• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    RONDO
    RONDO --- ---
    RONDO
    RONDO --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a na druhou stranu me bavi se smat "deepovejm" djs, kdyz hrajou techy jump up))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: je to tak, tobe uz vadi i Break))) ale na tom zamakame)))))))))))))
    RONDO
    RONDO --- ---
    EZEE: všechny výrazný dnb éry měly jasně definovanej zvuk kterej se tlačil, nebo ne? mně přijde, že si lidi stěžujou na to že je to stejný když v tom nejedou (mam to stejně) - protože tomu soundu prostě nerozuměj, nevnímaj nuance atd... Torque LP bylo taky všechno na jedno brdo a jak ho mam rád 😀
    RONDO
    RONDO --- ---
    SLAMITCH: Mně přijde všechno ukvákaný, ale Aki řiká že to moc vnímám, tak nevim.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SLAMITCH: tos rek moc hezky. :) jen teda ukvakany uz jsou bohuzel hodne dlouho.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    EZEE: No, já se pak v DM přiznal Akirovi, že při pozornějším poslechu mi ti QZB přijdou (hlavně v první půlce setu) tak divně a docela otravně ukvákaný (a jak to jednou slyším, je hrozně těžký si toho wobblu nevšímat 😁). Druhá půlka setu lepší, obzvláště konec pak úplně skvělej.
    Ale jinak od začátku do konce fakt velký množství fajn momentů a hlavně celková atmo, co mi opravdu vyhovuje. Pomalejší, heavy, deep, načichlý half-stepem, bass music, dubstepem a občas snad až hip-hopem, a do toho občas nějaká - klidně i rovná - prasárna. (Plus velmi decentně okořeněný takovým lítacím deep-liquidem...?)
    EZEE
    EZEE --- ---
    RONDO: myslis stejny jako porad dokola? Asi zalezi jak to vnimas. Vubec mi nevadi mit treba stereotypni break 2m a melodii porad stejnou, kdyz me to bavi.
    RONDO
    RONDO --- ---
    EZEE: nojo ale nebylo to dycky všechno takový stejný? mně přijde že se prostě akorát změnil sound. 🤷‍♂️
    EZEE
    EZEE --- ---
    SLAMITCH: ted to neber vubec nijak blbe co se toho setu tyce..me jen tak strasne na tech novejch dnb sere, jak je to za prvy hektik, vsichni maj stejnej wobble, ale hlavne porad ten stejnej fill...tu tu tu tu tu tu tutututu wuaaaaaa 😅 jinak to neumim rict
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jeste musim tohodle kretena. Hlavne dejchej a relax jo?!
    Photek - Breath Control
    https://youtu.be/fR4vI9Uy6C8?is=Q5zj6JNS0bJ6r2qt
    EZEE
    EZEE --- ---
    AKISAN: jsem toho kluka hrozne dlouho zanedbaval az se stydim, pac je to naprostej genius vedle Bukema a dalsich. Pak rikam, "ty vole to je jak Source Direct styleeee" - aha 😅
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    EZEE: jj znam 😍
    ESKA
    ESKA --- ---
    SLAMITCH: Skoda ze na místě byl ten zvuk takovej fakt hodně slabej, věřím že do příště se vychytá :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    AKISAN:
    QZB at Signal Space | presented by Let It Roll
    https://www.youtube.com/watch?v=fCTH8HzoUFQ
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SLAMITCH: ja mam hluchyho v ignoru, takze nevim, co psal. Ale set nahod!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    AKISAN: Tady QZB set furt nic? Vedle se lehce pomluvil, ale mně teda hudebně, co jsem to tak proskákal, asi hodně vyhovuje.

[N_I @ Pomlouváme DJs a scénu v.2.0 - buďme hodní]
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GEST Invites - Skeptical | HÖR - May 15 / 2026
    https://www.youtube.com/watch?v=02830cjmzC0&t=205s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam