• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    M4RC: nn, pasovka nesmí být zešikma. Tuhle mám jen na jízdence
    M4RC
    M4RC --- ---
    FOAMISS: Dík, ta Tvoje taky. To je pasová?
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    M4RC: super fotka!
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    M4RC: a to si všechno pamatuješ? jak to že nemáš? něco tě muselo třeba nějak ovlivnit že si na to dycky vzpomeneš když se řekne tvoje niterní kniha, ne? Ale něco si z toho tvého sáhodlouhého seznamu napíšu :) já ted čtu od Joyce Odessea ale říkám si žjestli je zrovna tohle nutné číst. Přijde mi že si z toho odnesu akorát slovní zásobu latinských názvů :D dík za podněty ;)
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    FOAMISS: uau, tak bradburyho miluju,čapek, king mám za sebou a pratchetta moc nemusim ale jinak děkuju za inspiraci :-)
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    FOAMISS: uau, tak bradburyho miluju,čapek, king mám za sebou a pratchetta moc nemusim ale jinak děkuju za inspiraci :-)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Vybrat jednu nejde, takže pár následujících: Penězoměnci (Hailey) a vlastně skoro všechny od něj, nicméně tahle je imho nejlepší, Smrt je vždycky osamělá (Bradbury), 1984 (Orwell), Továrna na absolutno (Čapek), jakékoliv povídky od Wilde, ale nejradši mám Šťastný princ a jiné povídky, O myších a lidech (Steinbeck), Žízeň po životě (Stone), To, Carrie, Řbitov zviřátek a Beznaděj (King), cokoliv od Pratchetta, ale nejradši mám Dobrá znamení a cokoliv ze Zeměplochy, co se týká Smrtě.
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    M4RC: jakákoliv
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    vidím že vyjádření se nedočkáme.. ;-) vaše nej best kniha? a proč? potřebuju nové podnety na výběr knih :-)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    :-D
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    M4RC: ajo..teď nevím jestli sem se do něčeho nenavezla :-D každopádně to určitě zjistíme pokud bude z její strany zvýšený zájem když řeknu že knihu mám doma.. :-D
    M4RC
    M4RC --- ---
    WHYNOO: Už je mi to jasné, že ona hledá ženu na praktikování té Kámasútry?
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    už jsi nějakou našla? - myslím lesbu..ne lesb kamasutru ;)
    WICKY
    WICKY --- ---
    Bibliofilka... zajímavá úchylka :)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    WICKY: No tak to je jasný, ale jelikož jsem bibliofilka, tak by mě ta kniha fakt zajímala, jak je stavěný její obsah.
    WICKY
    WICKY --- ---
    Podle mě to bude o ničem... stačí trocha fantazie...
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Jo, mě by zase zajímala Lesbická kamasútra, nemáte náhodou některá tuhle knihu?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ahojte ženy. Nenajde se zde některá, která by měla knihu Cyklická žena v pdf formátu a měla by zájem ji poskytnout dál? :)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Nějaká pěkná lesba na seznámení?
    JOVOVITCH
    JOVOVITCH --- ---
    Vážení a milí,
    ráda bych Vám touto cestou nabídla účast na mém výzkumu. Ten se zabývá rolí dnešní ženy. Pokud máte zájem, věnujte svých 5 minut psychovýzkumu :-)

Chci se zúčastnit - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHA3cFhZd3ZCcmJ2VmE3djBzYUtEWVE6MQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam