ESKA: ty by ses na to vysral? Ale uvedomujes si ze me stavis do pozice ze to delam pro penize potom co to delam 28 let, udelal sem pres 100 akci v dobach kdy ste nevedeli jak se akce delaj nebo kamil poustel cdcka v drogeriich, jezdim, i pri svym zaprahu pres 130 akci rocne, pravildene na benefice a sbirky pro lidi a kluby, kde jeste doplacim a taky jezdim hrat do malych klubu za park korun a za naklady aby se v tech mistech neco delo? K tomu si pridej, ze konkretne na zlomejny sem pro vas hral za uplne nejmensi feecka v cely praze a to vlastne za cestak, protoze ste rekli ze nemate a muzete mi dat 1500?
Ja to vazne uz nemuzu napsat vic stucne a pochopitelne.
Neni vubec spatne znat svoji cenu, kdyz jezdim na velky akce, navic ja nikomu nikam nepodlejzal a nepisiu, svete div se, vsichni volaj a pisou me sami.... ja nevypisuju ro Roxy, ze si chci zahrat s Hybrid Minds a pak bulim verejne, ze tam misto me hraje "nejaka" Lee Meow.... Funguju uplne jinak nez vetsina lidi, nemusim s nikym fetovat ani chlastat, nemusim delat vymenny hrani a prave vubec nikokmu na celym svete podlejzat ani lizt do zadku a to ani v praci.
----takze ne ze by ses na to vysral, na to uz je pozde, tohle ste posrali oba dva.....
at si kazdej udela klidne printscreeny a obrazek sam. Ja se obhajim i jdyz me v noci probdis.