• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    nejhorší je, že si tu hudbu člověk vždycky spojí s mejdanama a zážitkama a pak je akorát sentimentální :)

já 5/10. Commix, Logistics, Calibre, Zinc, Hazard. Ty jsem nikdy nehrával, na tracky si samozřejmě vzpomínám, ale názvy jsem už zapomněl.
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: not this kronika shit again :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AKISAN: přesněě.. nebo Akiru a Jahridera tvl.. nepoznat Nine / Planet Dust je prostě ostuda, konec diskuze
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    L4MA: Tak jasne to znam vsechny. U zinca jsem nedal nazev tracku a pak outerspace a co me nejvic nasralo commix! :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: ja uz ty napulcasty dlouho neslysel, protoze furt to samy, kdyz uz pustej hosta ke slovu :-D

Btw. Ti “co tu kroniku ani neotevreli” je kapitola sama o sobe. Ja se ale pozastavuju nad kapacitama, co reknou neco na urovni = spletu si Havla s Klausem
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    AKISAN: Ono když to vyšlo a Shadowboxáci a všichni to drhli každou párty, tak bylo Kirsty krásných 10 let, tak ono je jednak, si to prožít a druhak to mít jako pecku z kroniky DNB.

Ono je i zajímavý kolik současných posluchačů a DJs :) tu kroniku ani nikdy neotevřelo :D

BTW, když jsem u té kriniky, krom lidiček z místního klubu a samiko tebe Štěpo, byla další chodící kronika v podcastu a mluvila velmi rozumně :D

Tomáš Mazdra: Choďte na mejdany, podporujte promotéry a naše producenty
    https://www.youtube.com/watch?v=vkb-3ky7HDY
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: jako je to alibismus pro ty co maj spatnou nebo vysnupanou a prochlastanou pamet, tady sou fat samy provary a jediny u ceho sem schopnej prihmourit oko, byl ten zinc......
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SUBTITLES017:
    SYXAO: no jakoze vylozene me to mozna i nasralo ....kyrist se odkazuje na tuhle starou skolu a pak nerozezna NINE od Planet Dust.... jakoze nejde o start raketoplanu ale tyhle tracky by mel znat kazdej, kdo vyslovi "dý en bý" ))

jako sorry ale tam uz snad nemohli dat vetsti hymny z ty doby...

jako kazdej kdo to neda alespon 9/10 tak aj jde hulit prdel)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: jo mě to taky dost překvapilo, a makoto ten se vyloženě trápil
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AKISAN: a neznala ani Outterspace jestli si dobre pamatuju ne?
    L4MA
    L4MA --- ---
    MARIHAI: podle me dulezitejsi nez palit nazvy je, jestli si clovek po zlomku vteriny dokaze prehrat ten track v hlave. :) ja jsem na nazvy spatnej a zapomenu ho klidne i v pripade tracku, kterej jsem pred 10+ lety povazoval za nejlepsi ve vesmiru, ale staci pul taktu a jakoby to bylo vcera (a nemyslim samozrejme takovyhle anthems).
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Radsi se nepriznam :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: ten trpel vylozene)))))))))) ale me treba prekvapilo ze Kyrist rekla na "planet dust" ze to je NINE)))))))))))
    RONDO
    RONDO --- ---
    Chudak Makoto 😅
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LION_DON:
    SYXAO: ja sem to pustil a dal kazdej track to 2 sekund a moje holka vedle me si myslela ze si to vymejslim, hrozne jednoduchy.... ale duvod proc vubec pisu je, ze me honde prekvapilo jak hodne tapali i u veci co zna i moje mama)))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    LION_DON: tak to bylo mega jednoduchý.. 10/10
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Blind Test: 2000s Drum 'n' Bass (Electronic Beats TV)
    https://www.youtube.com/watch?v=YDTAQKJWzLo
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Kdyz "novy" bangery tak:

Chase & Status - Through The Pain (Visualiser) ft. Pozer
    https://www.youtube.com/watch?v=5_XDTCkfAYs
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ja vim ze to znate, ale oooh uu, i like it!
    Da Intalex - I Like It (Remix)
    https://youtu.be/3K1JP1Rj_A8?is=HrQhDcCOICt1Z_FG
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam