• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Tak v pátek možná u báru..:)..napíšeme si na čelo nyx?..ať vím, s kým mám tu čest..:)..Ještě jsem ve Friens nebyla..vlastně možná jednou, jestli tam je také fotbálek a málo místa..ale to už je tak rok...spousta žen..pokročilá noční doba..doupě neřesti a promiskuity..:)..juhůů..to byla noc:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    jojo..:)..terapeutka taky pěkná:)..mám podobnou kamarádku..hetero ovšem..
    JANITA
    JANITA --- ---
    takze lejdýz.. nezapomeňte v pátek na:

těším se na všechny daaaaaaaaaaaaanciiiiiiiing queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeensss... ou yeeeeeeee
    JANITA
    JANITA --- ---
    LOG_LADY: ja bych radsi cernosskou terapeutku v uniforme :)) ale jako asitka.. by mi taky nevadila.. :)))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ...a nebo terapeutky...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :D koukam asiatky jsou tedka in...
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: jeee, prosim, pro me taky jednu.. prosim
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: :D jak jinak... ty pojed nekdy do toho japonska.. ja uz ted vim, kam jit :D
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    LOG_LADY: pro mne prosim anorgasmickou asijskou terapeutku
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    TEZZ108: super, ty si vem tu dredatou kocicku a ja si vezmu tu kocicku od dredaty - malýho prince
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Dobré sváteční dopoledne..Tak jsem včera shlédla Shortbus a jsem nadšená:)..trochu ve mně zanechal úzkost, což u dobrých filmů bývá..pohnou mi s vědomím..svědomím..líbilo se mi zpracování i námět..otevřenost..bylo by fajn, mít takový klub i v reálu..:)..ta dredatá kočička, co hrála na housle by tam mohla být taky..:)..hrály bychom duety:)hehe..Každopádně sympatie se všemi hlavními hrdiny..Takže se připojuji k doporučení, tento film zařadit do své sbírky..:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: to za mne toleruje filtr, ale to filozoficno mi z prstu nevycuca.
    JANITA
    JANITA --- ---
    TEZZ108: hehe
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: nepros toleruj..:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    prosil bych mene fotek a vice hrejive lidskeho intelektualniho blemcani a filozofovani....
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: no vždyť kdo mluví o srdci..:)..Ale tak to tě ovšem šlechtí..
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    TEZZ108: ustála jsem to se ctí:-)...
    Sice trochu teplo mi chvílema bylo (to musí, aby mě to bavilo). Nicméně vím kam patřím.

A pak, cesta do mého srdce je delší než jen pár pohledů. To je maximálně cesta někam jinam:-)))
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: mno..kdyby se na mě takhle svůdně dívala..nevim nevim paní/slečno fotografko..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    maličká..nevypadá na 27, což?:)..a to lesknoucí se v nose je kulička..není holub..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MEDVIDEK: pěkná, nejlepší ta prostřední fotka..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam