabidku, zapogujes i na Ledeckyho. tolik k necro funku :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sry za pasiv agresiv ton. Omlouvam se. Je to cely naka reakce na neco co sem mel rad a mel na to silny nazory. A najednou kdyz tam jdu tak nic. Prazdno. Z obou stran, dje i publika.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja sem reagoval na ty debilni poznamky cos u toho mel. Jinak sem ti dal za pravdu hned v prvni reakci.

L4MA: asi me na tom bavi ta ne-necro cast. Necro neuro zabilo cely dnb, pro me. Nema to groove ani dynamiku. Mrdat to, neda se na to tancit.

Proste me bavily sety co ma klute na kool fm. Tak me napadlo ze by bylo fajn dyby prijel.
    Ale jit do klubu kde si nemuzu ani zapalit takze budu cichat smrad potu integrovanyho do zdi michanej s rozlitym pivem.
    Pak sem si vzpomnel na 360 koncept, pak na plastovou kostku kolem dje.
    Pak na to ze hlavne potichu a spunty.

A sem kde sem zacal. Nepatrim tam. Nebavi me to. Vyzral sem si z toho vse co na tom bylo dobry. Ma pritomnost by byla jen pro smich.

Vlastne nevim co dneska lidi bavi, zda umej vyrvat rewind bez toho aby je dj navedl.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: Každej máme svoje bitvy v osobním životě a někdy se to prostě sere. To naprosto chápu, ale to není poprvé, co tady čtu, od tebe, podobný komentáře, to je celý, na co jsem reagoval.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VON_GILOTINE: tak se nedurdi. nejdriv reknes kdyby radsi Klute, pak nesmysl o Certificate 18, pak ze vrchni ceskej necro velmistr lepsi Kluta... tvoje hudebni argumentace neni uplne konzistentni, ani citelna. :) jiste nikdo nechtel zabrusovat do osobnich motivaci.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Anyways, slyset furt stary desky dokola me prestalo bavit na wormhole s opticalem.
    P9xhopil sem ze mam jit do prdele, tak sem sel.
    Z mladejch me zaujal jen Zigi SC a Ripple.
    A holt z tech osovnich duvodu, blbe se chodi na dom rolanda kdyz musis volat zene zachranku. Atd.
    Brecis tvl.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Na co porad cekas"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Brecis" "predsudkum"

Nebudu vas obtezovat co za radosti v osobnim zivote mi branilo prijit. Dekuji za klicenku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam