• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    ESKA
    ESKA --- ---
    RONDO: já nikdy :(
    RONDO
    RONDO --- ---
    Ja to osobne vubec neznal. Dobra picovina 🤡
    RONDO
    RONDO --- ---
    Me by spis zajmalo kdo to s tebou hral b2b? JMENA!!!

AKISAN:
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Popojedem

Set jak vino od Sofci!

Stream 160 STUDIO SET by sofiqa | Listen online for free on SoundCloud
    https://soundcloud.com/sofiqa/160-studio-set
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: to me taky ale je to cely jinde...hrusky a jablka.
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: no nevim, to sasulovani a běhání s mikrofonem po stole mi přijde dost debilní parodie :)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: To je krasnej priklad.... ale pak jdes na jeho show a je to uplne jinej level/svet nez ty vykripleny videa na sitich. Navic to hraje a zni "jak ma" neni to tupa rytmika s nalepenou znelkou z detskyho filmu. A to od nej nehraju jedinej track.
    ESKA
    ESKA --- ---
    Takovej Venjent si na debilní parodii udělal dost slušný jméno ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: ti taky ale nehces jejich dosah s timhe dosahem a hlavne dobou, vubec srovnavat ,)
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: debilní parodii dělají z dnb úplně jiný lidi..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ROBICK: Ja se omlouvam, ze se chovam jako zlej kokot, ale kdyz mi neco tak moc vadi, tak to uz je co rict.
    Hlavne zdravi preju.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARTYYNO: nezapomina..... vubec... otazka vkusu a neprzneni nema co delat s jakymkoliv debilnim kastovanim a to samotny kastovani je vetsi picovina nez ten track.

I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    2 girls 1 cup jsem taky léta neviděl, za pamětníka se považuju, ale některý věci je proste lepší pro dobro všech nechat spát…
    ROBICK
    ROBICK --- ---
    Všem se tedy omlouvám... A chápu...

Hele nemam z toho žádnej profit a lidi to "tenkrát" brali, taxem myslel, že tu bude nějakej pamětník, kterýho to potěší no...
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    AKISAN: tvl takovy zloby, ty ten track musis slusne nenavidet :)

Bych spis rekl ze se tady trochu zapomina, ze krome mistni elitni bubliny jsou na svete i ostatni.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AKISAN: ja zas az uvidim, ze nekde hraje akira, tak si pomyslim, ze to je ten curak z nyxu a mam svajpuju doleva, protoze ten clovek odmota pochopit, ze neni arbitr vkusu. lidi maj radi i obycejny nedokonaly veci, zvuk proste patri k casu vzniku songu, kdybych mel tvuj pristup, mohl bych poslouchat jen novy ska kapely, protoze zvuk kamo. a zapadly raw veci bejvaj casto ty nejlepsi.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARTYYNO: kysely je, kdyz nekdo, neco (jungle/dnb), o cem si myslim, ze nas vetsina "tady" miluje, vystavuje takovyhle trapnosti a dela z toho debilni parodii a tu samotnou hudbou posouva na uroven vesnickyho knedlikovyho festacku v Pičíně.

Nesedlo, neziju v minulosti, nastesti sem na to narazil po xx letech az tady a to sem kazdej tejden v roce na xx akcich. Takze mi to bohuzel zase pripomnelo jaka hruznost se da hudbe udelat.

Jako bonus tady sam autor suverene oznami ze to je prece 320 z compu (to je skoro meme na triko uz) a dorazi to "no jo kvalita jaká je no, pro fajnšmekry jen"

"Uz se jich 30 udal" je argument typu "lidi sezerou vsechno, tak co bych se snazil".

Budu strasne stastnej, kdyz uz na to nikdy nikde nenrazim. Uprimnost nade vse, sorry not sorry.
    L4MA
    L4MA --- ---
    neznal jsem, libovej double A release. :D

Krkonošské pohádky - Robick remix
    https://www.youtube.com/watch?v=XQ7mNRPtd5g
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    tvl to je kyselosti kvuli tracku na vinylu :)

Lidi ten track maji radi a to ze ho po tolika letech stale zna vetsina dnb sceny jen dokazuje, ze to funguje a jak si to v ceskem kontextu sedlo. Samozrejme to neni vec do primetime na velkych akcich, ale kdyz to pustis na mejdanu nad ranem tak bude v kotli tolik usmevu, kolik nebylo za celej vecer - a o tom to prece je, ne? :)

ale ano, tady neni cilovka, tady se to s uspechem asi nesetka...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ja sem jeste hodnej.... sem strasne rad ze to se mnou nikdo uz nemicha pri b2b a x let byl od toho v mejch bublinach klid...a najednou v roce 2025... its baack, na stesti jen tady. Cilovka necilovka, taky sem michal ruzny silenosti ale tohle je vsechno spatne a kdyz ti dotycnej haji ze z prdele zvuk je pro fajnsmekry, tak sem vlastne hodnouckej))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam