• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SANTROCHDream Theater
    vse o kapele opravdovych mistru svych nastroju
    rozbalit záhlaví
    KERRY
    KERRY --- ---
    TRISTIS: Souhlasim, ze La Brie by mel jit uz od valu, driv zpival hrozne jenom nazivo, ted to ale dostal i na desku :( Jinak je ta deska takova nemastna neslana, klasicky neni na prvni poslech, ale porad na ni nevydim nejaky vyznacny plusy... Jinak je slyset, ze produkci vzal hodne do rukou Petrucci, kdyz uz tam neni Portnoy, kterej by mu do toho kecal...
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    TRISTIS: takže, po dvou dnech poslechu při práci jsou moje pocity z alba veskrze pozitivní. Portnoy vůbec nechybí, Mangini bubnuje opravdu dobře. Jen samozřejmě není tam vidět prakticky žádný posun, pořád jedou v dobře zajetých kolejích.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TRISTIS: zklamani. muj vlastni soukromy nazor, ktery nikomu necpu:

- mangini je super, ale jeho drumming neni ani tak pestrej, napaditej a vyraznej jako portnoyuv, ani nema tak dobry zvuk
    - prijde mi, ze pri kompozicich dali prednost riffum, napadum a vychytavkam pred citem a celkem. mnozi jim to vycitaji uz dlouho, moji osobni hranici unosnosti to prekrocilo az u DTOE (Dramatic turn of events - toto nove album)
    - specialni elektro- a dalsi efekty si imho opravdu mohli odpustit
    - zabte uz nekdo toho LaBrieho! ;) Vazne: LaBrie je imho dost chabej zpevak bez ruznych zpevovych vyrazu, me neprijemnou barvou hlasu, bez emoci a s mizernou intonaci pri live koncertech (a to nemluvim o jeho vizualnim projevu, uaaa). nebejt DT instrumentalne a muzikalne tak dokonali, nemohl bych je kvuli LaBriemu poslouchat vubec.
    - celkove mi album DTOE prijde oproti prerdchozim slabe, nekonzistentni, moc popove a moc novatorske, tedy snazici se o krok kupredu, ale imho spatnym smerem. a jak jsem jiz psal, postrada silne kompozicni celky v neklasickych aranzich, jak bylo u DT vzdy zvykem.
    - nevim, jak moc zasadni tento faktor ve skutecnosti pri tvorbe materialu byl, ale imho celemu DT citelne chybi Portnoyovy "koule"
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    TRISTIS: na prvni poslech nic moc, na druhej je to o hodne lepsi. svuj stin uz neprekonaj
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    Názory na nové album?
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    KERRY: nove album bude nejak v rijnu
    a jinak podle komentare na youtubu k tomu druhymu videu:
    FAAKEEE this is a song of James Labrie Solo Album The Muzzmuller its Called Venice Burning!!! dont fall for this shit....
    KERRY
    KERRY --- ---
    Tak jak je to s tou novou deskou? Zatim jsem na YT nasel tohle:
    ‪Dream Theater - On The Backs Of Angels‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=oasnbzEMV08

‪DREAM THEATER - Breaking All Illusions (A dramatic turn of events)‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=LAxdslSXMGk&feature=related

mate neco vic?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KERRY: pravda, taky mi prislo, ze exhibuje trosku moc, asi uz mu s tech klinik a vyukovych videi hrabe :D
    KERRY
    KERRY --- ---
    TRISTIS: Ve videich se mi Marco libil taky vic... Docela sem cumel, co tam predvadel Donati, to bylo trosku mimo misu :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    vsechny rozhovory jsou v news na www.dreamtheater.net ;)
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    LORD_WANG: Aha, já jsem žádné rozhovory nečetl proto mě zaráželo proč Minnemana nevzali, přesto že byl, imho, skvělý. Je možnost se k těm rozhovorům nějak dostat? Jinak, Manginiho nechci odsuzovat, taky doufám, že bude důstojním nástupcem Portnoye. A jsem na něj velmi zvědavý jak na desce, tak na podiu.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TRISTIS: Marco hral s uzasnou radosti, ale v tech rozhovorech, ktere jsem cetl, me hosi presvedcili, ze je vice dobrych duvodu, proc za kitem zasede dalsi Mike.
    Je ale pravda, ze Donati a Mangini byla jmena, ktera jsme tipoval a doufal v ne davno pred zverejnenim sedmi jmen, jejichz nositele sli do konkurzu. Oba jsou moji oblibeni tlucmistri.
    Mike Portnoy mi bude v DT strasne chybet a budu urcite dal sledovat jeho karieru, ale Mangini je urcite dustojny nastupce, na ktereho se uz dost tesim. Imho to dopadlo nejlepe jak mohlo, i kdyz Donati nebo Minneman by DT sluseli take.
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    jak se vám líbí Mike Mangini? Já osobně bych radši hlasoval pro Marco Minnemana.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    LORD_WANG: diky !!!
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_WANG: A ano, Free bird od Lynyrd Skynyrd je na soundtracku The Devil's Rejects od Roba Zombieho... - Wikipedia

Dobrej postreh! :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ENDRUE: The end of "Take the Time" contains the outro solo from Lynyrd Skynyrd's "Freebird" and the guitar riff from Led Zeppelin's "Moby Dick"

- Wikipedia
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    muzu mit skromny dotaz: nevi nekdo, jak se jmenuje a od koho je pisnicka, kterou pouzili dream theater na live albu Once in livetime v zaveru pisnicky Take the time
    asi zacina v 2:03 a myslim ze az dokonce,ze je to jedna a ta sama, ale jistej si tim nejsem
    taky ji pouzil rob zombie na konci filmu vyvrzenci z pekla
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Co premyslim, dnes jsem chtel koupit listek a ucinim tak s nejversi pravdepodobnosti zitra, lec, je nas uz plne auto. Sorry. Ale urcite vyraz, budem pak moct vimenit dojmy a pojmy, pripadne se potkat i tam :)
    AJACON
    AJACON --- ---
    Ahoj pohrávám si s myšlenkou, že bych vyrazil na DT ještě 29.9.09 do Berlína, nepřemýšlíte někdo o tom samém? Cena za dopravu by byla pak mnohem příznivější a cesta přeci jen zábavnější než sólo-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DREAM THEATER:

Tue Jun 30, 2009 Prague, Czech Republic Tesla Arena

http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#summer2009
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Dream Theater confirmed for Swedish Rock Festival
    Added on 11-24-2008

Saturday June 6th 2009
    Main stage, Sweden Rock festival
    Solvesborg, Sweden