• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    TEZZ108: ustála jsem to se ctí:-)...
    Sice trochu teplo mi chvílema bylo (to musí, aby mě to bavilo). Nicméně vím kam patřím.

A pak, cesta do mého srdce je delší než jen pár pohledů. To je maximálně cesta někam jinam:-)))
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: mno..kdyby se na mě takhle svůdně dívala..nevim nevim paní/slečno fotografko..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    maličká..nevypadá na 27, což?:)..a to lesknoucí se v nose je kulička..není holub..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: pěkná, nejlepší ta prostřední fotka..
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    a tohle je má žena..:)..tak rok zpátky ve vlaku foceno..

MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Image Hosted by ImageShack.us

Trochu si zatapetuju...za dnešní focení padlo 176 fotek...vyběr.

Krásné ženy má tato země.
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    MEDVIDEK: N Á D H E R N Á !
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    By MEDVIDEK at 2008-11-15

MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---

By Medvidek

MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    /pozn. dívka souhlasí s publikací fotografií na webu a je plnoletá/:-)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: přesně tak..mno..mizím z práce..stavim se v trafice, nakopnu káru a jedu domů..nejste taky někdo osamělÁ?..zajít na sklenku:)..no..nic..jen pokus:)..třeba někdy ve friends..nebo tak..
    JANITA
    JANITA --- ---
    MEDVIDEK: nemravnost je moje druhe jmeno :)
    TEZZ108: jj, ja vim.. a diky.. *book*
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Jestli jsem to dobře pochopila, tak tento klub bude trochu jiného ražení, než království Ev. Které je zaměřeno ať se nikoho nedotknu intelektuálně a velmi velmi velmi mravně.:-).

Přičemž tento klubík bude doufám i trochu nemravný:-), malinko...lehce.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    JANITA: no, tak to si tam skočim..:)..aha..tak teď když čtu to záhlaví..myslela jsem to tak, že tady v té diskuzi je tolerance odlišnosti na prvním místě..ale né jako téma..ale jako fakt..Prostě žádné osočování, o čem tady kdo píše..a převážně teda ženy pro ženy..tak nějak jsem to myslela..
    Každopádně jsi to pěkně vystihla a můj názor pluje ve stejném proudu jako tvůj..:))
    JANITA
    JANITA --- ---
    TEZZ108: ted ho prodavaji v trafice.. tak kupuj.
    ja ho tez musim sehnat. :)

imho.. debata o odlisnosti je jako debata o tom, co je "normalni" nebo co je queer... bez reseni, bez zaveru...
    kdybychom se neodlisovali jeden od druheho, tak jsme vsichni jak stado ovci... jedna jako druha... a mne prijde naopak dost zabavne, ze to tak neni... nastesti... protoze by to byla strasna nuda. Nekdo by zas ale rad splinul s davem, protoze je odlisny a obtezuje ho to... neb matka priroda to zaridila jinak...
    Na mezipatrech davali kratky film o transexualech v Turecku, nevim, jestli jste nekdo videl.. a tam jeden gay rikal.. ze ackoliv je gay, tak si sam uvedomil, ze trpi transfobii.. prahnul po toleranci spolecnosti a sam tolerantni nebyl.. nez se snimi seznamil, poznal je a pochopil... takze imho je to o tom, co sami chceme akceptovat, co vime, o co se zajimame, ceho se bojime, co radsi nevidime... atd atd..

Mne teda v zivote jde vzdycky o cloveka jako osobnost, a je mi uplne ukradene jestli je zlutej, cervenej, teplej, bi nebo hetero.. tohle fakt nemam za potrebi resit.

Pokud mam ale resit to, co netoleruji ja, pak nasili pachane na komkoliv... a porusovani lidskych prav...
    taky hloupost, omezenost a nadrazenost.. pokora je totiz krasna vec. :) a ta teda par lidem chybi..
    :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: jo..o tom mi vyprávěl kamarád..chtěl, abychom se na to dívali spolu:)..Tož já se na to kouknu..Ty ten film máš?hehe:)..
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Koukněte se lidi někdy na film "shortbus"...ten je o odlišnosti , která je ve svém základě o tom, že všichni jsme jedno a lidské touhy a sny jsou uvnitř nás plus mínus stejné.
    Jen si spoustu věcí přiznat..-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BOOK:-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: casem se naucite, ze nastavit RO je nade vsechnu toleranci, tipuji. a to tu pritom nevypustim z ust jedine sproste slovo, nebo cokoli, co by cloveka pohorsovalo. uvidite, ze pohorsovat muze i tak ohavna vec , jako intelekt.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    a že jsme se tu pěkně sešli takhle v noci..místo abychom si užívali páteční noci..sedíme doma za kompem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam