• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: a navic pro me, jako pro dje lepsi, mit lidi u sebe a chytat vibe primo u sebe.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: ja se tomu teda nikdy nevymezoval. Jsem rad, ze sem mel modly a ikony.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Coz je tou kulturou gigantickejch stagi o hovne no.

Takze souhlas ze kdyz dj najednou neni 70m daleko od lidi 20m vysoko, je to lepsi i pro nej stran feelu co ten crowd vic bere a pro hodne djs i partygoers to vlastne muze bejt uplna novinka hhhh

To sem teda zvedavej na ten zvuk
    RONDO
    RONDO --- ---
    boiler room setup > dj na podiu
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: vidíš, já v tom vidím přesně to opačný - hvězdy z těch umělců děláš, když je jebneš na obří podium a necháš k nim lidi vzhlížet s dostatečným odstupem, tím jim vnukneš ten pocit, že ten člověk za mixem je něco víc než ten plebs okolo nich. když toho DJe postavíš doprostřed davu, ti lidi v tu chvíli vidí, že je to taky jen člověk z masa a kostí.
    VEX
    VEX --- ---
    Teda upřímně přijde mi to jako pitomej formát, kterej to posouvá ještě dál v tom vzhlížení ke hvězdám, kterýmu jsme se na začátku taneční hudbou vymezovali, ale to už se děje dlouho. Takže to je asi irelevantní.
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: jde mi o zvuk, nic jinýho. Jestli to tomu neubírá, tak pohoda.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: nevím, jak nad tím přemýšlí kluci, ale my to třeba v lednu dělali z toho důvodu, že to ty lidi víc vtáhne do dění...jedna věc je, když máš eventy, kde jsou headlineři, který produkujou/hrajou mainstream a neuro, to je pak hodíš na podium dál od lidí a stejně je to jedno, protože tahle hudba je dělaná primárně na to, aby ty lidi rozhejbala, u těch deepů/liquidů mám pocit, že když toho DJe šoupneš mezi lidi, líp se pak přenáší ta energie, než když ho odjebeš 5 metrů od nich a někam na piedestal, to se ti tam pak ti lidi nejistě v hloučcích pohupujou. naprosto chápu, že každej má vlastní preferenci toho, jak si chce jako návštěvník tu akci užít, nepřijde mi ale, že by tomu 360 setup nějak výrazně bránil - když nechceš jít na střed, tak prostě stojíš tak jako tak vzadu nebo třeba na balkoně a zvuk (pokud je to udělaný dobře) by měl bejt pořád stejnej.
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: dobře no. A proč vůbec?
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    VEX: Jakože jo, ale dobře pořešená s plnotučnym zvukem dopředu a dostatečnym dozadu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VEX: prej je to lepsi nez, nevim, stage. Holt doba, asi muzeme bejt radi ze neni povine 20kamer u pultu tisic degesu co strkaj zezadu do dje a lejou piti do techniky jen aby se ukazali pred kamerou.

Osobne nerozumim jak zvuk odrazejici se odevsud vsema smerama je lepsi. Ale taky jsem oldfag a sere me kdyz slysim lidi povidat si dva metry ode me na parketu.
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: neeee, to bude 360 stage?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    1,3 mega views neni malo)

Calibre | Boiler Room Festival Amsterdam: SYSTEM
    https://www.youtube.com/watch?v=LuB29bL2kyI&t=40s&pp=ygUTY2FsaWJyZSBib2lsZXIgcm9vbQ==
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: on je malej no. Ja si teda pamatuju jak sem ho dostla na starost na Take Control a nez mi podepsal vsechny desky tema romanama a sel dat set jako kral.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja si pamatuju hlavne jak kolibrik nebyl skoro videt jak ho zastinoval stul s gramofonama
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    VON_GILOTINE: ten set byl dramaturgicky špatně zasazenej v timetablu a neměl moc dobrej zvuk ven, takže hodně lidí nudil, mě ne :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se s klidem priznam ze jeho set na vystavisti 04 (03??) me nebavil. Ale byl jsem mlady nevyboureny a byla jina doba
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: jedno slovo… aura
    ESKA
    ESKA --- ---
    Oooops to sem asi přehnal co 😬
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam