• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN:
    ESKA: takže se shodneme, že tohle na vyloučení ze scény stačí?
    ESKA
    ESKA --- ---
    Jo hybrid minds je hoooodne smutný případ.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: no ve zkratce, ze z uplne total paradnich tracku "presli" k trackum, ktery sou spatny a hloupy i na Evropu2 ))))))))

Jakoze to uz tady bylo v minulosti a bude tisickrat, ale u nich teda potes prdel)
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: co je s hybrid minds krome toho, ze dělají nejtuctovější prázdnej liquid?:D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    A hele ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) je to tady))

Darkshire Arena: Face 2 Face
    https://www.facebook.com/events/1437126311749116
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: napsals tohle.... "AKISAN: Já si právě nepředstavuju dnb jako batlování at all." to je vymezovani)

ale jak pisu, ses stastnej a naplnenej ve svym, tak o co jde?

KAMCZA: zamerne sem, jako ty, nepouzil slovo hip hop (tunelovy videni), protoze ve zkratce abys to neprekroutil = zahaju jungle na 80% dnb mejdanech v CZ a problem.. zahraju jungle na "non dnb mejdanech" a je to kolikrat peak cely party.

Nic vic, nic min.

A delej radost dal samozrejme, ale pak teda nevypisuj co je podle tebe strasne spatne a nerest a kor nekomu, kdo to dela 28 rok.

Pro me sou treba zase totalni dno hybrid minds a pro nekoho je dulezity s nima hrat. Hudba je rozmanita a je tu pro vsechny. Kazdej at se svobodne rozhodne kam se pujde bavit ,) Ja sem proste spokojenej posledni roky a i s tim kam to smeruje a nejstatnejsi sem, ze se nemusim pohybovat jen v ty cz dnb drbarne. Stacil mi zase vikend v Praze ted a odjizdel sem s hlavou jak balon, kdo, kde s kym, kdo kde projel love a kdo co vyfoukal :oD
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Víš co je za mě opravdová dnb kultura. Kluci majitelé z labelů, kteří se zajímají o nové producenty a novou hudbu: Overview, FlexOut, FxFX.

A my s nimi spolupracujeme na té nejužší úrovni a přinášíme komplet autentický zážitek s jejich producenty a timteblem na celou noc za zlomek běžný ceny, aby to bylo vůbec možné uskutečnbit. A tím děláme radost dnb nadšencům, kteří se zajímají a vědí o co jde a jezdí do Prahy z celé ČR a i zahraničí. Ostatní edukujeme. To je za mě kultura, ne, že se dva kašpaři postaví naproti sobě.

Ale promiň ty osvíceně hraješ dnb na hiphop mejdanech, to je teprv něco.

Dneska si mě reálně nasral.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    AKISAN: Jakože Šťepo promiň, ale asi nechápu tvojí paušalizaci. Nejsem fanda konkrétního rozložení DJského setupu a stage a tak se:
    - vymezuji
    - bulim
    - jsem hudební fundamentalista
    - jsem uzavrenej ve svy bubline
    - jsem kyselej

🤷‍♂️

Dobře, já bych za sebe dodal, že to tak necítím.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: v pocatku samozrejme urcite, ale od nejakyho 1993, 1994 ? To zasahlo UK a jungle scenu. A me to prijde skvely.

ESKA: nemusim si s nima povidat, protoze in the end of the day, je to jak pises ty, na konci, and i think its beautiful :)

Kdyz na rap akcich sou openminded mlady lidi , tak to dojde, snad i dal a bude min omezenosti a kyselosti celkove v kulture.

Pred 10ti lety by me ani na minutu nenapadlo ze u nas buu hrat na urban akcich takhle:

AKIRA - Live from Therapy Lab | Breaking Decks
    https://www.youtube.com/watch?v=vZu25grEQ8c
    ESKA
    ESKA --- ---
    KAMCZA: neházel bych to tak do jednoho pytle ;) Já mám rád přepíčený clashování i to o čem mluvíš ty ;)
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: každopádně nemyslím si, že to bulení, vymezování a hudební fundamentalismus se nosí primárně u nas... Poppovidej si s pár deepovejsimi UK label owners :))) každopádně UK headz jsou mnohem mnohem mnohem víc openmided všemu a můžeš jin hrát fakt cokoliv, to jako můžeme fakt jenom závidět.
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: a co si budem, clashe byly od počátku svym vzpusobem ;)) reggae sound systémy se clashovaly furt, kdo má lepší dubplate a zvuk! :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: to je naprosto v poradku bejt uzavrenej ve svy bubline, kdyz te to naplnuje. Stejne tak ty mlady lidi naplnuje tam radit a za me tisickrat lepsi nez aby chodili na neco jinyho viz vsechny mozny tiktok hvezdicky atd. Takze proc bejt kyselej :)

Navic furt je to elektronicka hudba s nejakejma korenama, vyvojem a vecma co k tomu prirozene patri.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    AKISAN: Já si právě nepředstavuju dnb jako batlování at all.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: nemusis se vyprovodit, mas pravdu, idealni je kdyz je to vsechno a to treba v UK je....lidi vajbi na djs co stridaj jedno combo za druhym ale i na oldschool djs hrajici skoro cely tracky.... vymezovani, buleni a hudebni fundamentalisms se nosi primarne u nas.

Pak mas borce jako je D.Bridge, Calyx, ktery ti reknou ze i kdyz to neni jejich sound tak je to fun, umi se na to bavit a ma to svoje misto.

Ale to u nas, jede primarne mladsi generace a neni to jeste uplne top.

V Roxy sem dostal v sobotu hodinu navuic nechtel jet jen dnb, zacal sem experiemntama a breakama od 135 bpm pres dubstep, stary liquidy pod modeni veci.

od 22.30 uz se parilo na tyhle veci, ja to vidim velmi velmi dobre u nas.

Phantom Pulse
    https://www.youtube.com/watch?v=Vj0TCBERjB8&list=OLAK5uy_keTht5UopXaCFSbz1MD5LL3rrGNioQnmk&index=3

DJ Die- Reincarnations [Remastered]
    https://www.youtube.com/watch?v=ymorSRXx4Js
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: a pochopils ze o to tam presne jde? ze to je battle. Navic z tyhle rady je x dalsich battlu.

nebo si to predstavujes jakoze budu battlit autonomicama a hypnotic deepama? :oD

Nemluve o tom, ze tohle fakt bozi, kdyz si predstavim ze mi nact a chodim na tohle.

ESKA: a mame na to u nas dost sikovnych djs? Nemyslim si.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KAMCZA: mě by se líbilo, kdyby spíš než to, jak zamíchat ještě víc tracků za minutu nebo jak postavit víc DJs na stage, trendovaly věci jako delší set times nebo tematický (classics, influences atd.) sety...vím, vím, vyprovodím se sám
    ESKA
    ESKA --- ---
    KAMCZA: a já už vím kdo to odpálí u nás ;) Brno v březnu...
    ESKA
    ESKA --- ---
    KAMCZA: není to pravda. Poslechni si třeba tohle.

CruClash Perth - Crossy vs Kara
    https://youtu.be/W7BqmHU0J5o?si=TirIbHQ8PnGh8fYx
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: smrdi to hrozně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam