• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALHOTKAMUP - metropolitni univerzita Praha
    Oficiální webovky: https://www.mup.cz/
    rozbalit záhlaví
    NEMI008
    NEMI008 --- ---
    Zdravím, neví někdo, jak je to s náročností studia u kombinované formy studia v magisterským programu politologie? Děkuji
    VIHATIZKA
    VIHATIZKA --- ---
    VIHATIZKA: je tu někdo kdo studuje nebo studoval na MUP magistra v angličtině International Relations – European Studies. potřebovala bych jen nějaké info o studiu a zeptat se na pár otázek.
    děkuju moc
    KALHOTKA
    KALHOTKA --- ---
    VIHATIZKA: Můžeš se ptát klidně veřejně nebo mně v poště, studuji na MUP.
    VIHATIZKA
    VIHATIZKA --- ---
    Ahoj, rada bych se pobavila s někým kdo studuje na MUP. O studiu tam apod. Je tu někdo takový prosím? Děkuji ,klidně napište sz
    YANNA
    YANNA --- ---
    Ahoj, dělá tady někdo příští rok Bc. státnice z MVES?
    MLOK
    MLOK --- ---
    KALHOTKA: gratuluju, uvidíme se v prváku v Intro to Asian studies.
    KALHOTKA
    KALHOTKA --- ---
    MLOK: Dekuju za zpravu, navic od nejpovolanejsich! :-) Tak tedy zkusim :-) a dekuju!
    MLOK
    MLOK --- ---
    KALHOTKA: ahoj, já tam učím :) takže asi nebudu nestranný, ale určitě bych zkusil tu anglickou verzi, je lepší a dost to ozvláštňují erasmáčtí studenti. asijská studia startujeme letos nově a podle mě (nestranně :) to bude nejlepší bc. program.
    KALHOTKA
    KALHOTKA --- ---
    Asi to bude noseni drivi do lesa, ale vzhledem ke koronaviru se nebudou konat prijimaci zkousky na obory vyucovane v ceskem jazyce, v bakalarskem programu. Takze pokud je nekdo podobny luzr jako ja, ma celkem sanci, do vyprseni kapacity prihlasek. Vice na strankach.

    A s tim souvisi i muj dotaz. Kdo jste delal zkousky na anglickou verzi studia, odpovidalo to B2? Je radsi lepsi mit certifikat z aj nebo jit na tu zkousku? Premyslim o tom, ze bych to zkusila, ale moje aj je zatim B1 a pocitam s tim, ze bych musela maknout. Stoji to studium za to? Jde mi konkretne o asijska studia. Dekuju za reference a pripadne rady.
    HOBA
    HOBA --- ---
    Ahoj, pro svoji závěrečnou práci bych Vás rád poprosil o vyplnění krátkého dotazníku na téma internetová videa a reklama v nich. Dotazník je na cca 5 min.
    Předem všem moc děkuji
    http://internetova-videa-a-reklama.vyplnto.cz/
    KATJUSCHKA
    KATJUSCHKA --- ---
    Ahojte..někdo z HS třeťák? ;) já k vám nastoupila až tenhle rok a jsem z toho jelen :)
    EMILANA
    EMILANA --- ---
    Ahoj, je tu nekdo kdo je taky na Ires? Tedy na International realtions
    KLKA
    KLKA --- ---
    studuje tu někdo kombinovanou formou mez.vztahy evropska studia - bakaláře? někdo kdo je taky prvňáček ?
    MILLUNKA
    MILLUNKA --- ---
    studujete nekdo dalkove (i denni formou) regionalni studia a mezinarodni obchod na magisterskem?
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    případné odebrání akreditace se přece posuzuje podle úplně jiných kritérií: personálního obsazení, vědecké činnosti, technického a studijního zázemí pro studenty, apod. kvůli skandálu s benešovou tedy akreditaci rozhodně neodeberou / znovu nepovolí, naopak nedávno prodloužili akreditaci pro doktorské a to už ta kauza byla v běhu.

    jiná věc je, jaké jméno tím škola dělá svým absolventům.

    kdyby se od toho skandálu vedení alespoň distancovalo, ale rektor se vyjádřil tak, že škola na potrestání benešové netrvá, protože to, čeho se dopustila, škola nevnímá jako újmu :/ pitomější prohlášení už vydat nemohl.
    ETH
    ETH --- ---
    SOEL: přesně jak píšeš, Mgr. na mup ani náhodou
    SOEL
    SOEL --- ---
    ETH: http://zpravy.idnes.cz/omilostnena-benesova-budovala-v-praze-system-podobny-plzenskym-pravum-1an-/domaci.aspx?c=A120223_202751_domaci_brm

    Neboj ta se zná dobře s Livií od Vaška jinka by už byla za katrem :) A myslim, že odstoupila z funkce. Akrediteční komise neposuzuje míru prorostlosti korupcí. A kdyby se to stalo tak nas už snad ten poslední semestr nechaj doklepat a pak pryč magistersky na MUPu nééé.

    Myslim, že když se řešilo odebrání akreditace Plzni tak jsme zaslechl, že škola má povinnost ti zajistit studium na adekvátní škole ve stejným oboru.
    ETH
    ETH --- ---
    Přiznám se, že jsem pod světlem současných událostí okolo Benešové trochu nervózní, aby tu školu nezavřeli, resp. neodebrali akreditace. Co pak, když v tom jsou nasypaný peníze? Co si o tom myslíte?
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    Vít Strobach: Vysokoškolské protesty mezi politikou a estetikou - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/12585-vysokoskolske-protesty-mezi-politikou-a-estetikou
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    SOEL: Hm, mas pred statnicema. Mozna ti ta davacka trosku zhorkne u statnic. Ne ze bych ti to prala. Kdyz jsem delala statnice ja v cervnu, tak jsem byla ten den druha, kdo to dal. Sla jsem sesta. No a pred dvema tydny jsem tam byla s kamoskou a ze sesti lidi to nedal nikdo. Tak nevim no. Mimochodem vetsina testu je skutecne lehka, ale statnice stoji za to,pokud nemas stesti na dobre naladenou komisi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam