• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: já si zase řikam co by mělo znamenat to "brát vážně" a jakej komentář by si očekával - a nemusíš na to odpovídat jen z toho mam dojem že sis představoval něco co si nedostal a máš chuť se na to tim pádem vykašlat...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: a říkal jsi to, že to tak miniš vážně, nebo je testuješ?

    Co se týče diagnózy, tak jsem se setkala s profesionály, kteří třeba naopak lékařské diagnózy o pacientovi vědět nechteji. A zajímají je spíše projevy a situace/příběhy klientů. V tomhle asi dost záleží na způsobu práce terapeuta.
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: byt u mne tak to take hned nekomentuju vyckal bych a premyslel co mi tim klient zdeluje,co by chtel ja preci nechci aby si sam urcoval diagnozu,myslenky na sebevrazdu ma v urcite fazi psych.procesu asi dost lidi.Nicmene pro mne by to byl urcitej signal...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SKATEMURAI: zeptej se terapeuta, to bude imho za ty penize nejvyteznejsi,)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: tak on v tom může bejt malinko jistej paternalismus, ale taky to, že si netroufnou dělat závěr z jednoho sezení. Hele, sedí ti ti terapeuti jinak? Nebo je tohle deal breaker?
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: souhlasim se Sabien vzdycky jsem to ocenil.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SKATEMURAI: můžeš tam jít a sdělit toto terapeutovi/terapeutce, abyste celý proces nějak uzavřeli a zhodnotili. Je nakonec jedno, jestli víc, kvůli sobě, nebo kvůli terapeutovi
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SKATEMURAI: jestli druhá možnost je nezrušit ji a nejít tam, tak určitě. :) jestli druhá možnost je jít tam, tak to je na tobě. pokud ve hře nejsou další faktory (schůzku ti přikázal soud, slíbil jsi někomu blízkému, že tam půjdeš, je to psychoanaláza kde jste domluveni na roky... atd.) je to tvé rozhodnutí. ale když už nemáš potřebu (problém, kpro která jsi terapii vyhledal už není pro tebe problémem), co tam vlastně budete dělat?
    DAW
    DAW --- ---
    kdyby někoho zajímalo - rozhovor se Stanislavem Grofem:
    Stanislav Grof:Nemáme vlastně žádný důkaz pro to, že vědomí má původ v mozku | SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/...nislav-grofnemame-vlastne-zadny-dukaz-pro-to-ze-vedomi-ma-puvod-v-mozku/

    "...měl jsem výsadu, že jsem mohl pracovat s nástrojem otevírajícím oblast, k níž běžní psychiatři nemají přístup. Anebo pokud ji mají, pokud k tomuto otevření dochází spontánně u jejich pacientů, nesprávně tento proces interpretují jako patologický, místo aby chápali, že tu dochází k otevření určitých velmi hlubokých oblastí psýché. Měl jsem tedy přístup do oblastí, které běžní psychiatři, kliničtí psychologové či akademici považují za patologii, místo aby se na ně dívali jako na zajímavý zdroj informací."
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    SHEALA: mam pocit, ze do "kancelare" stanislava kudrleho se da dostat bez potizi
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SHEALA: v Tylovce byla poradna pro mezilidské a partnerské vztahy, co si pamatuji, tak se tsm dalo pohodlně dostat s kočárkem pro maminky, vozík jsem nezažila.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Potřebovala bych najít pro známou psychoterapeuta v plzni, je jedno jestli je to psycholog nebo psychiatr. Podmínka je bezbariérový přístup. Tj ne jeden schod, ne tři schody, ale bezbariérový přístup.

    Případně kdybyste věděli o tom, jestli má inforamce o bezbariérovosti nějaká profesní asociace? Co se směru týče, je to dost burta.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    Ahoj, rád bych se zeptal, zdali nemáte doporučení na terapeuta v ČR, který využívá technik mentalizace, nebo má dokonce výcvik.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SHERY
    SHERY --- ---
    Od února 2016 hledám prostor pro terapeutickou práci s klienty, a to pouze na jeden podvečer-večer v týdnu. V Praze, nejlépe v centru nebo blízko centra. Pokud byste o něčem věděli, napište mi prosím do pošty. díky
    LITROP
    LITROP --- ---
    NARVAH: a?
    MONIKAM: dik
    DARJEEL: dik
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    LITROP: jo
    MONIKAM
    MONIKAM --- ---
    LITROP:
    Také nemám, ale nějaké zkušenosti jsou třeba v této diskuzi:
    Dům abstinence Moniky Plocové - Fórum alkoholik.cz - Alkoholik.cz
    http://www.alkoholik.cz/...m/3-jsem-alkoholik-a-nevim-co-dal/5998-dum-abstinence-moniky-plocove.html
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LITROP: ja vubec, jen premyslim nad tim, ze chronicke uzivani pervitinu je mozns levnejsi nez jejich pobyt... ale jako sanatorium pro deti bohatych prazanu by to mohlo fungovat dobre :)
    LITROP
    LITROP --- ---
    zdravim máte někdo nejakou zkusenost s Monikou Plocovo nebo timto terapeutickym zařízením http://www.monikaplocova.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam