• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    JANITA
    JANITA --- ---
    MEDVIDEK: nemravnost je moje druhe jmeno :)
    TEZZ108: jj, ja vim.. a diky.. *book*
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Jestli jsem to dobře pochopila, tak tento klub bude trochu jiného ražení, než království Ev. Které je zaměřeno ať se nikoho nedotknu intelektuálně a velmi velmi velmi mravně.:-).

Přičemž tento klubík bude doufám i trochu nemravný:-), malinko...lehce.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    JANITA: no, tak to si tam skočim..:)..aha..tak teď když čtu to záhlaví..myslela jsem to tak, že tady v té diskuzi je tolerance odlišnosti na prvním místě..ale né jako téma..ale jako fakt..Prostě žádné osočování, o čem tady kdo píše..a převážně teda ženy pro ženy..tak nějak jsem to myslela..
    Každopádně jsi to pěkně vystihla a můj názor pluje ve stejném proudu jako tvůj..:))
    JANITA
    JANITA --- ---
    TEZZ108: ted ho prodavaji v trafice.. tak kupuj.
    ja ho tez musim sehnat. :)

imho.. debata o odlisnosti je jako debata o tom, co je "normalni" nebo co je queer... bez reseni, bez zaveru...
    kdybychom se neodlisovali jeden od druheho, tak jsme vsichni jak stado ovci... jedna jako druha... a mne prijde naopak dost zabavne, ze to tak neni... nastesti... protoze by to byla strasna nuda. Nekdo by zas ale rad splinul s davem, protoze je odlisny a obtezuje ho to... neb matka priroda to zaridila jinak...
    Na mezipatrech davali kratky film o transexualech v Turecku, nevim, jestli jste nekdo videl.. a tam jeden gay rikal.. ze ackoliv je gay, tak si sam uvedomil, ze trpi transfobii.. prahnul po toleranci spolecnosti a sam tolerantni nebyl.. nez se snimi seznamil, poznal je a pochopil... takze imho je to o tom, co sami chceme akceptovat, co vime, o co se zajimame, ceho se bojime, co radsi nevidime... atd atd..

Mne teda v zivote jde vzdycky o cloveka jako osobnost, a je mi uplne ukradene jestli je zlutej, cervenej, teplej, bi nebo hetero.. tohle fakt nemam za potrebi resit.

Pokud mam ale resit to, co netoleruji ja, pak nasili pachane na komkoliv... a porusovani lidskych prav...
    taky hloupost, omezenost a nadrazenost.. pokora je totiz krasna vec. :) a ta teda par lidem chybi..
    :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: jo..o tom mi vyprávěl kamarád..chtěl, abychom se na to dívali spolu:)..Tož já se na to kouknu..Ty ten film máš?hehe:)..
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Koukněte se lidi někdy na film "shortbus"...ten je o odlišnosti , která je ve svém základě o tom, že všichni jsme jedno a lidské touhy a sny jsou uvnitř nás plus mínus stejné.
    Jen si spoustu věcí přiznat..-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BOOK:-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: casem se naucite, ze nastavit RO je nade vsechnu toleranci, tipuji. a to tu pritom nevypustim z ust jedine sproste slovo, nebo cokoli, co by cloveka pohorsovalo. uvidite, ze pohorsovat muze i tak ohavna vec , jako intelekt.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    a že jsme se tu pěkně sešli takhle v noci..místo abychom si užívali páteční noci..sedíme doma za kompem..
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: all-friendly..:)..výstižné..časem změníme název..podle toho..kdo sem bude přispívat..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: no ale mame jednak ruzna tabu, a druhak, je to skoro az instinktivni zalezitost, tak si nemysleme, ze na nej vyzrajeme tou nasi polovicatou druhou signalni :). myslis, ze jeste po deseti mych prispevcich budes mit pocit, ze je ma odlisnost pozitivnim prinosem do nyxove rozmanitosti? :P
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: každopádně..to jsem si nemohla odpustit..:).. Radši si pojďme povídat o tom, jaký jsi měla dnes den?:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: tolerance odlišnosti..vidíš..to mě nenapadlo, že by to takhle mohl někdo brát..mě to připadalo jako jasné spojení pro toho, kdo se cítí být v něčem odlišný..a třeba se setkal s opakem tolerance..tady by měl najít právě tu přívětivější tvář..
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    opravdova tolerance odlisnosti se dle mne ve spolecenstvi (jakemkoliv) projevuje tak, ze neni zapotrebi ji jiz jako odlisnost (ktera by mela byt tolerovana) diskutovat.

a vubec, samotna formulace "tolerance odlisnosti" mne jaksi podprahove stve, protoze implikuje, ze odlisnost je neco negativniho, co ma byt tolerovano.

(nic ve zlym, evy se cist prakticky nedaji, aniz by mi nevyletel adrenalin a ja si moc cenim snahu udelat prijemnej damskej klub na pokec. co tak nemilitantni all-friendly damsky klub? :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: na to jsem zase prilis moralni.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: :)z toho se dá pěkně "těžit"..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: kdepak tlusty, to bych mohl zhubnout, a bylo by po starostech. ale ja se narodil prilis chytry...
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    to pivko nebylo ohromné, jak mohlo z kontextu vyznít, ale sazka je ohromná..ehm
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: jo jako brý den pane Švejk?..:)..nebo že by tlustý pán?..to zas taková odlišnost není..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam