• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOOMIX: muze byt, ze to bylo moji letitou instalaci
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GURBON: používám to taky a zatím jsem nezaznamenal potíže
    GURBON
    GURBON --- ---
    PES: nedavno se mi to doma nehezky rozesralo na W10 a muselo to pryc
    PES
    PES --- ---
    KLEINZACH:
    GitHub - Open-Shell/Open-Shell-Menu: Classic Shell Reborn.
    https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    ok, utilita je bozi

Releases · LuisThiamNye/ButteryTaskbar2 · GitHub
    https://github.com/LuisThiamNye/ButteryTaskbar2/releases/

(akorat to resi fakt taskbar, na start menu musim jinou appku)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    PES: coz to najeti mysi neni tak hrozny, ale kdyz nejakej program vyhodi dialog (napr firefox kdyz se chce prihlasit), tak taskbar na to reaguje jako ze me musi upozornit na neco co me vlastne nezajima

ok, utilitu zkusim.. asi bych stejne chtel neco misto start menu, to default widli je release od release horsi
    PES
    PES --- ---
    KLEINZACH:

RegEdit style:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced
    DWORD 32bit jménem ExtendedUIHoverTime nastavit na vysokou hodnotu (30000 ?) by mělo zpozdit reakci na najetí myší

Buttery Taskbar jako utilitka by možná mohla být také řešení...
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    neznate nejakou utilitu, ktera by doopravdy schovala taskbar? (at vyleze jenom kdyz zmacknu win klavesu, ale ne jindy)

jako chci ho schovanej, ale ta vec porad vylejza jak rtenka oddaneho jezevcika pokazde kdyz uvidi svyho pana. fakt nechutny.. chci rict otravny ;)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GURBON: No vidíš, stále se učím nově věci :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    KARLOSK: To neni zadna zahada, tvuj hw otisk je u M$, aktivovalo by se to i kdybys tam zadnej nedal.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jsem ty wokna přeinstaloval a mám klid, stejnak to bylo zaprcaný za ty léta. původní key stále záhadně frčí.
    Děkuji všem zúčastněným za snahu.
    MICKK
    MICKK --- ---
    KARLOSK: upgradovat na 24h2, proč se ti to nenabídli samo netuším, možná tam máš nekompatibilní hw, sw nebo jsi to odmítnul
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MICKK: to vidím taky. co s tím mám udělat abych měl další podporu. ?
    MICKK
    MICKK --- ---
    KARLOSK: je to 22h2
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PES: Jestli myslíš HW tak nemyslím, že jsem nekompatibilní... I7 10700k + 32GB RAM + RTX3080
    PES
    PES --- ---
    KARLOSK: není to jen problém "nekompatibilního stroje" (tj. nesplňuje podmínky pro Win11 a tím pádem nové buildy už se nenainstalují)???
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Po tisíci letech jsem se podíval do win updated (měl jsem zapnutou aurtomatiku) a píše mě to že mě skončila podpora. Mám Win 10 Home upgradovanej na Win 11
    Co s tím teď? Koupit novou Pro verzi? Doinstalovat ručně nějaký updaty?

FERRYH
    FERRYH --- ---
    JOPS: podobne zkusenosti a uz se to pocita na nizsi desitky licenci za poslednich 5 let...

PES: ...ano bylo to i nejake soudni rozhodnuti, ze?
    JOPS
    JOPS --- ---
    MVEK: v klidu, par licenci jsem uz takhle poridil, myslim, ze i presne z te adresy nize co pise [KLEINZACH @ Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)] a fungovalo to vzdycky v pohode.
    MICKK
    MICKK --- ---
    MVEK: kdyby je tohle zajímalo, tak by nešlo provozovat enterprise edici neomezeně dlouho i bez aktivace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam